Închide meniul

Dumitru Dragomir, lăsat cu gura căscată de un jucător după meciurile echipelor românești din preliminariile Conference League: „E tare de tot!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 29 iulie 2022, 14:25

Dumitru Dragomir, lăsat cu gura căscată de un jucător după meciurile echipelor românești din preliminariile Conference League: „E tare de tot!

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF / Hepta

Dumitru Dragomir a fost lăsat cu gura căscată de Mihai Căpățână după meciurile echipelor românești din turul 2 preliminar din UEFA Conference League. Mijlocașul de la Universitatea Craiova, reprofilat în fundaș dreapta, a avut o prestație excelentă în partida retur cu Vllaznia, câștigată de olteni cu 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul șef al LPF a dezvăluit că a urmărit cu mult interes meciul Craiovei din preliminariile Conference League, deși FCSB și Sepsi jucau în același timp.

Dumitru Dragomir, lăsat cu gura căscată de un jucător după meciurile echipelor românești din preliminariile Conference League

Evoluția lui Mihai Căpățână a reprezentat unul dintre motivele pentru care Dumitru Dragomir a urmărit partida din Bănie până la final.

Fostul conducător din fotbalul românesc l-a lăudat la scenă dechisă pe tânărul jucător, pe care îl vede titular de drept la echipa națională în viitorul apropiat.

„M-am uitat la meciul Craiovei. În prima repriză n-au știut să desfacă apărarea oaspeților și le-a fost greu. Credeam că nu vor reuși să le dea atâtea goluri. La cum s-a jucat în repriza a doua, puteau însă să le dea 10!

Reclamă

Tot aud vorbindu-se despre Mihai Căpățână, dar e cel mai bun din echipă! Cred că va fi viitorul fundaș dreapta al echipei naționale. Are o capacitate de efort ieșită din comun, are știința jocului, lovește bine mingea, e tare de tot.

Laszlo Balint e foarte bun ca antrenor, dar el n-are o carte de vizită impresionantă. Își face în prezent o carte de vizită. E foarte greu de lucrat la Craiova”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru gsp.ro.

Cine este Zorya Luhansk, adversara celor de la Universitatea Craiova din turul 3 al Conference League

Zorya Luhansk este adversara celor de la Universitatea Craiova din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Oltenii au trecut în turul 2 de Vllaznia, cu 4-1 la general, și se pregătesc acum pentru dubla manșă cu formația ucraineană.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul tur dintre Universitatea Craiova și Zorya se va disputa pe 4 august, în Ucraina, urmând ca returul să se joace pe 11 august, pe terenul oltenilor.

Zorya n-a mai jucat vreun meci oficial de pe 12 decembrie 2021, când încheia la egalitate în fața lui Dinamo Kiev, scor 1-1.

Războiul declanșat de Rusia a oprit fotbalul din Ucraina, după numai 18 etape disputate. La momentul respectiv, echipa antrenată de olandezul Patrick van Leeuwen se afla pe locul 4, care i-a asigurat prezența în turul 3 preliminar din Conference League.

La ora actuală, Zorya are o valoare totală a lotului de 13,35 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. Vladyslav Kabaev este cel mai valoros jucător al ucrainenilor, cotat la 1,5 milioane de euro.

De-a lungul timpului, adversara celor de la Universitatea Craiova a cucerit un singur titlu de campioană în liga națională. Se întâmpla în 1972, în perioada Uniunii Sovietice.

Cu campionatul din Ucraina pus pe pauză, Zorya a fost nevoită să dispute mai multe meciuri amicale pentru a nu-și ieși complet din ritm. În ultimele luni, formația ucraineană a învins echipe precum Odense, Valmiera sau Korona Kielce.

Reclamă
Recomandări
  • Dumitru Dragomir, lăsat cu gura căscată de un jucător după meciurile echipelor românești din preliminariile Conference League
  • Anunțul făcut de fostul președinte al LPF: „E tare de tot!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și