Închide meniul
EXCLUSIV

Elias Charalambous, după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1: „Nimic nu este încheiat! Trebuie să ne calificăm”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 iulie 2023, 22:44

Reclamă
Elias Charalambous, după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1: „Nimic nu este încheiat! Trebuie să ne calificăm

Elias Charalambous, prima reacţie după ce FCSB a fost eliminată de Nordsjaelland din Conference League

Captură Antena 1

Elias Charalambous a fost extrem de bucuros după după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1. Meciul a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câştigat partida de la Sofia prin golul marcat de Florinel Coman. De altfel, „Mbappe de România” a marcat în toate cele 3 meciuri oficiale disputate de FCSB în acest sezon.

Elias Charalambous, după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1:

FCSB are un parcurs perfect cu Elias Charalambous pe bancă în acest sezon. Are victorii pe linie în toate competiţiile: două în Liga 1 şi una în Conference League.

Vreau să îi felicit pe jucătorii mei pentru că nu este simplu să joci sâmbătă şi apoi miercuri. Ştiam că va fi dificil! Am jucat cu un adversar care are jucători buni. Am spus şi la conferinţa de presă că nu avem meciuri uşoare.

Din nou, cu siguranţă că putem juca mai bine. Rezultatul ştiu că nu este suficient, pentru că ştim că este un alt meci săptămâna viitoare, la Bucureşti. Nimic nu este încheiat. Urmează meciul de săptămâna viitoare, trebuie să continuăm să ne calificăm. Mâine ne gândim la meciul din campionat, apoi la returul cu CSKA.

Reclamă
Reclamă 4

Când stadioanele sunt pline, este diferit. Chiar şi pentru jucători este o altă motivaţie. OK, CSKA nu ne-a surprins. Ştiam ce fel de echipă este. Cel mai important e să rămânem cu rezultatul şi cu siguranţă trebuie să jucăm mai bine pe viitor.„, a spus Elias Charalambous în exclusivitate pentru AntenaSport.

Florinel Coman a deschis scorul în Bulgaria! Atacantul este cel mai în formă jucător din lotul lui Charalambous

Florinel Coman a confirmat încă odată că este cel mai în formă jucător din lotul celor de la FCSB. Fotbalistul a deschis scorul în partida de la Sofia, în minutul 28, după o respingere nefericită din partea portarului bulgar Naumov.

Golul „roș-albaștrilor” a fost marcat chiar la prima acțiune periculoasă a fotbaliștilor pregătiți de Elias Charalambous. Înainte de faza golului, vicecampioana a mai trimis un singur șut spre poartă, prin Șut, care a trimis mingea spre poarta lui Naumov de la 25 de metri.

Reclamă

Florinel Coman a ajuns la FCSB în anul 2017, după ce Gigi Becali l-a cumpărat de la echipa lui Gică Hagi pentru suma de 3 milioane de euro. În perioada petrecută în tricoul „roș-albastru”, „Mbappe” a reușit să înscrie 47 de goluri și să ofere 52 de pase decisive în 197 partide jucate. În prezent, fotbalistul lui Gigi Becali valorează 3,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Video cu golul marcat de Florinel Coman în CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:26

Eduard Ionescu, victorie uriaşă la Jocurile Olimpice. A revenit de la 0-3 la seturi şi a salvat şase mingi de meci

0:46

Jaqueline Cristian – Angelique Kerber, în turul 2, la Jocurile Olimpice 2024

0:33

Cu cine luptă David Popovici pentru aur la proba de 100 m liber, la Jocurile Olimpice. Timpii lui Pan Zhanle, la 4×100 m

0:20

Jucătorii lui Dinamo visează la convocări la națională după remiza cu Sepsi: „E ceva special!” / „Mă simt foarte bine”

23:50 27 iul.

Sepsi – Dinamo 1-1! Neagu, gol la 2 minute după ce a intrat pe teren. „Câinii” rămân fără victorie la Sfântu Gheorghe din 2019

23:23 27 iul.

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. David Popovici şi Bernie Szocs intră in actiune. Programul complet

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY 5 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!
Citește și