Închide meniul

Elias Charalambous l-a elogiat pe Pantea după ce tânărul a provocat un penalty: „E jucător de clasă mondială”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 august 2023, 8:33

Reclamă
Elias Charalambous l-a elogiat pe Pantea după ce tânărul a provocat un penalty: „E jucător de clasă mondială

Elias Charalambous l-a elogiat pe Pantea după ce tânărul a provocat un penalty

Elias Charalambous, în timpul unei conferințe de presă / As.ro

Elias Charalambous l-a elogiat pe Pantea după ce tânărul a provocat un penalty. FCSB a fost învinsă cu 2-0 în returul cu Nordsjaelland din Conference League şi a părăsit competiţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Pantea a provocat penalty-ul din sfârşitul primei reprize. Ingvartsen a transformat lovitura de la 11 metri. Acelaşi Ingvartsen avea să ducă scorul la 2-0 în minutul 85, după ce danezii au mai ratat numeroase ocazii.

Elias Charalambous l-a elogiat pe Pantea după ce tânărul a provocat un penalty

E un jucător foarte bun, e pregătit. Nu e tânăr! Are 20 de ani, și adversarii au jucători tineri. Dacă întrebați despre penalty-ul făcut, oricine poate greși. Și jucătorii de 35 de ani o fac. Pantea e un jucător de clasă mondială, sunt mândru de el”, a spus Elias Charalambous în conferinţa de presă de după meci.

Antrneorul roş-albaştrilor a fost mulţumit de startul partidei, dar a recunoscut că jocul s-a schimbat după ce Pantea l-a faultat în careu pe Diomande.

Am început jocul foarte bine, am avut mai multe ocazii în prima repriză. Am avut 3-4 șanse, ei nici nu s-au apropiat de poarta noastră. Nu am reușit să marcăm. După penalty-ul lor s-a schimbat. A devenit și mai dificil după ce am primit eliminarea. Primul cartonaș galben primit de Chiricheș a fost nemeritat, nu a făcut nimic. Ne-a costat greșeala arbitrului. Sunt mândru de jucătorii mei, trebuie să ne concentrăm pe campionat acum. Avem un meci greu acasă duminică”, a mai declarat Charalambous.

Reclamă

Antrenorul lui FCSB i-a lăudat pe cei de la Nordjsaelland după ce echipa lui a fost eliminată din Conference League de vicecampioana Danemarcei.

Adversarul a fost foarte bun, le-am urmărit meciurile. Te fac să suferi, joacă un fotbal bun. Nimeni nu le-a pus atât de multe probleme pe terenul de aici. Nu e ușor când rămâi în 10 oameni”, a mai afirmat Elias Charalambous.

Gigi Becali, reacţie nervoasă după înfrângerea FCSB-ului! Atac la jucători şi antrenori: ” Piticania aia de la Rapid cum poate?”

Gigi Becali a avut o reacţie nervoasă după înfrângerea FCSB-ului cu Nordsjaelland, scor 0-2, din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Patronul roş-albaştrilor a pus tunurile atât pe jucători, cât şi pe antrenori.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali i-a „taxat” pe Elias Charalambous şi Mihai Pintilii pentru că nu ar antrena cornerele. L-a dat exemplu pe Claudiu Petrila, noul transfer al Rapidului.

Noi avem 11 jucători pe teren și nu avem un antrenor care să antreneze cornerele. Olaru nu poate să ridice o minge, de acolo au scăpat pe contraatac și am rămas în 10. Piticania aia de la Rapid, ăla adus de la CFR, cum poate să bată?

Nu știu, tată, antrenorii trebuie… Să repete jucătorii cornerele. Eu vreau să văd un singur jucător care să bată cornerele, să ridice mingea. Nu să bată ca Deac, să ridice mingea la doi metri. Poate cineva să ridice mingea la doi metri din echipa asta?

L-am întrebat și pe Meme, de mai multe ori l-am întrebat. Din dreapta, din stânga… Coman mai bate, dar, în rest, nu avem cine să bată cornerele. Olaru nu poate să ridice o minge. El aleargă, săracul, dar nu poate să ridice o minge”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

FCSB a fost eliminată de Nordsjaelland din turul al treilea preliminar din Conference League. Danezii s-au impus cu 2-0 în returul din Danemarca, meci care s-a văzut pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și