Închide meniul

Dumitru Dragomir n-a iertat pe nimeni după FCSB – Silkeborg 0-5: „Nici nu se duc în play-off!” + Îl cere pe Victor Piţurcă antrenor: „M-aș duce la un psiholog, apoi la el!”

Dragoș Vasile Publicat: 14 octombrie 2022, 8:46

Dumitru Dragomir n-a iertat pe nimeni după FCSB – Silkeborg 0-5: „Nici nu se duc în play-off! + Îl cere pe Victor Piţurcă antrenor: „M-aș duce la un psiholog, apoi la el!

Dumitru Dragomir îl propune pe Marius Şumudică antrenor la Rapid

Dumitru Dragomir, în timpul unui interviu / Antena Sport

  • Dumitru Dragomir n-a iertat pe nimeni după FCSB – Silkeborg 0-5
  • Fostul şef al LPF îl cere pe Victor Piţurcă antrenor

Dumitru Dragomir n-a iertat pe nimeni după FCSB – Silkeborg 0-5. Fostul şef al LPF a dat de pământ cu echipa lui Gigi Becali şi l-a cerut antrenor pe Victor Piţurcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Haos total. Aiurea joc, nu am văzut în viața mea așa ceva! Toată lumea spune că sunt niște talente. Ori au luat ceva și nu pot să susțină efortul. Nu știu. Este ceva în neregulă. Ăia aveau viteza a patra și a cincea, noi a-ntâia și a doua.

Ați văzut la Petrescu, cu jucători care sunt apropiați de cei de la FCSB, i-a pus pe două rânduri și la nimereală a dat două goluri. Acolo e antrenor care a disciplinat echipa, aici nu e. Dică e tânăr, poate să ajungă antrenor mare, dar acum nu stâpânește echipa. Eu nu am văzut de când sunt așa ceva! Nu făcea nimeni marcaj.

Reclamă

Dumitru Dragomir n-a iertat pe nimeni după FCSB – Silkeborg 0-5

Dacă joacă așa, dau în scris că nu se duc nici în play-off. Eu m-aș duce cu ei să le fac niște analize să văd dacă sunt ok. Apoi m-aș duce la un psiholog. Apoi, aș aduce un antrenor gen Pițurcă, cel puțin 6 luni, să îi așeze, să îi învețe să facă marcaj. Niciunul nu face marcaj. Dică, săracul, va pleca. Ați văzut la Petrescu, cu jucători care sunt apropiați de cei de la FCSB, i-a pus pe două rânduri și la nimereală a dat două goluri. Acolo e antrenor care a disciplinat echipa, aici nu e. Dică e tânăr, poate să ajungă antrenor mare, dar acum nu stâpânește echipa. Eu nu am văzut de când sunt așa ceva! Nu făcea nimeni marcaj.

Dumitru Dragomir: „M-aș duce la un psiholog, apoi la Piţurcă!”

Dacă joacă așa, dau în scris că nu se duc nici în play-off. Eu m-aș duce cu ei să le fac niște analize să văd dacă sunt ok. Apoi m-aș duce la un psiholog. Apoi, aș aduce un antrenor gen Pițurcă, cel puțin 6 luni, să îi așeze, să îi învețe să facă marcaj. Niciunul nu face marcaj. Dică, săracul, va pleca. Ați văzut la Petrescu, cu jucători care sunt apropiați de cei de la FCSB, i-a pus pe două rânduri și la nimereală a dat două goluri. Acolo e antrenor care a disciplinat echipa, aici nu e. Dică e tânăr, poate să ajungă antrenor mare, dar acum nu stâpânește echipa. Eu nu am văzut de când sunt așa ceva! Nu făcea nimeni marcaj.

Reclamă

Dacă joacă așa, dau în scris că nu se duc nici în play-off. Eu m-aș duce cu ei să le fac niște analize să văd dacă sunt ok. Apoi m-aș duce la un psiholog. Apoi, aș aduce un antrenor gen Pițurcă, cel puțin 6 luni, să îi așeze, să îi învețe să facă marcaj. Niciunul nu face marcaj. Dică, săracul, va pleca”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit gsp.ro.

Basarab Panduru, dezlănţuit după FCSB – Silkeborg 0-5

Basarab Panduru a fost dezlănţuit după FCSB – Silkeborg 0-5. Panduru s-a luat de toată lumea după o nouă umilinţă în Conference League pentru FCSB.

„Ori nu te duci deloc, ori te duci tot timpul (n.r – la galerie). Te aștepți când se întâmplă așa ceva, nu? Mai ales că cei din galerie au cântat. Nu sunt de acord cu asta. Îi chemi acolo ca să-i înjuri? Nu e ok, dar așa e la fotbal. Bine că n-a mai dat Silkeborg 2-3, că o ținea în plâns până la final. E tânăr, dar asta cu plânsul nu e ok la fotbal. Ce înseamnă plânsul ăsta? Apără mingile! La fotbal asta este. Apără mingea sau bagă mingea în poartă, dacă ești atacant.

Reclamă 4 / 0/3

Ce să mai fie? Nicicum nu mai e. În momentul ăsta nu a fost pe primul loc. Nu au jucat cu cea mai bună echipă, au fost accidentaţi Tamm şi Radunovic, doar Creţu era, restul rezerve. Nici acum nu au jucat cu echipa bună, dar e mare rău de tot rezultatul ăsta. Ai dat vina pe orice acolo, doar că sunt buni nu ai zis. Cred că şi pe masă de ping pong, dacă îi pui, te bat, par serioşi. Ai ajuns într-o situaţia urâtă rău de tot. Nu cred că a fost în ultimul timp. Cel mai apropiat ar fi meciul cu Spania (n.r. Spania – România 5-0).

Nu mă gândeam că se va mai întâmpla vreodată, dar în fotbal nu înţelegi niciodată nimic„, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: "Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame"
AntenaPLAY • 27 mart., 15:53
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame”
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Dragomir, reacţie vehementă după apariţia stenogramelor cu Niculae şi Bocciu!
Liga 1 • 25 mart., 23:34
„Trebuie să fii oligofren să-ţi placă aşa ceva” Dragomir, reacţie vehementă după apariţia stenogramelor cu Niculae şi Bocciu!
Reacţie surprinzătoare după anunţul care a produs un "cutremur" la FCSB!
Liga 1 • 24 mart., 9:42
„Nu pleacă, Gigi îi dă și-o primă” Reacţie surprinzătoare după anunţul care a produs un „cutremur” la FCSB!
Milionarul care ia 3 pensii a dezvăluit care este afacerea cu românii se pot îmbogăţi
Diverse • 23 mart., 11:57
FOTO
Milionarul care ia 3 pensii a dezvăluit care este afacerea cu românii se pot îmbogăţi: „Faci un milion de euro pe an!”