Închide meniul
VIDEO

Dunajska Streda – FCSB 0-1. Victorie colosală pentru echipa lui Nicolae Dică în Conference League! Joonas Tamm, eroul serii în Slovacia. Toate fazele VIDEO sunt AICI

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 august 2022, 23:10

Dunajska Streda – FCSB 0-1. Victorie colosală pentru echipa lui Nicolae Dică în Conference League! Joonas Tamm, eroul serii în Slovacia. Toate fazele VIDEO sunt AICI

Dinu Gheorghe i-a făcut praf pe fundaşii de la FCSB

Malcom Edjouma, Joyskim Dawa și Joonas Tamm, într-un meci pentru FCSB / Hepta

  • Dunajska – FCSB 0-1 s-a văzut pe Antena 1 și AntenaPLAY
  • Nicolae Dică, succes colosal în Conference League

Dunajska Streda – FCSB 0-1 a fost transmis în direct pe Antena 1 și AntenaPLAY. Echipa lui Nicolae Dică a obținut o victorie colosală în primul meci din turul trei preliminar al UEFA Conference League. Joonas Tamm a fost eroul serii în Slovacia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a avut ocaziile mai mari în meciul cu Dunajska Streda. În prima repriză, Bogdan Rusu a fost aproape de gol încă din minutul 3, când nu a reușit să ajungă la o recentrare în fața porții a lui Florinel Coman.

În minutul 17, slovacii au lovit bara transversală la o lovitură liberă, printr-o execuție a lui Szantho. Șapte minute mai târziu, Darius Olaru a avut un gol anulat după ce a fost semnalizat în ofsaid.

Reclamă

În partea secundă, Bogdan Rusu a avut o nouă ocazie în minutul 46, când a șutat aproape de poartă de la marginea careului. Și Ovidiu Popescu a pus în pericol poarta adversă, cu un șut puțin pe lângă, de la distanță.

Echilibrul s-a rupt în minutul 67, când slovacii au rămas în 10 oameni, Kruzliak a văzut cartonașul roșu după un fault asupra lui Octavian Popescu, care avea culoar liber spre poarta adversă.

Reclamă

Două minute mai târziu a venit golul lui Joonas Tamm. Fundașul eston a marcat cu o reluare cu latul direct sub bară, după centrarea din lovitură liberă a lui Risto Radunovic.

FCSB și-a păstrat avantajul până la final si s-a impus cu 1-0. Returul de la București e programat pe 11 august.

Dunajska Streda – FCSB 0-1

Min 90: Final de meci! FCSB s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la Dunajska Streda.

Reclamă 4 / 0/3

Min 69: GOOOL FCSB! Joonas Tamm a marcat cu o reluare cu latul direct sub bară, după centrarea din lovitură liberă a lui Risto Radunovic.

Min 67: Dunajska Streda a rămas în 10 oameni! Kruzliak a văzut cartonașul roșu după un fault asupra lui Octavian Popescu, care avea culoar liber spre poarta adversă.

Min 52: Încă o ocazie pentru FCSB! Ovidiu Popescu a șutat puțin pe lângă bară de la distanță.

Min 46: Ocazie pentru FCSB! Bogdan Rusu a șutat pe lângă de la marginea careului.

Min 45: Pauză pe MOL Arena! Dunajska Streda – FCSB este 0-0. Florinel Coman a fost înlocuit de Răzvan Oaidă.

Min 35: Florinel Coman a șutat peste poartă din lovitură liberă.

Min 28: Ocazie pentru FCSB! Octavian Popescu a șutat la colțul lung puțin pe lângă poartă.

Reclamă

Min 25: Ejdouma a șutat de la distanță puțin peste poarta adversă.

Min 24: Gol anulat pentru FCSB! Darius Olaru a împins mingea în poartă, dar a fost semnalizat în ofsaid.

