Închide meniul

Dumitru Dragomir, răspuns teribil pentru Mihai Stoica: „Un atârnător, o slugă din cauza căreia FCSB nu ia niciun titlu!”

Antena Sport Publicat: 19 august 2022, 21:13

Dumitru Dragomir, răspuns teribil pentru Mihai Stoica: „Un atârnător, o slugă din cauza căreia FCSB nu ia niciun titlu!

Dumitru Dragomir le taie aripile celor de la FC U Craiova, după ce au anunțat că merg la TAS

Dumitru Dragomir, în timpul unui eveniment / Hepta

  • Mihai Stoica şi Dumitru Dragomir, „război” al declaraţiilor
  • Fostul preşedinte al LPF a avut o reacţie incredibilă

Dumitru Dragomir a avut un răspuns teribil pentru Mihai Stoica, după ce managerul general al lui FCSB a lansat un atac fără precedent. Criticat de MM, fostul preşedinte al LPF a răbufnit şi a oferit declaraţii extrem de dure.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mitică” Dragomir a dat de pământ cu conducătorul roş-albaştrilor. „I-a mâncat banii lui Gigi Becali degeaba”, a spus acesta. Mai mult, l-a şi jignit pe Mihai Stoica.

Dumitru Dragomir, răspuns teribil pentru Mihai Stoica

Nu mă interesează ce spun unele slugi din fotbalul românesc. Nu a fost niciodată un conducător Meme Stoica pentru a putea vorbi cu mine. La Galați a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă, din cauza căreia de cinci ani clubul nu ia niciun titlu.

Reclamă

El crede că dacă este acid și spune că nu mă pricep are vreo valoare… Eu sunt de meserie și antrenor, cu școală. El e vorbitor, vorbește mult și prost.

I-a mâncat banii lui Gigi Becali degeaba. Știe el Gigi probabil de ce îl ține pe acolo. Că dacă nu faci nimic și nu iei titlul cinci ani, nu îl ține pentru performanță.

Reclamă

Îl pune să vorbească prostii… Unde a fost ultima dată (n.r. se referă la pușcărie) nu cred că a învățat să vorbească așa. Dacă a fost obraznic cu mine, am să îi dau câteva ștachii de acum înainte, cu probe, ca altădată să știe să respecte un om care se pricepe la fotbal, care a condus fotbalul profesionist și care nu a fost sluga nimănui niciodată.

Îmi vine ca o mănușă acest scandal pentru că duceam lipsa unui cancan de acum înainte. Să vedem dacă rezistă la tăvăleală! Și el și alții din jurul lui… De acum înainte revin puternic, pe turnantă, în declarații.

Așa, pentru cultura lui… Am spus că adversarul a jucat 5-4-1 și ei aveau doar un singur vârf între cei 9 fotbaliști ai adversarei. Altădată să fie atent la ce spun. Și am mai spus că antrenorul Dică poate nu a avut timp, încă, să pregătească echipa așa cum și-ar dori”, a declarat Dumitru Dragomir pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, mesaj pentru Dumitru Dragomir: „Stai pe şantierele tale”

Reacţia fostului conducător al fotbalului românesc vine la scurt timp după ce MM i-a cerut lui Dumitru Dragomir să nu mai analizeze jocul lui FCSB.

Vorbeşte Dumitru Dragomir de toată lumea că n-are ce să facă. Stai domne pe şantierele tale şi vezi de treabă că ai 80 de ani aproape!

A condus o ligă şi ce făcea? Venea la serviciu, dar a făcut ceva să vorbeasca de tactică, zici că si antrenor şi fotbalist a fost, te doare capul, le-a făcut pe toate.

Dar nici nu mă interesează ce spune Dumitru Dragomir… a ajuns și el să facă analiză tactică. Tot ce spune e un nonsens, habar n-are. Cum am dat golul? Centrare senzațională Pantea, lovitură de cap Miculescu, bară. Nu înțeleg nimic din ce spune. E haos în gândirea lui.

Nu știe nimic. În ce calitate vorbește? În timp ce vorbea, se juca meciul, se auzea rumoarea. Niciodată nu o să ajung să comentez ce spune un om care habar n-are. Cinci în spate? Ce cinci în spate? Niciun cinci în spate. A zis că am jucat noi cu 5„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

„Mitică” Dragomir a fost prezent pe Arena Naţională, la FCSB – Viking şi a arătat-o cu degetul pe vicecampioana României pentru tactica ofensivă abordată.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”