Închide meniul

Dusan Uhrin, comparaţie FCSB – CFR Cluj înaintea meciurilor din Conference League: „Antrenorul are puteri depline la Cluj! Lui Becali îi place să se bage!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 octombrie 2022, 16:37

Dusan Uhrin, comparaţie FCSB – CFR Cluj înaintea meciurilor din Conference League: „Antrenorul are puteri depline la Cluj! Lui Becali îi place să se bage!

FCSB şi CFR Cluj

FCSB şi CFR Cluj / Colaj Profimedia

Dusan Uhrin a făcut o comparaţie FCSB – CFR Cluj înaintea meciurilor din Conference League. Ardelenii o vor înfrunta pe Slavia Praga, în deplasare, în timp ce roş-albaştrii vor juca cu Silkeborg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„La Cluj este altfel. Aici antrenorul are puteri depline. Becali este diferit, îi place să intervină în formație, la schimbări. La Cluj nu există așa ceva. Nimeni nu-i spune lui Dan să facă ceva. După părerea mea, este cel mai bun antrenor din România. Are un cuvânt greu de spus la club.

Dusan Uhrin, comparaţie FCSB – CFR Cluj înaintea meciurilor din Conference League

CFR Cluj este precum Slavia în Cehia. Are tot ce îi trebuie pentru fotbal. Are cel mai mare buget. Poate doar FCSB să rivalizeze cu ei la acest aspect. Au condiții excelente, au construit noi zone de antrenament. Au atât de mulți jucători, încât trebuie să se antrenze pe două terenuri.

Slavia. Cred că joacă un fotbal mai bun, dar trebuie să fie atentă: Clujul este în plină ascensiune. Va fi pregătită pentru Slavia. Cu siguranță va juca din spate, nu cred că va presa în vreun fel. Are soluții foarte bune în atac și a marcat multe goluri sezonul trecut”, a declarat Dusan Uhrin, potrivit gsp.ro.

Valeriu Răchită, potop de ironii la adresa FCSB

Valeriu Răchită a lansat un potop de ironii la adresa FCSB. Fostul jucător al roş-albaştrilor e de părere că patronul FCSB este cel care face echipa.

Reclamă

Valeriu Răchită e de părere că Gigi Becali este cel care va decide primul „11” şi în meciul cu Silkeborg.

„Care sunt titularii la FCSB? Trebuie să-l întrebăm pe Gigi Becali. Dacă vorbim cu Dică., vorbim degeaba. Eu cred că este o greșeală de strategie. Noi, cei din fotbal, spunem că cel mai bun antrenament este jocul”, a spus Valeriu Răchită primul la digisport.ro.

FCSB a plecat cu rezervele în Danemarca

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt, iar FCSB a plecat cu rezervele în Danemarca. Opt titulari de la vicecampioana României nu vor juca în meciul cu Silkeborg, din grupa B a UEFA Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman, Andrea Compagno, Andrei Cordea, Malcom Edjouma, Joonas Tamm, Darius Olaru, Boban Nikolov și Billel Omrani au rămas în ţară. Vor fi odihniţi pentru duelul cu Petrolul, din campionat.

Patronul roş-albaştrilor a anunţat că „sacrifică” lupta pentru „primăvara europeană” în încercarea de a nu rata prezenţa în play-off-ul Ligii 1. Astfel, Nicolae Dică va avea probleme în a alcătui primul 11. Marcatorii din victoria cu FC Argeş, Andrea Compagno şi Cordea sunt OUT.

Chiar dacă o victorie în Conference League este recompensată cu 500.000 de euro, Gigi Becali nu s-a mai uitat la bani. Se teme că FCSB va juca în play-out. Echipa lui este pe locul 13 în Liga 1.

„Normal că o să jucăm cu rezervele în Danemarca, mă interesează să ajungem în play-off. Nu poți să scoți decât pe Sepsi, pe Petrolul sau pe UTA. Am ajuns să țin cu CFR că au jucat cu Petrolul, cu Farul în meciul cu UTA. Nu mă interesează de Hermannstadt, nu-i mai scoatem din play-off”, a anunţat Gigi Becali, imediat după FCSB – FC Argeş 3-2.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-0. Ocazie uriaşă ratată de Octavian Popescu în primul minut! Băluţă a lovit bara 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă Vezi toate știrile
Citește și