Închide meniul

Dumitru Dragomir nu-l iartă pe Florinel Coman, după Dunajska Streda – FCSB 0-1: „Îl schimbam după 20 de minute”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 august 2022, 8:25

Dumitru Dragomir nu-l iartă pe Florinel Coman, după Dunajska Streda – FCSB 0-1: „Îl schimbam după 20 de minute

Dumitru Dragomir s-a crucit când a văzut un jucător de la FCSB. Ce a spus despre Eduard Radaslavescu

Dumitru Dragomir, în timpul unei partide/ Hepta

Dumitru Dragomir nu-l iartă pe Florinel Coman, după Dunajska Streda – FCSB 0-1. Căpitanul roş-albaştrilor a fost înlocuit la pauză de Răzvan Oaidă, având o prestaţie modestă în Slovacia, pentru care este criticat de fostul şef de la ligă. Partida a fost în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins în prima manşă a confruntării cu Dunajska Streda, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de fundaşul central Joonas Tamm, care a reluat lu latul din centrarea perfectă a lui Risto Radunovic.

Dumitru Dragomir nu-l iartă pe Florinel Coman, după Dunajska Streda – FCSB

Dumitru Dragomir a analizat jocul FCSB-ului, din partida cu slovacii de la Dunajska Streda. Fostul şef de la ligă a fost nemulţumit de evoluţia lui Florinel Coman, pe care declară că l-ar fi înlocuit mult mai prematur în partidă decât a făcut-o Nicolae Dică.

Totodată, Dragomir a mărturisit că a fost încântat de evoluţiile celor mai noi transferuri realizate de Gigi Becali, David Miculescu şi Bogdan Rusu, ambii titulari cu Streda. Dumitru Dragomir este convins că slovacii le vor face viaţa grea roş-albaştrilor în returul de săptămâna viitoare.

„Sunt foarte bucuros de rezultat și de meci. Au alergat foarte mult, e foarte bine pregătită fizic FCSB. Miculescu, fricos un pic, așa e la început. Celălalt, Rusu, s-a bătut, e vârf de atac. FCSB avea nevoie de amândoi.

Reclamă

Schimbările au fost grozave, eu după 20 de minute îl schimbam pe Florinel Coman. Trebuie să-i schimbe postul, nu știu, Coman nu e ce trebuie acolo. Mi-a plăcut că au încercat să facă pressing și le-a ieșit de câteva ori, dar să nu creadă că au meci ușor la retur. E echipă bunicică Streda, nu e echipă rea. O să vedeți ce meci greu au cu ei în România. Mai greu decât azi!”, a declarat Dumitru Dragomir, conform gsp.ro.

De asemenea, Dumitru Dragomir l-a ironizat pe fundaşul Joyskim Dawa, însă îi apreciază calităţile fizice. Despre Tavi Popescu a avut doar cuvinte de laudă.

„Dawa și Tamm sunt dezordonați, dar au calități fizice foarte bune. Dawa e în relații proaste cu mingea. Când vine mingea la el, se urcă mingea pe el ca pe veveriță. Dar, compensează cu calitățile fizice. Tavi Popescu a jucat tactic criminal azi!”, a mai spus Dumitru Dragomir, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Dunajska Streda – FCSB 0-1. Victorie colosală pentru echipa lui Nicolae Dică

Dunajska Streda – FCSB 0-1 a fost transmis în direct pe Antena 1 și AntenaPLAY. Echipa lui Nicolae Dică a obținut o victorie colosală în primul meci din turul trei preliminar al UEFA Conference League. Joonas Tamm a fost eroul serii în Slovacia.

FCSB a avut ocaziile mai mari în meciul cu Dunajska Streda. În prima repriză, Bogdan Rusu a fost aproape de gol încă din minutul 3, când nu a reușit să ajungă la o recentrare în fața porții a lui Florinel Coman.

În minutul 17, slovacii au lovit bara transversală la o lovitură liberă, printr-o execuție a lui Szantho. Șapte minute mai târziu, Darius Olaru a avut un gol anulat după ce a fost semnalizat în ofsaid.

În partea secundă, Bogdan Rusu a avut o nouă ocazie în minutul 46, când a șutat aproape de poartă de la marginea careului. Și Ovidiu Popescu a pus în pericol poarta adversă, cu un șut puțin pe lângă, de la distanță.

Echilibrul s-a rupt în minutul 67, când slovacii au rămas în 10 oameni, Kruzliak a văzut cartonașul roșu după un fault asupra lui Octavian Popescu, care avea culoar liber spre poarta adversă.

Două minute mai târziu a venit golul lui Joonas Tamm. Fundașul eston a marcat cu o reluare cu latul direct sub bară, după centrarea din lovitură liberă a lui Risto Radunovic.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și