Închide meniul

Elias Charalambous, uluit de ce se întâmplă înainte de FCSB – Nordsjaelland: „Vorbim despre cel mai bun club din România”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 5 august 2023, 22:23

Elias Charalambous, uluit de ce se întâmplă înainte de FCSB – Nordsjaelland: Vorbim despre cel mai bun club din România”

Elias Charalambous, uluit de ce se întâmplă înainte de FCSB - Nordsjaelland

Elias Charalambous, la conferinţa de presă / AntenaSport

Elias Charalambous, uluit de ceea ce se întâmplă înainte de FCSB – Nordsjaelland. Tehnicianul vicecampioanei nu înțelege cum o echipă de nivelul formației „roș-albastre” nu știe încă unde va juca partida de pe teren prorpiu din preliminariile UEFA Conferecne League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB îi va întâlni pe danezii de la Nordsjaelland în turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Partida tur din „dubla” cu vicecampioana din Danemarca va avea loc pe data de 10 august, de la ora 21:30, pe terenul celor de la FCSB. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe As.ro.

Elias Charalambous, uluit de ceea ce se întâmplă înainte de FCSB – Nordsjaelland. Ce l-a surprins pe tehnician

Antrenorul cipriot de pe banca echipei lui Gigi Becali a vorbit despre situația echipei sale, care nu știe unde va juca partida tur din „dubla” cu Nordsjaelland. Situația vicecampioanei este cauzată de oficialii celor de la CSA Steaua, care încă nu au oferit un răspuns cu privire la punerea la dispoziție a stadionului, pentru partida cu danezii.

„Sunt foarte surprins pentru că vorbim despre cel mai bun club din România. Este sâmbătă, jucăm joi şi nu ştim unde vom juca! Cred că, în acest moment, ar trebui să alegem pe ce stadion să jucăm, nu să găsim un stadion pe care să jucăm!

Am fost foarte surprins când am auzit ieri pentru că este foarte ciudat ceea ce se întâmplă aici! Nu este treaba mea să rezolv asta, dar FCSB Steaua trebuie să aibă trei stadioane din care să aleagă, nu să se chinuie să găsească unul”, a spus antrenorul, la conferința de presă.

Reclamă

Înaintea partidei cu vicecampioana din Danemarca, FCSB va disputa un derby cu cei de la CFR Cluj, în etapa a 4-a a Ligii 1. Meciul va însemna și revenirea vicecampioanei pe stadionul Ghencea, după o pauză de mai bine de opt ani. Ultimul meci jucat de „roș-albaștri” în casa Clubului Sportiv al Armatei a avut loc în luna mai a anului 2015. Atunci, echipa lui Gigi Becali a învins-o pe Viitorul cu scorul de 4-1.

Elias Charalambous a anunţat numele titularului care ratează derby-ul FCSB – CFR Cluj

Elias Charalambous a dezvăluit că Alexandru Băluță nu va juca în derby-ul cu CFR Cluj. Tehnicianul cipriot a menționat că fotbalistul nu se simte bine și că nu poate intra pe teren în partida cu formația din Guria, de pe stadionul din Ghencea.

„Mai avem un antrenament. Cu siguranţă Băluţă nu va juca, nu se simte foarte bine. Despre ceilalţi am aflat de la medici că sunt ok, mai e un antrenament şi voi vedea care este starea lor. Dar cred că vor fi toţi bine, excluzându-l pe Băluţă”, a spus Charalambous, la conferința de presă premergătoare partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de a semna cu FCSB, Alexandru Băluță a mai jucat pentru Academia de Fotbal Gică Popescu, Chindia, Viitorul, Universitatea Craiova, Slavia Praga, Slovan Liberec și Puskas Akademia. Cele mai multe meciuri le-a adunat în tricoul echipei patronate de Mihai Rotaru.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB Vezi toate știrile
Citește și