Închide meniul

Farul – Flora Tallinn 3-0! Constantin Budescu, gol şi pasă decisivă la debut! Campioana, favorită să se califice în play-off

Alex Ioniță Publicat: 10 august 2023, 22:05

Reclamă
Farul – Flora Tallinn 3-0! Constantin Budescu, gol şi pasă decisivă la debut! Campioana, favorită să se califice în play-off

HJK Helsinki - Farul Constanța, LIVE TEXT

Jucătorii de la Farul Constanța, după victoria cu Sheriff Tiraspol / Hepta

Farul – Flora Tallinn 3-0! Constantin Budescu a marcat un gol şi a reuşit şi o pasă decisivă la debutul pentru campioana României. Denis Alibec a marcat primul gol al partidei de la Ovidiu, în timp ce Queiros a stabilit scorul final, în prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu a fost titularizat de Gică Hagi, în duelul cu Flora Tallin. Mijlocaşul a pasat decisiv la reuşita superbă a lui Denis Alibec, din minutul 46. Ulterior, mijlocaşul şi-a trecut numele pe tabelă în minutul 80. În prelungirile meciului, Queiros a marcat şi el, din centrarea lui Alibec.

Farul – Flora Tallinn 3-0

Final! Farul – Flora Tallin 3-0! Campioana e favorită să se califice în play-off-ul Conference League! Budescu, Alibec şi Queiros au marcat golurile victoriei!

Min. 90+4: Farul – Flora Tallin 3-0! Diogo Queiros a marcat şi el pentru campioană! Mijlocaşul a marcat print-o lovitură de cap, din centrarea lui Denis Alibec!

Min. 80: Farul – Flora Tallin 2-0! Constantin Budescu a marcat pentru campioană! Denis Alibec a şutat în bară, iar mingea a ricoşat şi a ajuns la Budescu, care a marcat din faţa porţii.

Reclamă

Min. 47: Farul – Flora Tallinn 1-0! Denis Alibec a deschis scorul pentru Farul, după ce a primit o pasă de la Budescu

S-a reluat partida!

Pauză!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 12: Lovitură liberă periculoasă pentru Farul! Budescu a trimis în zid, iar mingea a sărit la Denis Alibec, care a şutat pe lângă poartă.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start: 

FARUL (4-3-3): Aioani – Kiki, Larie, M. Popescu, Borza – Băluță, Nedelcu, Artean – Mazilu, Alibec, Budescu
Rezerve: Buzbuchi, Diogo Queiros, Vînă, Rivaldinho, Andronache, Boli, Sîrbu, Carnat, Grameni, Sali, N. Popescu, Dussaut
Antrenor: Gică Hagi

FLORA TALLINN (4-2-3-1): Grunvald – Hussar, Kuusk, Seppik, Lilander – Lukka – Mihhailov, Vassiliev, Miller, Ojamaa – Alliku
Rezerve: Paplavskis, Lapa, Kivila, Lipp, Zenjov, Kolobov, Purg, Kallaste, Pajo, Varjlund, Veering, Kuraksin
Antrenor: Jurgen Henn

Cele două formații au ajuns în preliminariile UEFA Conference League după ce au fost eliminate din aceași fază a UEFA Champions League. Farul Constanța a pierdut încă din primul tur preliminar cu cei de la Sheriff Tiraspol, cu scorul de 1-3 la general și a ajuns în turul 2 al UEFA Conference League. În acea fază a competiției elevii lui Gică Hagi i-au eliminat pe cei de la Urartu, cu scorul de 6-4 la general.

De cealaltă parte, campioana din Estonia a fost eliminată din preliminariile UEFA Champions League de polonezii de la Rakow, echipă la care este legitimat Deian Sorescu, fotbalist care a fost împrumutat, în sezonul trecut, la FCSB.

Reclamă

Câștigătoarea acestei „duble” se va duela, în play-off-ul competiției, pentru un loc în grupe cu învinsa din „dubla” dintre Qarabag și HJK Helsinki, echipe care se află, în momentul de față, în preliminariile UEFA Europa League.

Gică Hagi şi-a avertizat jucătorii înainte de meciul cu Flora

Hagi anunţă că are probleme în ofensivă. Golgheterul Denis Alibec a acuzat dureri şi nu s-a antrenat în ultimele zile.

„Încă o provocare, o experienţă în Europa. În cele două manşe trebuie să fim noi, să încercăm să ne depăşim, să dăm tot ce avem mai bun, să fie versiunea noastră care să exceleze pentru a avea şanse să trecem. Întâlnim o echipă puternică din toate punctele de vedere, cu jucători foarte disciplinaţi, puternici, înalţi. Cu o disciplină tactică foarte bună, atât ofensiv cât şi defensiv.

La fel vin şi vă spun, e o campioană şi să ai respect total în privinţa asta. Sper ca jucătorii mei să înţeleagă… şi eu, şi jucătorii să înţelegem că trebuie să jucăm foarte bine ca să trecem. Nimic nu e uşor, cel mai greu lucru este să demonstrezi că eşti mai bun ca adversarul. Fiecare meci este o provocare.

Alibec nu s-a antrenat cu noi de după meciul cu Urartu. Sperăm ca mâine-poimâine să fie cu noi. Dar de după meci nu s-a antrenat, a simţit ceva şi am preferat să vedem dacă o să fie apt pentru meciul acesta”, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 LIVE VIDEOOvidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă ACUM pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024, live în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și