Închide meniul

Dumitru Dragomir, reacție furibundă după Lazio – CFR Cluj 1-0: „N-avem sânge în instalație!” Jucătorii remarcați pe Olimpico

Viviana Moraru Publicat: 17 februarie 2023, 9:46

Dumitru Dragomir, reacție furibundă după Lazio – CFR Cluj 1-0: N-avem sânge în instalație!” Jucătorii remarcați pe Olimpico

Dumitru Dragomir, reacție după Lazio - CFR Cluj 1-0

Dumitru Dragomir, în timpul unui eveniment / Hepta

  • Dumitru Dragomir, reacție furibundă după Lazio – CFR Cluj 1-0
  • Ce a declarat fostul șef de la LPF

Dumitru Dragomir a avut o reacție furibundă, după ce Lazio s-a impus în duelul cu CFR Cluj, din manșa tur a play-off-ului de Conference League. Fostul șef de la LPF susține că echipa campioană a prestat un joc slab, însă nici italienii nu au fost peste așteptări. Totodată, „Mitică” Dragomir a remarcat și câțiva jucători din trupa lui Dan Petrescu, după eșecul de pe Olimpico.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lazio a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 1-0, după reușita superbă a lui Ciro Immobile. Clujenii au jucat în superioritate numerică încă din minutul 15, după eliminarea lui Patric, însă nu au știut să profite de acest avantaj.

Dumitru Dragomir, reacție furibundă după Lazio – CFR Cluj 1-0

Dumitru Dragomir a analizat partida dintre Lazio și CFR Cluj, și a ajuns la concluzia că italienii au prestat un joc tactic extrem de bun, apelând la multe întreruperi de joc pentru a sparge ritmul. Totodată, acesta susține că trupa lui Maurizio Sarri se va impune și în returul din Gruia, programat săptămâna viitoare.

Reclamă

De cealaltă parte, Dumitru Dragomir a remarcat patru jucători de la CFR Cluj, anume Cristi Manea, Andrei Burcă, Yuri Matias și Krasniqi.

„Domnilor, asta este valoarea fotbalului românesc, la această oră. Nici Lazio nu a arătat grozav, chiar dacă a fost cu un om în minus. Noi n-avem personalitate, n-avem sânge în instalație. Rețineți ce vă spun, n-avem moral de competiția asta. Noi ne-am mulțumit cu 1-0. Dacă îl luam și pe al doilea eram mulțumiți, numai să nu luăm de la 3 în sus.

Reclamă

Nu l-au ajutat nici schimbările pe Dan Petrescu. Echipa n-are personalitate. Asta e valoarea jucătorilor. Lazio ne-a bătut pe idei tactice. Ce a făcut? A întrerupt jocul, nu ne-au lăsat să jucăm, dar n-au jucat nici ei, au păstrat rezultat. Golul dintr-o greșeală de apărare. Rezultatul e bun, dar jocul e slab, e dezastruos. Nu mai avem jucători cu personalitate, în afară de doi-trei. Manea ăsta e jucător bun, el și fundașii centrali. Krasniqi, și el bunicel. Krasniqi e jucător bun, dar destrăbălat în joc.

Măi, frate, nu știm să rupem jocul. Dumnezeule! Mă gândeam câtă șmecherie fotbalistică la ei. Numai faulturi în a doua repriză, nu te lăsau să joci. Nu le era rușine, nu le era jenă de jocul urât făcut. Îți era rușine să te uiți la echipa asta, Lazio.

În 11, Lazio va juca mai bine la Cluj decât la Roma. CFR joacă mai bine afară majoritatea meciurilor. Acum, unii jucători văd că nu mai trag. La fundașul stânga mă răfer (n.r – Camora), iar Muhar are doar viteza întâi și a doua”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul remarcat de Ilie Dumitrescu, după Lazio – CFR Cluj 1-0

S-a aflat care este jucătorul remarcat de Ilie Dumitrescu, după ce CFR Cluj a fost învinsă de Lazio, în manșa tur din play-off-ul Conference League. Fostul internațional susține că apărarea lui Dan Petrescu a fost bine pus la punct pe stadio Olimpico, excepția fiind reprezentată de faza golului marcat de Ciro Immobile. În acest context, „Mister” l-a lăudat pe Andrei Burcă.

„Vreau să remarc un jucător, îmi este foarte greu. În afară de Scuffet, mi-a plăcut Burcă. Apărarea bine, în afară de faza golului. La jocul cu mingea suferă echipa. Chiar vorbeam, jucau trei zile și era foarte greu să aibă o ocazie importantă. Pe cine poți să transferi după meciul ăsta? Pe Scuffet! Krasniqi, prea puțin. Mă așteptam la Petrila, Deac. Muhar dădea pase numai în lateral.

Să ne uităm la Manea sau Camora. Au ajuns cu centrări, dar a fost foarte simplu pentru fundașii lui Lazio să respingă. Rămân cu chestia asta, că e diferență foarte mare. La noi în campionat, jucătorii ăștia au plusul ăla, au dezinvoltură, dar aici nu au reușit și ne dăm seama că e foarte mare diferență între Liga 1 și Serie A”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: "Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame"
AntenaPLAY • 27 mart., 15:53
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame”
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Dragomir, reacţie vehementă după apariţia stenogramelor cu Niculae şi Bocciu!
Liga 1 • 25 mart., 23:34
„Trebuie să fii oligofren să-ţi placă aşa ceva” Dragomir, reacţie vehementă după apariţia stenogramelor cu Niculae şi Bocciu!