Închide meniul

Universitatea Craiova – Vllaznia 3-0. Oltenii au dat recital în Bănie și s-au calificat în turul 3 din Conference League

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 iulie 2022, 22:19 / Actualizat: 21 decembrie 2023, 18:37

Universitatea Craiova – Vllaznia 3-0. Oltenii au dat recital în Bănie și s-au calificat în turul 3 din Conference League

Universitatea Craiova - Rapid

Universitatea Craiova, bucurie după gol / Hepta

Universitatea Craiova – Vllaznia 3-0. Universitatea Craiova a trecut de Vllaznia cu scorul de 4-1, la general, și s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference League. Oltenii s-au impus cu 3-0 în manșa retur, de pe „Ion Oblemenco”, după ce în tur au încheiat la egalitate cu formația din Albania, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mateiu, Raul da Silva și Valerică Găman au marcat pentru trupa lui Laszo Balint în această seară și au asigurat prezența în turul următor.

Universitatea Craiova – Vllaznia 3-0. Oltenii s-au calificat în turul 3 preliminar din Conference League

FINAL. Universitatea Craiova – Vllaznia 3-0. Oltenii s-au impus categoric în returul din Bănie și s-au calificat în turul 3 din Conference League. Pentru trupa lui Laszlo Balint urmează dubla manșă cu Zorya Luhansk, din Ucraina.

Min 80. GOOOL Universitatea Craiova! Valerică Găman marchează și el! Oltenii, ca și calificați în turul 3.

Min 62. GOOOL Universitatea Craiova! Raul da Silva a dublat avantajul oltenilor. Formația din Bănie este foarte aproape de calificarea în turul 3 din Conference League.

Reclamă

Min 58. GOOOL Universitatea Craiova! Alexandru Mateiu a deschis scorul în Bănie! Oltenii conduc cu 2-1 la general.

Min 45+1. Alexandru Crețu trimite cu capul pe lângă poartă, după centrarea lui Andrei Ivan!

Min 27. Dublă ocazie pentru Craiova! Koljic trage de la distanță, dar portarul oaspeților intervine și mingea ajunge la Gustavo. Nici brazilianul nu reușește însă să-l învingă pe Zogovic, aflat în mare formă.

Reclamă 4 / 0/3

Min 18. Ratare colosală semnată de Ștefan Baiaram! Puștiul oltenilor trimite extrem de slab, pe lângă poartă, după o pasă expedată de Elvir Koljic în centrul careului.

Min 1. A început meciul din Bănie!

Update 19.00: Au apărut echipele de start:

  • Universitatea Craiova: Lazar – Căpățînă, Papp, Melo da Silva, Bancu – Crețu, Mateiu – Gustavo, Baiaram, Ivan – Koljic
  • Vllaznia: Zogovic – Gurishta, Juric, Bulatovic, Hakaj – Boshnjaku, Jonuzi, Marku – Hoxhaj, Kaina, Coba

Dacă vor trece de albanezi, oltenii se vor duela cu Zorya Luhansk.

Cum arată echipele probabile:

Universitatea Craiova: 1. Lazar – 5. Vătăjelu, 2. Papp, 34. Silva, 11. Bancu – 8. Mateiu, 6. Screciu – 22. Gustavo, 10. Baiaram, 9. A. Ivan – 19. Koljici
Rezerve: 12. Rusu, 7. Câmpanu, 14. A. Crețu, 18. Vlădoiu, 20. Markovici, 23. Căpățână, 24. Roguljici, 25. V. Găman, 27. Martici
Absenţi: Vână, Nistor (excluși din lot), Rivaldinho (fără drept de joc)
Antrenor: Laszlo Balint

Vllaznia: 28. Zogovici l 2. Gurișta, 4. Jurici, 19. Bulatovici, 23. Hakaj l 8. Jonuzi, 17. Boșnjaku, 21. Marku l 27. Hoxhaj, 9. Kaina, 11. Coba
Rezerve: 1. Kari, 5. Paloka, 7. Latifi, 10. Herici, 14. Kruja, 18. Pjeșka, 22. Smajli, 29. Aralica, 32. Vulaj, 33. Șehi, 77. Alivoda
Antrenor: Mirel Josa

Reclamă

Laszlo Balint, încrezător înainte de Universtatea Craiova – Vllaznia

Laszlo Balint exclude varianta eliminării din Conference League şi este convins că jucătorii săi vor fi 100% pregătiţi la startul returului cu Vllaznia. Totodată, antrenorul spune că a fost lipsit de şansă în partida tur, fiind privaţi de un penalty.

„O partidă importantă pentru clubul nostru. Abordăm cu încredere manşa retur, suntem conştienţi de calitatea noastră, dar şi de armele adversarului, pentru că le-am simţit sapt trecut. Băieţii vor face tot posibilul să ne punem calităţile în valoare, ca şi grup, dar şi individual. Echipa din Albania are doi atacanţi puternici, este important să fim eficienţi şi pragmatici. În manşa tur, am avut destul de mute ocazii, nu am luat decizia potrivită şi nu am reuşit să marcăm mai multe goluri. Sper ca mâine să ne bucurăm alături de suporterii noştri.

Nu este uşor, mai ales la un club ca Universitatea Craiova, mai ales după ce am trecut printr-o repriză ca cea pe care am avut-o cu U Cluj. Am tras învăţămintele de rigoare, cauzele sunt multiple, important este să înţelegem responsabilităţile pe care le are fiecare şi să nu se repete experienţa de la Mediaş. Vreau să fim mai eficienţi, în Albania au fost 2-3 momente psihologice importante. Am avut un penalty clar neacordat la Baiaram”, a mai spus Laszlo Balint.

Sorin Cârțu nu concepe ca Universitatea Craiova să fie eliminată de Vllaznia

Sorin Cârțu e de părere că Universitatea Craiova nu poate să fie elimintă de Vllaznia în turul 2 preliminar al Conference League. Președintele oltenilor se gândește deja la următoarea adversară, Zorya Luhansk.

„Mă aștept să facem un rezultat care să ne permită accederea în următorul tur preliminar. Ne gândim la următorul adversar, Zorya Luhansk. Este foarte important ca în primul meci să faci un rezultat care să îți dea speranțe, pentru calificare. Asta nu înseamnă că dacă te impui în primul meci ești ca și calificat, oricum se joacă în dublă manșă. Meciurile internaționale sunt diferite ca specific față de cele din campionat. În meciurile internaționale se pune mult orgoliu și ambiție, pentru că îți reprezinți țara.

Vllaznia va avea o determinare specifică echipelor din Albania. Nu este un adversar de temut, dar trebuie să respecți orice adversar din cupele europene. Nu mă gândesc la un rezultat negativ. Meciul de joi are corespondent cu partida retur de săptămâna viitoare, până atunci vor exista anumite concluzii”, a spus Sorin Cârțu, conform fanatik.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și