Închide meniul

Elias Charalambous a anunţat numele titularului care ratează derby-ul FCSB – CFR Cluj: „Cu siguranţă nu va juca!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 5 august 2023, 18:38

Elias Charalambous a anunţat numele titularului care ratează derby-ul FCSB – CFR Cluj: „Cu siguranţă nu va juca!

Elias Charalambous a vorbit despre starea lui Alexandru Băluță, înainte de FCSB - CFR Cluj

Elias Charalambous, în timpul unei conferinţe de presă

Elias Charalambous a anunţat numele titularului care ratează derby-ul FCSB – CFR Cluj. Alexandru Băluţă s-a accidentat în partida retur a duelului cu bulgarii de la CSKA 1948 Sofia şi nu a putut fi refăcut la timp pentru duelul din Ghencea, care va fi duminică seară, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băluță s-a alăturat echipei pregătite de Elias Charalambous în această vară, după ce a revenit în România, din postura de jucător liber de contract, de la formația maghiară Puskas Akademia. De la începutul sezonului, până în momentul de față, a adunat 237 de minute în tricoul vicecampioanei.

Elias Charalambous a anunţat numele titularului care ratează derby-ul FCSB – CFR Cluj

Elias Charalambous a dezvăluit că Alexandru Băluță nu va juca în derby-ul cu CFR Cluj. Tehnicianul cipriot a menționat că fotbalistul nu se simte bine și că nu poate intra pe teren în partida cu formația din Guria, de pe stadionul din Ghencea.

„Mai avem un antrenament. Cu siguranţă Băluţă nu va juca, nu se simte foarte bine. Despre ceilalţi am aflat de la medici că sunt ok, mai e un antrenament şi voi vedea care este starea lor. Dar cred că vor fi toţi bine, excluzându-l pe Băluţă”, a spus Charalambous, la conferința de presă premergătoare partidei.

Înainte de a semna cu FCSB, Alexandru Băluță a mai jucat pentru Academia de Fotbal Gică Popescu, Chindia, Viitorul, Universitatea Craiova, Slavia Praga, Slovan Liberec și Puskas Akademia. Cele mai multe meciuri le-a adunat în tricoul echipei patronate de Mihai Rotaru.

Reclamă

Până în momentul de față, jucătorul celor de la FCSB a adunat 364 de meciuri în întreaga carieră. În cadrul acestor partide a reușit să marcheze de 70 de ori și să ofere 46 de pase decisive. În palmaresul acestuia se regăsesc două titluri de campion al Cehiei, o Cupă a Cehiei și o Cupă a României.

Meciul cu CFR Cluj reprezintă revenirea „roș-albaștrilor” în Ghencea, după o pauză de 8 ani. Ultimul meci disputat de echipa patronată de Gigi Becali în „templul fotbalului românesc” a avut loc în luna mai a anului 2015. Atunci FCSB s-a impus în fața celor de la Viitorul cu scorul de 4-1.

Derby-ul din etapa a 4-a a Ligii 1 va avea loc duminică, de la ora 21:30 și va putea fi urmărit în format live text pe As.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous, despre jucătorii CFR-ului

În cadrul aceleiași conferințe de presă, antrenorul celor de la FCSB a vorbit despre lotul pe care Andrea Mandorlini îl are la dispoziție. Totuși, cipriotul a menționat că fotbaliștii vicecampioanei sunt mai buni decât cei ai „feroviarilor” și că FCSB are la dispoziție cel mai bun lot din Liga 1.

„Ei au jucători buni, dar ai noştri sunt mai buni. Avem cea mai bună echipă din Liga 1. CFR şi-a schimbat stilul de joc, este diferit de ceea ce au arătat până acum, dar important e ceea ce facem noi”, a mai spus Charalambous.

Gigi Becali a întărit lotul echipei sale în această vară. Patronul vicecampioanei i-a adus în lotul „roș-albaștrilor” pe Alexandru Băluță, Damjan Djokovic, Syiabonga Ngezana și pe Vlad Chiricheș. Singurul jucător care nu a debutat încă pentru echipa antrenată de Charalambous este Syiabonga Ngezana, care are, momentan, probleme de acomodare, potrivit celor de la FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și