Închide meniul
EXCLUSIV

Elias Charalambous s-a plâns de arbitraj, după Nordsjaelland – FCSB 2-0: „Chiricheş nu a făcut nimic rău!”

Viviana Moraru Publicat: 17 august 2023, 22:09

Reclamă
Elias Charalambous s-a plâns de arbitraj, după Nordsjaelland – FCSB 2-0: „Chiricheş nu a făcut nimic rău!

Elias Charalambous s-a plâns de arbitraj după Nordsjaelland - FCSB 2-0

Elias Charalambous, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Elias Charalambous s-a plâns de arbitraj, după ce Nordsjaelland a învins-o pe FCSB cu scorul de 2-0. Antrenorul cipriot al roş-albaştrilor s-a declarat dezamăgit de rezultatul obţinut de echipa sa, în returul confruntării cu danezii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost învinsă de Nordsjaelland cu scorul de 0-2, şi şi-a încheiat parcursul european din acest sezon. Meciul retur cu danezii a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Elias Charalambous s-a plâns de arbitraj, după Nordsjaelland – FCSB 2-0

Elias Charalamabous a analizat faza în urma căreia Vlad Chiricheş a încasat cel de-al doilea cartonaş galben. Antrenorul este de părere că fundaşul central a fost eliminat pe nedrept de către centralul partidei. De asemenea, tehnicianul cipriot a mai declarat că echipa sa a început perfect partida, însă nu a profitat de şansele avute.

„Cu siguranţă nu suntem fericiţi, pentru că ne doream să ne calificăm în turul următor. Aşa este în fotbal. Cred că am început bine meciul, noi am avut şansele mari de a marca. Am avut 3-4 ocazii, nu am reuşit să marcăm şi ei au condus dintr-un penalty. Cred că după cartonaşul roşu era foarte dificil pentru noi.

Continuăm, urmează meciul din campionat şi trebuie să ne concentrăm la asta. Am avut timp după penalty, dar cum v-am spus înainte. Dacă ai astfel de şanse şi nu marchezi… era un moment în care puteam trece în avantaj. Pentru mine nu este corect acordat cartonaşul roşu. Consider că primul cartonaş galben primit de Chiricheş a fost luat fără motiv. Nu a făcut nimic! Când faci o greşeală ca şi arbitru şi acorzi un cartonaş galben, se întâmplă şi lucruri de astea.

Reclamă

Orice am spune acum şi despre faza penalty-ului, nu mai contează. Acum trebuie să ne gândim la ce urmează! Trebuie să ne concentrăm pe câştigarea campionatului, acesta este obiectivul nostru din acest sezon. Ne întoarcem la Bucureşti şi trebuie să ne concentrăm pe jocul de duminică”, a declarat Elias Charalambous, într-un interviu pentru AntenaSport.

Vlad Chiricheş, evoluţie dezastruoasă în Nordsjaelland – FCSB

Vlad Chiricheş a avut o evoluţie dezastruoasă în Nordsjaelland – FCSB, meci din turul 3 preliminar al UEFA Conference League şi care a putut fi urmărit în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Fundaşul în vârstă de 33 de ani, care a fost marea lovitură dată pe piaţa transferurilor de Gigi Becali, a făcut gafe în lanţ în returul din Danemarca. Chiricheş şi-a pus la grea încercare coechipierii şi în cele din urmă a fost eliminat!

Reclamă 4 / 0/3

Încă din minutul 10, Chiricheş a avut mari dificultăţi în a bloca atacurile adversarilor. Antmana trecut în viteză pe lângă el şi a fost aproape de a deschide scorul. Târnovanu a fost „bătut” la execuţia jucătorului de la Nordsjaelland şi a fost nevoie de intervenţia salvatoare a lui Pantea, de pe linia porţii.

Chiricheş a avut probleme şi la o fază din startul reprizei secunde, când Invartsen a rămas singur în marginea careului. Căpitanul echipei naţionale a intervenit târziu şi FCSB a scăpat cu mari emoţii de primirea unui gol.

Cel mai bine plătit jucător din Liga 1 a văzut însă cartonaşul roşu după o oră de joc. L-a faultat pe Diamande şi a primit al doilea cartonaş galben. Tot el mai fusese avertizat în prelungirile primei reprize. Chiricheş şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică într-un moment în care gazdele conduceau cu 1-0.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și