Închide meniul

Elias Charalambous, despre schimbarea lui Compagno în FCSB – Nordsjaelland 0-0: „Decizia a fost luată înainte! Aşa am hotărât”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 august 2023, 0:17

Reclamă
Elias Charalambous, despre schimbarea lui Compagno în FCSB – Nordsjaelland 0-0: „Decizia a fost luată înainte! Aşa am hotărât

Întrebarea la care Elias Charalambous a răbufnit

Elias Charalambous, în timpul unui meci / Hepta

Elias Charalambous, despre schimbarea lui Compagno în FCSB – Nordsjaelland 0-0. Antrenorul celor de la FCSB a spus că ştia că va fi o „dublă” extrem de echilibrată cu cei de la Nordsjaelland.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous spune că echipa sa trebuie să „sufere” pentru a se califica în playoff-ul Conference League. Antrenorul celor de la FCSB a explicat şi de ce l-a schimbat pe Andrea Compagno.

Elias Charalambous, despre schimbarea lui Compagno în FCSB – Nordsjaelland 0-0

„Decizia a fost luată înainte, am decis că avem nevoie de jucători cu viteză. Îmi place că se supără jucătorii când sunt schimbaţi pentru că vor să joace. Aşa am hotărât noi că trebuie să facem schimbări. Djokovic a jucat multe minute până acum. Mă întrebați după fiecare schimbare de ce o fac? Pentru că așa am decis eu!”„, a spus Elias Charalambous la Conferinţa de presă.

Antrenorul celor de la FCSB spus că crede că echipa sa va lupta pentru calificare.

„Știam că trebuie să suferim. Este doar primul meci, știam că totul se va decide în Danemarca. Obiectivul nostru este calificare și vom merge acolo să facem asta. Cred că rezultatul a fost unul corect, poate noi am avut și un penalty clar. Ocaziile de gol au fost împărțite. 

Reclamă

Nu am fost supărat că nu am înscris în superioritate numerică. Este o situație înșelătoare. Echipa rămasă fără un fotbalist devine mai concentrată, se schimbă unele lucruri.

Fotbalul danez a crescut de la un an la altul, dar noi vom lupta să mergem mai departe. Meciul de azi e gata! Ne gândim mai departe, a mai spus Charalambous.

FCSB – Nordsjaelland 0-0. Roş-albaştrii nu au putut câştiga cu un om în plus

FCSB – Nordsjaelland 0-0. Elevii lui Elias Charalambous au încheiat la egalitate primul meci din „dubla” cu Nordsjaelland, din turul 3 preliminar al Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul de pe Stadionul Steaua a început cu o veste proastă pentru FCSB. Unul dintre titularii echipei, Adrian Şut, s-a accidentat chiar la încălzire şi a fost înlocuit cu Ovidiu Popescu. Compagno a trimis primul şut spre poartă încă din minutul 2, dar fără precizie, apoi Târnovanu a intervenit bine la lovitura de cap a lui Frese, din minutul 5.

După o primă repriză echilibrată, partea secundă a avut un moment culminant în minutul 60, când Adamo Nagalo a primit al doilea cartonaş galben – după o intervenţie la Octavian Popescu – fiind eliminat. Cu avantajul unui jucător în plus, bucureştenii au cerut de două ori penalti, la Olaru şi Djokovic, însă arbitrul muntenegrean Boskovic nu a acordat nimic. Nygren a trimis în bară o lovitură liberă în minutul 90+3, iar FCSB încheie meciul fără să trimită nici un şut pe spaţiul porţii.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și