Închide meniul

Elias Charalambous trage un semnal de alarmă, după FCSB – CSKA 1948 Sofia: „Am observat în ultimele meciuri că avem probleme”

Alex Masgras Publicat: 4 august 2023, 0:04

Reclamă
Elias Charalambous trage un semnal de alarmă, după FCSB – CSKA 1948 Sofia: „Am observat în ultimele meciuri că avem probleme

Elias Charalambous trage un semnal de alarmă

Elias Charalambous, antrenorul lui FCSB / Hepta

Elias Charalambous trage un semnal de alarmă, după FCSB – CSKA 1948 Sofia. Antrenorul roş-albaştrilor a vorbit după calificarea în turul 3 preliminar Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câştigat şi meciul retur de pe stadionul Arcul de Triumf, scor 3-2, după ce a fost condusă de bulgari în repriza secundă. Pentru un loc în play-off, vicecampioana României va trebui să treacă de danezii de la Nordsjaelland.

Elias Charalambous trage un semnal de alarmă, după FCSB – CSKA 1948 Sofia: „Am observat în ultimele meciuri că avem probleme”

La finalul partidei cu CSKA 1948 Sofia, Elias Charalambous a recunosctu că jucătorii săi s-au relaxat în repriza secundă, lucru care era să o coste pe vicecampioana României.

Antrenorul cipriot le-a felicitat pe Farul Constanţa şi Sepsi Sf. Gheorghe, celelalte două echipe româneşti care s-au calificat în turul 3 preliminar Conference League şi aşteaptă duelul cu CFR Cluj din Ghencea, acolo unde FCSB va fi susţinută de un stadion plin:

„Dacă nu eşti concentrat 100% în cele 90 de minute, păţeşti acest lucru. Am fost puţin relaxaţi. Am zis şi ieri, dacă eşti 1% relaxat ai probleme. Am observat în ultimele meciuri că avem probleme. Cum am spus, în fotbal nu trebuie să te relaxezi. Astăzi am avut probleme, trebuie concentrare 100%.

Reclamă

Ai avut 1-0 în primul meci, ai avut 1-0 acum… trebuie să fim mai concentraţi. În fotbal orice se poate întâmpla. Jucătorii au arătat atitudinea corectă la final şi am reuşit să ne calificăm.

(n.r. despre Florinel Coman şi David Miculescu) Vom vedea, avem zi de recuperare mâine. Vedem ce se va întâmpla.

(n.r. despre meciul cu CFR Cluj) Acum putem vorbi despre Ghencea. V-am spus că nu am avut timp înainte, trebuie să ne recuperăm pentru meciul de duminică şi suntem bucuroşi că vom juca în Ghencea cu un stadion plin. Astăzi ne-au lipsit supoerterii. Vom încerca să dăm tot ce putem.

Reclamă 4 / 0/3

Djokovic e un jucător profesionist, cu personalitate, un lider. A ieşit la rampă în momentele importante.

Vreau să felicit echipele care s-au calificat, Farul şi Sepsi. E foarte important pentru fotbalul românesc”, a declarat Elias Charalambous, potrivit digisport.ro.

FCSB – FC Nordsjaelland, în turul 3 preliminar Conference League! Când vor avea loc meciurile

FCSB – FC Nordsjaelland, în turul 3 preliminar Conference League! Formaţia lui Elias Charalambous va juca pentru un loc în play-off contra vicecampioanei din Danemarca.

În turul 2, FCSB a trecut de CSKA 1948 Sofia, după o dublă în care a tremurat pentru calificare. După victoria din Bulgaria cu 1-0, vicecampioana României a fost condusă cu 2-1 pe stadionul Arcul de Triumf. Damian Djokovic, noua achiziţie a roş-albaştrilor, a reuşit o dublă, în timp ce golul victoriei a fost marcat de Octavian Popescu în prelungiri.

FC Nordsjaelland a disputat până acum două etape din campionatul danez şi are două victorii la scor. În prima etapă s-a impus cu 4-1 în faţa celor de la Viborg, pe teren propriu, după care a câştigat meciul de la Aarhus cu 3-1.

Primul meci va avea loc pe 10 august, cu FCSB în calitate de gazdă, fiind şanse foarte mari ca partida să se dispute în Ghencea, acolo unde formaţia lui Elias Charalambous va disputa şi meciul cu CFR Cluj de la finalul acestei săptămâni din etapa a patra a Ligii 1.

Pe 17 august va avea loc partida retur şi meciul care va decide echipa care va merge în play-off-ul Conference League. FC Nordsjaelland dispută meciurile de pe teren propriu pe stadionul Right to Dream Park, arenă cu o capacitate de 9800 de locuri la meciurile internaţionale şi care are teren artificial.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și