Închide meniul
Video

Vlad Chiricheş, evoluţie dezastruoasă în Nordsjaelland – FCSB! Gafe în lanţ şi eliminare pentru veteranul roş-albaştrilor

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 august 2023, 21:41

Reclamă

Mihai Stoica a oferit detalii de ultimă oră despre situaţia lui Vlad Chiricheş. Fundaşul nu poate reveni pe teren pentru că mai simte dureri

Vlad Chiricheş, în timpul meciul cu Nordsjaelland / Profimediaimages

Vlad Chiricheş a avut o evoluţie dezastruoasă în Nordsjaelland – FCSB, meci din turul 3 preliminar al UEFA Conference League şi care a putut fi urmărit în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul în vârstă de 33 de ani, care a fost marea lovitură dată pe piaţa transferurilor de Gigi Becali, a făcut gafe în lanţ în returul din Danemarca. Chiricheş şi-a pus la grea încercare coechipierii şi în cele din urmă a fost eliminat!

Vlad Chiricheş a avut o evoluţie dezastruoasă în Nordsjaelland – FCSB

Încă din minutul 10, Chiricheş a avut mari dificultăţi în a bloca atacurile adversarilor. Antman a trecut în viteză pe lângă el şi a fost aproape de a deschide scorul. Târnovanu a fost „bătut” la execuţia jucătorului de la Nordsjaelland şi a fost nevoie de intervenţia salvatoare a lui Pantea, de pe linia porţii.

Chiricheş a avut probleme şi la o fază din startul reprizei secunde, când Invartsen a rămas singur în marginea careului. Căpitanul echipei naţionale a intervenit târziu şi FCSB a scăpat cu mari emoţii de primirea unui gol.

Cel mai bine plătit jucător din Liga 1 a văzut însă cartonaşul roşu după o oră de joc. L-a faultat pe Diamande şi a primit al doilea cartonaş galben. Tot el mai fusese avertizat în prelungirile primei reprize. Chiricheş şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică într-un moment în care gazdele conduceau cu 1-0.

Reclamă

Vlad Chiricheş, avertizat de un fost coleg de la FCSB

Vlad Chiricheş a fost avertizat de un fost coleg de la FCSB, după ce a revenit la echipa roş-albastră. Florin Gardoş a comentat gafele comise de fundaşul central, în derby-ul cu CFR Cluj. Gardoş îl sfătuieşte pe fostul să coechiper să fie mai atent, în timpul meciurilor, deoarece riscă să fie schimbat la pauză de către Gigi Becali.

Vlad Chiricheş a fost titular în derby-ul cu CFR Cluj, câştigat de roş-albaştri în Ghencea, cu scorul de 1-0. Fundaşul a avut o evoluţie nesigură, şi a pasat la adversar în timpul primei repriză, fază din care a rezultat o ratare uriaşă a clujenilor.

Gardoş a mai subliniat faptul că Gigi Becali poate să-l schimbe pe Vlad Chiricheş la pauza meciurilor, în cazul în care va gafa, astfel că-l avertizează în acest context pe fostul său coechipier.

Reclamă 4 / 0/3

Depinde foarte mult și de încrederea pe care o va câștiga. Dacă ne aducem aminte, Chiricheș de la Steaua, ne aducem aminte de meciurile mari, nu ne aducem aminte de gave. Într-adevar a mai avut meciuri la națională în care a mai greșit, a fost criticat în multe momente.

Ținând cont de nivelul fotbalului și la faptul că a ajuns la o anumită maturitate, ar trebui să nu mai greșească, sau să nu mai greșească atât de mult. Într-adevar a fost o pasă greșită în prima repriză destul de periculoasă. Una a fost foarte periculoasă.

Nu știm încă în ce direcție se va duce, cred că contează mult să joace mai simplu până își câștigă forma și încrederea. Mie îmi e frică să nu înceapă patronul să zică că îl schimbă la pauză. Eu cred că și-a asumat când a venit. Știa că va fi o presiune în plus asupra lui”, a declarat Florin Gardoş, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și