Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Fanii români au stat și 3 ore la coadă pentru un bilet la Anderlecht – FCSB! Belgienii nu i-au uitat pe Stanciu și Chipciu: „Cu ei am luat ultimul titlu!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 octombrie 2022, 20:48

Cozi la casele de bilete înainte de Anderlecht - FCSB

Fanii români, la coadă, la casele de bilete de la stadionul lui Anderlecht / as.ro

Fani români au stat și 3 ore la coadă pentru un bilet la Anderlecht – FCSB. Belgienii nu i-au uitat pe Alex Chipciu și Nicolae Stanciu, fotbaliștii români cumpărați chiar de la vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va avea galerie mare la Bruxelles. Fanii români au stat la coadă si au intalnit si doi belgieni îndrăgostiţi de fostii jucatori ai lui Anderlecht plecati de la FCSB – Stanciu şi Chipciu.

Fani români au stat și 3 ore la coadă pentru un bilet la Anderlecht – FCSB

Fanii belgieni au tricouri cu Stanciu şi Chipciu de la Anderlecht, echipa naţională şi chiar de la CFR Cluj. Chipciu îi cunoaşte şi le-a transmis un mesaj, pe telefon.

„Sper că sunteţi bine. Vă doresc tot binele!”, a transmis fotbalistul român. „Ce simpatic…. N-o să-i uităm uităm niciodată! Cu ei am luat ultimul titlu!”, a spus fanul belgian.

Zeci de români au aşteptat cu orele până să se deschidă casele de bilete. Pentru că a întârziat avionul cu oficialii FCSB, care aveau biletele.

Reclamă

„(n.r. – De cât timp staţi?) De trei ore! O să-i batem mâine seară şi aia e….”, a spus unul dintre fanii români.

„Am venit să vedem o echipă, cea mai şmecheră din România, Steaua Bucureşti! Haidaţi, băieţii, că vă dă Becali bani! Jucaţi!”, a spus alt suporter al roș-albaștrilor.

Harlem Gnohere a dat buzna la antrenamentul lui FCSB din Belgia

Gnohere s-a reunit cu foștii săi coechipieri la ședința tehnică susținută miercuri seară de echipa lui Nicolae Dică pe stadionul lui Anderlecht. „Bizonul” speră să fie talismanul norocos al roș-albaștrilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Sper să ne poarte noroc!”, a spus și Nicolae Dică.

Harlem Gnohere o va susține îndeaproape pe FCSB împotriva lui Anderlecht. „Bizonul” va fi suporterul de lux al roș-albaștrilor în deplasarea din Belgia.

FCSB este pe ultimul loc în grupa de Conference League înaintea meciului cu Anderlecht. Vicecampioana României are un singur punct, obținut chiar în partida tur disputată împotriva belgienilor, 0-0 pe Arena Națională. Anderlecht e pe poziția a treia, cu patru puncte.

Anderlecht – FCSB se va juca joi, de la ora 19:45, în format LIVE TEXT pe www.as.ro

Nicolae Dică nu s-a mai putut abţine înainte de Anderlecht – FCSB

„Pe ce echipă ne bazăm? Dacă noi am jucat luni seară la Sfântu Gheorghe și ne-am întors noaptea, la 4, la bază, marți am făcut doar refacere, iar azi am plecat pe drum atâtea ore, credeți că nu ar trebui să schimb niște jucători din echipă? Am văzut și în campionatul României, s-au jucat intermediare și majoritatea echipelor au schimbat jucătorii.

Este normal să schimbăm. Asta nu înseamnă că nu ne interesează acestă competiție. Trebuie să ne gândim cum vom folosi acești jucători, ce feedback am de la ei. Noi ne antrenăm azi practic, iar jucătorii care au jucat luni seară fac un antrenament de reactivare.

Ați văzut și voi diferența care a fost când am jucat cu foarte mulți jucători tineri și care au evoluat mai puțin. Sunt tineri, fără meciuri internaționale, dar vor prinde și ei experiență și vor ajunge la un nivel bun. Important e că am ajuns aici, dar important e și cum vom termina ultimele două partide.

Reclamă

Dacă vom folosi jucători care au jucat mai puțin în campionat nu înseamnă că nu ne interesează această competiție. Încercăm pe mai multe fronturi, trebuie să dăm șanse și alte jucători să evolueze”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă.

Recomandări
  • Fani români au stat și 3 ore la coadă pentru un bilet la Anderlecht – FCSB
  • Belgienii nu i-au uitat pe Stanciu și Chipciu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și