Închide meniul

FC Ballkani – CFR Cluj 1-1. Campioana României a fost aproape de o ruşine istorică! Jucătorii lui Dan Petrescu s-au chinuit în Kosovo

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 septembrie 2022, 21:35

FC Ballkani – CFR Cluj 1-1. Campioana României a fost aproape de o ruşine istorică! Jucătorii lui Dan Petrescu s-au chinuit în Kosovo

CFR Cluj - Petrolul

Bucuria jucătorilor de la CFR Cluj după câştigarea unui meci / Hepta

FC Ballkani – CFR Cluj 1-1. Campioana României s-a făcut de râs la debutul în UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu s-a chinuit în Kosovo, unde a obţinut doar un rezultat de egalitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Armend Thaci a deschis scorul în minutul 65, iar CFR Cluj a egalat în prelungiri, în minutul 90+1, prin Yuri Matias. Deşi a fost dominată la capitolul posesie, echipa lui Dan Petrescu a avut mai multe ocazii de gol – 16, dintre care 5 au fost pe spaţiul porţii.

FC Ballkani – CFR Cluj 1-1

Min. 90+6: Fluier final în Kosovo! 

Min. 90+1: GOOOL CFR Cluj! Campioana României a egalat prin Yuri.

Min. 65: Gol Ballkani! Armend Thaci deschide scorul în faţa lui CFR Cluj.

Reclamă

Min. 51: Cartonaş galben încasat de un jucător de la CFR Cluj. Nana Boateng este avertizat, după ce a comis un fault dur.

Min. 46: Începe repriza secundă a partidei Ballkani – CFR Cluj.

Min. 45: S-a încheiat prima repriză, scor 0-0.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 22: O nouă şansă pentru CFR Cluj. Roger a şutat puţin peste poarta celor de la Ballkani, după o neînţelegere în careul gazdelor.

Min. 9. Ocazie CFR Cluj! Ciprian Deac şutează periculos din afara careului celor de la Ballkani, însă mingea este respinsă la limită de portarul gazdelor.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

Ballkani: Frasheri – Thaci, Dellova, Jashanica, Thaqi – Korenica, Zyba, Emerllahu – Gripshi, Rrahmani, Krasniqi

Rezerve: Balaj, Ljuljanovic – Potoku, Zarubica, Sinani, Shala, Abazi, Tusha, Maksutaj, Bekteshi, Berisha, Lucas

Antrenor: Ilir Daja

Reclamă

CFR Cluj: Scuffet – Braun, Matias, Burcă, Camora – Boateng, Mistrati, Cvek – C. Deac, Yeboah, Roger

Rezerve: Bălgrădean – Brucic, Manea, Billong, Păun, Malele, Petrila, Janga, Kolinger, Bordeianu, Muhar, Buș

Antrenor: Dan Petrescu

Duelul de la Kosova îi poate aduce o sumă importantă de bani lui Neluţu Varga. La victorie, ardelenii vor încasa 500.000 de euro, iar un egal e recompensat cu 166.000 de euro. Asta în contextul în care acesta a plătit prime şi restanţe de 4.6 milioane de euro.

Avertismentul lui Dan Petrescu, înaintea debutul în Conference League

Aşa cum ne-a obişnuit, Dan Petrescu a găsit şi pentru echipa din Kosovo puncte tari, înaintea unui meci ce ar trebui considerat o formalitate.

„Adversarii noştri pe teren propriu şi în Europa sezonul ăsta sunt neînvişi. Vă daţi seama ce simt fanii, entuziasmul, jucătorii pe care îi au, felul cum joacă… toate mă fac să cred că va fi un meci foarte greu. E o echipă agresivă, face presing… am urmărit integral opt meciuri de-ale lor, mi-a plăcut ce am văzut. De aia sunt în grupe.

Ei joacă pentru prima oară în grupe, entuziasmul lor va fi mare. Aşa că îmi doresc ca noi să intrăm foarte motivaţi în teren. Noi ca de obicei vrem să câştigăm. Niciodată nu am zis că intrăm pe teren şi hai să ne apărăm, aşa cum spun unii. Eu n-am zis niciodată echipei să se apere. Trebuie să fim echilibraţi”, a declarat Dan Petrescu.

Neluţu Varga a plătit 4.6 milioane de euro

CFR Cluj a achitat o sumă uriaşă către jucători. Neluţu Varga a scos din conturi 4.6 milioane de euro pentru a plăti restanţele salariale din perioada mai-iulie, dar şi restanţele şi primele de obiectiv din sezonul trecut.

Astfel, conform gsp.ro, vorbim despre salariile de pe lunile mai, iunie şi iulie, dar şi despre primele din stagiunea precedentă, când ardelenii aveau promişi 1000 de euro la fiecare victorie, inclusiv în play-off.

Mai mult, la jucători a ajuns şi bonusul pentru calificarea în grupele Conference League, în valoare de 5.000 de euro. Promisiunea fusese făcută înaintea returului cu Maribor, din play-off-ul competiţiei.

Datoriile conducerii către staff şi jucători nu s-au stins aici. Varga va mai avea de plătit până la finalul lui octombrie primele pentru câştigarea titlului, care, în funcţie de contracte şi de numărul de meciuri al jucătorilor, vor varia între 10.000 şi 50.000 de euro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și