Închide meniul
VIDEO

CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1. Florinel Coman, decisiv din nou. Meciul a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 26 iulie 2023, 22:00

Reclamă
CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1. Florinel Coman, decisiv din nou. Meciul a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Bucurie a fotbalistilor stelisti dupa un gol marcat cu Ovidiu Marian Popescu, Florinel Teodor Coman si Andrei Ioan Cordea in meciul de fotbal dintre TSKA 1948 Sofia si FCSB, din cadrul UEFA Europa Conference League, desfasurat pe Stadionul National Vasil Levski din Sofia, miercuri 26 iulie 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Florinel Coman, după ce a marcat în CSKA 1948 Sofia - FCSB / Hepta

CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1. FCSB a câştigat la limită partida cu CSKA 1948 Sofia, prin golul lui Florinel Coman din minutul 28. CSKA 1948 Sofia – FCSB a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman continuă să facă spectacol în tricoul celor de la FCSB. Coman a ajuns la al treilea meci consecutiv în care a marcat. FCSB a luat o opţiune clară de calificare în turul al treilea preliminar din Conference League.

La scurt timp după minutul 70, jocul a fost întrerupt din cauza nocturnei, care nu oferea o vizibilitate optimă, având câteva becuri afectate de o furtună. Partida s-a reluat după câteva minute.

VEZI VIDEO MAI JOS TOATE FAZELE DIN CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1

Min. 90+9: FINAL DE MECI! FCSB a câştigat la limită în deplasarea de la CSKA 1948 Sofia.

Min. 89: Ocazie CSKA 1948 Sofia! Târnovanu are o nouă intervenţie foarte bună.

Reclamă

Min. 86: Schimbări la FCSB! Au ieşit Olaru şi Coman, au intrat Miculescu şi Radaslavescu.

Min. 83: Atac periculos al bulgarilor, dar mingea s-a plimbat prin faţa porţii lui Târnovanu.

Min. 81: Ocazie FCSB! Şutul puternic al Edjouma a fost blocat de Petrov.

Reclamă 4 / 0/3

Min 77: Meciul s-a reluat după 5 minute!

Min. 72: Probleme cu nocturna la Sofia! Meciul a fost întrerupt în minutul 72.

Min. 65: Ocazie CSKA 1948 Sofia! Târnovanu are o intervenţie fabuloasă, după o greşeală a apărării celor de la FCSB.

Min. 55: Ocazie FCSB! Florinel Coman a luat o acţiune pe cont propriu, dar şutul său a trecut puţin pe lângă poarta lui Naumov.

Min. 46: Două schimbări la FCSB! Au ieşit Alexandru Băluţă şi Andrei Cordea, au intrat Octavian Popescu şi Malcom Edjouma.

Min. 45+2: FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ! Florinel Coman a marcat singurul gol al primei reprize.

Min. 42: Florinel Coman a fost aproape de o accidentare în finalul primei reprize. „Mbappe de România” a rămas întins pe gazon şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Reclamă

Min. 37: Ocazie pentru CSKA Sofia! Ovidiu Popescu este depăşit uşor de un adversar, dar centrarea din faţa porţii nu a fost ajunsă de Kjartansson.

Min. 36: Ocazie FCSB! Darius Olaru a tras de la 25 de metri, dar mingea a trecut puţin pe lângă poartă.

Min. 28: Goool FCSB! Florinel Coman a marcat din nou! Coman a trimis în poartă mingea respinsă de Naumov. Faza a fost iniţiată de Darius Olaru, care l-a „forţat” pe portarul bulgarilor să respingă până la Coman mingea, care nu a iertat cu poarta goală.

Min. 17:  Primul şut pe poartă de la FCSB! Adrian Şut a tras violent de la 25 de metri, dar Naumov a reuşit să respingă. Mingea a ajuns la Băluţă, dar acesta a tras slab.

Min. 7: Acţiune periculoasă a celor de la CSKA 1948 Sofia! Rusev l-a depăşit uşor pe Radunovic, a pătruns în careu, dar Haruţ a fost atent şi a respins în corner.

Min. 1: A început partida dintre CSKA 1948 Sofia şi FCSB.

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO. Echipele de start

CSKA 1948 Sofia: Naumov – Gurishta, Petrov, Heliton, Orachev – Daskalov, Tsenov – Rusev, Stoichkov, Pedrinho – Kjartansson

Rezerve: Madzharov, Ganev, Thalis, Karagaren, Wankewai, Vutov, Viyahki, Rapnouil, Umarboev, Nguinda, Kirilov

Antrenor: Atanas Ribarski

FCSB: Târnovanu – Ovidiu Popescu, Dawa, Haruţ, Radunovic – Băluţă, Şut, Olaru – Cordea, Compagno, Coman

Rezerve: Vlad, Crețu, Panțîru, Oct. Popescu, Miculescu, Lixandru, Edjouma, V. Gheorghe, Pantea, Radaslavescu

Antrenor: Elias Charalambous

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Vicecampioana joacă primul meci din Europa în acest sezon LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Update 13:50: Gigi Becali i-a crescut preţul lui Darius Olaru. Detalii, AICI

Update 10:49: Ilie Dumitrescu a analizat transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB. Detalii, AICI

Update 10:20: Antrenorul bulgarilor nu se teme de FCSB! Detalii, AICI 

Update 9:00: Gabi Balint, reacţie despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB! Detalii, AICI

Elias Charalambous, antrenorul lui FCSB, a anunţat că echipa sa va merge la Sofia pentru a câştiga. Antrenorul cipriot al echipei patronate de Gigi Becali a vorbit în termeni laudativi despre CSKA 1948 Sofia, dar a subliniat că echipa sa va juca la victorie.