 

Min 17: Ocazie uriașă pentru Dunajska Streda! Szantho a șutat în transversală din lovitură liberă! Târnovanu era bătut.

Min 16: Darius Olaru a cerut fault după o intrare dură a adversarului, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.

Min 12: Darius Olaru a șutat de la distanță mult peste poarta adversarilor.

Min 3: Prima ocazie pentru FCSB! Bogdan Rusu nu a ajuns la o minge recentrată de Florinel Coman în fața porții.

Min 2: Joyskim Dawa a încasat un cartonaș galben pentru un fault asupra lui Balogh în banda stângă.

Min 1: A început meciul!

DUNAJSKA STREDA: 22. Veszelinov – 28. Blackman, 44. Risvanis, 24. Kruzliak, 14. Ciganiks – 8. Dimun, 66. Kacer – 20. Veselovsky, 7. Balogh, 74. Szantho – 45. Krstovic
REZERVE: 99. Petras, 5. Muhamedbegovic, 13. Kalmar, 16. Brunetti, 19. Njie, 21. Moumou, 23. Rymarenko, 27. Ramadan, 31. Davis, 77. Nebyla, 78. Carlos Pinto, 98. Nicolaescu
ANTRENOR: Adrian Gula

FCSB: 32. Târnovanu – 23. Ov. Popescu, 5. Dawa, 16. Tamm, 33. Radunovici – 27. Olaru, 18. Edjouma – 11. Miculescu, 10. Oct. Popescu, 7. Fl. Coman – 90. B. Rusu
REZERVE: 99. A. Vlad, 6. Haruț, 8. Șut, 9. I. Stoica, 15. Lixandru, 26. Oaidă, 28. Pantea, 29. Bouhenna, 30. Musi, 31. Mamut
ANTRENOR: Nicolae Dică

Știrea inițială

Update 20.00: Au apărut echipele de start! David Miculescu și Bogdan Rusu sunt titulari

Update 18.30: Florin Gardoş l-a pus în gardă pe David Miculescu înainte de Dunajska Streda – FCSB. Detalii AICI

Update 15.30: Ştefan Târnovanu se aşteaptă la un adevărat „infern” la Dunajska Streda – FCSB: „Au fani, stadionul seamnă cu ‘Ilie Oană’!” Meciul va fi pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:30. Detalii aici.

Update 13.30: Mihai Stoica, mesaj ferm pentru Ianis Stoica, înainte de Dunajska Streda – FCSB: „N-avem timp! Trebuie să ne calificăm.” Detalii AICI.

Update 09.30: Ştefan Târnovanu, mesaj de mobilizare înainte de Dunajska Streda – FCSB! Super-meciul va fi pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:30. Detalii AICI

Fără victorie în campionat, FCSB îşi poate lua revanşa în competiţiile europene. A eliminat-o pe Saburtalo cu emoţii, după ce a pierdut la Tbilisi, şi nu mai vrea să fie pusă într-o postură similară. Dică vrea să rezolve calificarea încă din tur şi e pregătit să repete performanţele pe care le-a experimentat încă din perioada în care era jucător. A obţinut victorii de răsunet şi în primul său mandat la FCSB.

LIVE VIDEO Dunajska Streda – FCSB, astăzi, 21:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY

Eu îmi aduc aminte când am fost antrenor că am reuşit să mergem cu echipa în primăvara europeană, unde am întâlnit Lazio, am reuşit şi să câştigăm la Bucureşti. Au trecut acele vremuri, nu trebuie să trăim din amintiri, trebuie să vedem realitatea, să fim conştienţi că avem mult de muncă. Să avem încredere în noi că putem să ajungem din nou la un nivel ridicat.

Îmi doresc enorm de mult să ajungem în grupele Conference League, dar pentru a ajunge acolo trebuie să fim conştienţi că avem de muncă foarte mult şi să fim un grup. Este foarte important pentru mine acest lucru, doar împreună putem să reuşim. Aici mă refer staff, jucători, conducători, suporteri„, a declarat antrenorul echipei lui Gigi Becali.

