Închide meniul

„E un risc pe care ni-l asumăm!” Dan Petrescu nu va menaja niciun jucător în Lazio – CFR Cluj! Ce spune despre campionat

Viviana Moraru Publicat: 15 februarie 2023, 20:16

Reclamă
„E un risc pe care ni-l asumăm! Dan Petrescu nu va menaja niciun jucător în Lazio – CFR Cluj! Ce spune despre campionat

Dan Petrescu nu va menaja niciun jucător în Lazio - CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul conferinţei de presă

Dan Petrescu a dezvăluit că nu va menaja niciun jucător în partida din Conference League, dintre Lazio şi CFR Cluj. „Bursucul” îşi doreşte victoria pe Olimpico, iar în acest sens susţine că va face rotaţia fotbaliştilor, asumându-şi un posibil rezultat nefavorabil în următoarea partidă din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lazio – CFR Cluj, partida din turul play-off-ului din Conference League, va fi joi, de la ora 22:00, în format live text, pe AS.ro.

Dan Petrescu nu va menaja niciun jucător în Lazio – CFR Cluj

Dan Petrescu susţine că un rezultat pozitiv înregistrat de CFR Cluj pe Olimpico ar fi un lucru extraordinar, însă este convins că jucătorii vor fi epuizaţi la finalul partidei. În acest context, „Bursucul” a declarat că este pregătit să menajeze unii jucători la următoarea partidă din Liga 1, cu FC Argeş.

Totodată, tehnicianul clujenilor a dezvăluit că obiectivul principal al echipei sale este câştigarea titlului.

„Eu sunt conştient că ar fi ceva fantastic, dar în acelaşi timp sunt convins că ne va lua foarte multă energie şi vom suferi în campionat. Aici mi-e frică mie puţin. Sunt meciuri importante şi în campionat şi obiectivul principal rămâne câştigarea campionatului. Acum vor fi foarte multe meciuri. Trebuie să fim foarte atenţi.

Reclamă

Eu mă gândesc numai la următorul meci. Încerc să bag cea mai bună echipă care e la ora actuală şi să încercăm să scoatem maximum.

Normal trebuie să fac (n.r. rotaţia), nu avem ce face. Nu ai cum să joci joi seara la ora 8 şi duminică la ora 5 cu aceeaşi echipă. Posibil să schimb toată echipa de la meciul cu Lazio. De aia avem atâţia jucători, de aia îi plătim. şi trebuie să dovedească că merită să joace la CFR. E un risc care trebuie să ni-l asumăm, mai ales eu”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare duelul Lazio – CFR Cluj.

Ce a declarat Dan Petrescu, înainte de Lazio – CFR Cluj

Dan Petrescu s-a declarat reticent, înaintea partidei „de foc” dintre Lazio şi CFR Cluj. Tehnicianul campioanei României susţine că jucătorii săi vor avea o misiune infernală pe Olimpico, în turul întâlnirii din Conference League, şi susţine că un rezultat pozitiv ar fi un miracol.

Reclamă 4 / 0/3

„Am mai întâlnit-o odată pe Lazio, cred că ştiţi, în alte circumstanţe. Eram în grupe, nu într-un meci de care pe care. Erau alţi jucători în acel moment. Chiar şi la Lazio, aveau alt antrenor, jucau şi un alt sistem. Atunci într-adevăr a fost un miracol, că am reuşit să câştigăm. Cred că şi de data asta ar fi un miracol dacă am reuşi să scoatem un rezultat pozitiv în unul dintre cele două meciuri.

În fotbal cel mai important meci este următorul. Acesta este în Europa, cu un adversar net superior din toate punctele de vedere. E o diferenţă mare dintre lotul lor şi lotul nostru. Dar în fotbal s-au mai văzut minuni şi sper să facem această minune. E clar că avantajul mare îl au cei de la Lazio, mai ales că noi am pierdut şi ultimele două meciuri din campionat. Asta e altă competiţie.

Nicio partidă nu seamănă cu alta. Ca să câştigăm mâine sau să scoatem un rezultat pozitiv avem nevoie de multe lucruri. Organizare, sacrificiu, noroc, cea mai bună formă a tuturor. Şi portarul să fie într-o formă fantastică”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și