„Pentru noi este primul meci european din acest sezon. Avem deja două meciuri în campionat, un start bun, dar mâine va fi un alt meci. Avem o dublă în faţă, mâine va fi prima parte, partea a doua va fi săptămâna viitoare în România.

Am analizat echipa (n.r. CSKA 1948 Sofia), este o echipă foarte bună, are jucători de calitate, este organizată. Dar trebuie să ne facem treaba, cel mai important pentru noi va fi cum ne vom prezenta mâine.

Am văzut aproape toate meciurile lor amicale, am văzut şi meciurile din campionat ale lor. Formăm o echipă puternică, am încredere în jucătorii mei. Suntem în formă bună, am început bine campionatul, jucătorii sunt motivaţi, este primul meci european. Respect mult adversarul, dar am mare încredere în jucătorii mei.

Am spus mereu că obiectivul meu este să câştigăm fiecare meci. Mâine nu vom juca pentru un egal, ci vom juca pentru o victorie”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu CSKA 1948 Sofia.

Echipa probabilă a FCSB-ului: 

FCSB: Târnovanu – Pantea, Haruţ, Dawa, Radunovici – Edjouma, Şut, Olaru – Popescu, Miculescu, Coman

REZERVE: Vlad, Compagno, Al. Băluţă, Lixandru, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Ngezana, Radaslavescu, Cordea
ABSENT: Djokovic (suspendat)
ANTRENOR: Elias Charalambous

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Risto Radunovic: „E cel mai important meci al sezonului”

Risto Radunovic este conştient de importanţa duelului cu CSKA 1948 Sofia. CSKA 1948 Sofia – FCSB este transmis LIVE exclusiv miercuri, de la ora 20:30, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Fundaşul muntenegrean cunoaşte bine formaţia bulgară, pe care a catalogat-o ca fiind una „foarte bună”. Risto Radunovic i-a remarcat îndeosebi pe jucătorii de atac ai lui CSKA 1948 Sofia.

Avem un meci dificil, un meci greu, cu o echipă care joacă un fotbal direct. Am venit aici să facem tot posibilul să câştigăm meciul, să obţinem un rezultat bun în vederea returului de la Bucureşti.

CSKA joacă un fotbal direct, bun. Au trecut două meciuri şi le-au câştigat pe ambele. E o echipă bună. Jucătorii de atac sunt foarte buni, foarte puternici. Avem calităţile noastre, sunt încrezător în echipa mea.

Până acum e cel mai important meci al sezonului. Avem nevoie de un meci bun, trebuie să jucăm tot meciul bine, nu doar prima repriză, 60 de minute sau 70. Avem nevoie de un meci perfect.

„Primele două meciuri ne-au dat speranţe că suntem pe drumul cel bun”

Primele două meciuri ne-au dat speranţe că suntem pe drumul cel bun. Fiecare meci are istoricul lui şi meciurile în Europa sunt altceva. Trebuie să tratăm foarte serios meciul şi să facem tot posibilul să obţinem un rezultat bun pentru returul din Bucureşti.

Nu suntem clar favoriţi, e un meci echilibrat. Mâine o să fie un joc greu. Ne aşteaptă un teren greu, ştim că la bulgari se câştigă greu. Venim după două victorii, sperăm să câştigăm şi mâine.

În comparaţie cu CSKA, avem experienţă mai mare în Europa. Anul trecut, după 5 ani, am jucat în Europa şi vrem să repetăm performanţa, cu rezultate mai bune în grupe”, a declarat Risto Radunovic în cadrul conferinţei de presă de dinainte de CSKA 1948 Sofia – FCSB.

Antrenorul lui CSKA 1948 Sofia nu se teme de FCSB: „Ştim la ce să ne aşteptăm”

Antrenorul lui CSKA 1948 Sofia, Atatnas Ribarski, a mărturisit că o cunoaşte foarte bine pe FCSB. Tehnicianul nu se teme de formaţia antrenată de Elias Charalambous.

Un meci mult așteptat și meritat cu vârf și îndesat de echipa noastră. Ne concentrăm la el, ne așteptăm la un duel foarte dinamic și sper că vom arăta bine din primul minut.

Am ajuns să ne cunoaștem adversarul, știm la ce să ne așteptăm și vom contracara. Pentru băieți, acest meci înseamnă o provocare și o răsplată a muncii lor. Mai presus de toate, vreau să văd în ei dorință.

Am urmărit-o pe FCSB în detaliu, jucătorii lor de atac mi-au făcut o impresie foarte bună. Punctele lor forte sunt că fac pressing sus și mențin un ritm alert în jumătatea adversarului”, a declarat Atatnas Ribarski, citat de presa bulgară.

Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” Vezi toate știrile
Citește și