Nicolae Dică are probleme în ofensivă, acolo unde nu se poate baza pe Andrei Cordea, cel care a fost eliminat în al 4-lea minut de prelungiri al returului cu Saburtalo, de pe Arena Naţională. Şi-a pierdut şi golgheterul. Florin Tănase a plecat la arabi pentru a semna cu Al Jazira.

Îmi pare rău că l-am pierdut pe Cordea pentru că de la venirea mea a fost cred cel mai bun jucător al nostru. Pe faza ofensivă a fost cel care a reuşit să facă foarte multe lucruri bune. A înţeles ceea ce vreau eu de la mijlocaşii de bandă şi îmi pare rău că l-am pierdut.

Dar acum avem un jucător nou în lot, pe Miculescu, care a mai jucat şi el pe această poziţie. Chiar dacă este un jucător tânăr, a arătat că este un jucător de valoare, că are calitate şi sper să ne ajute foarte mult„, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Noile achiziţii făcute de Gigi Becali chiar înaintea meciului din Slovacia, David Miculescu şi Bogdan Rusu, sunt pe lista UEFA şi pot debuta pentru roş-albaştri direct în Conference League. Patronul lui FCSB a anunţat că vrea să îl vadă titular pe atacantul pe care a plătit 1.7 milioane de euro.

Cu cine ar putea juca FCSB în play-off-ul Conference League

FCSB și-a aflat posibila adversară din play-off-ul Conference League. Dacă va trece de Dunajska Streda, în turul 3 preliminar, vicecampioana României va da piept cu învingătoarea duelului Viking (Norvegia) – Sligo Rovers (Irlanda).

Înaintea tragerii la sorți de la Nyon, Mihai Stoica a fost întrebat ce adversar și-ar dori să întâlească în play-off. Managerul general FCSB a recunoscut că visează să pice cu învingătoarea dintre Viking și Sligo, iar dorința lui a fost îndeplinită.

Vreau în Norvegia, cu Viking. Sau cu Sligo Rovers. La Konyaspor avem un spion, pe Guilherme”, a spus Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

FCSB ar urma să joace pe teren propriu manșa tur din play-off, pe 18 august. Partida retur se va disputa o săptămână mai târziu, pe 25 august.

Viking este o echipă din Norvegia, care a încheiat pe locul 3 sezonul precedent, în spatele lui Bodo/Glimt și Molde. Valoarea actuală a lotului este de 9 milioane de euro. Tot pe locul 3 a încheiat și Sligo Rovers, însă în campionatul Irlandei. Sligo are o valoare mult mai mică a lotului decât viitoarea adversară – 2,69 milioane de euro.

Câți bani a încasat FCSB până acum din Conference League

România atacă turul 3 din Conference League cu 4 echipe. În runda a doua, FCSB a eliminat FC Saburtalo Tbilisi (4-3, la general), CFR a trecut de Inter Escaldes (4-1, la general), Universitatea Craiova a învins Vllaznia (4-1, la general), iar Sepsi Sf. Gheorghe a câștigat dubla manșă cu Olimpija Ljubljana, la loviturile de departajare: 3-3 (2-4 d.l.d.).

În urma rezultatelor obținute, cele 4 echipe din Liga 1 vor încasa câte 550.000 de euro din partea UEFA. Dacă vor reuși să ajungă în play-off, FCSB, Craiova, CFR și Sepsi vor mai primi din partea forului suprem încă 200.000 de euro.

Visul echipelor românești – calificarea în grupele Conference League – este răsplătit cu 2.940.000 de euro. În faza grupelor, fiecare victorie va fi remunerată cu 500.000 de euro, în timp ce remiza va fi premiată cu 166.000 de euro. Primul loc din grupă este răsplătit cu 650.000 de euro, iar poziția secundă cu 325.000 de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF