Închide meniul

CFR Cluj a achitat o sumă uriaşă către jucători! S-au plătit şi primele de sezonul trecut

Dan Roșu Publicat: 6 septembrie 2022, 9:04

Reclamă
CFR Cluj a achitat o sumă uriaşă către jucători! S-au plătit şi primele de sezonul trecut

CFR Cluj a achitat o sumă uriaşă către jucători

Neluţu Varga, la un meci al CFR-ului / Hepta

CFR Cluj a achitat o sumă uriaşă către jucători. Neluţu Varga a scos din conturi 4.6 milioane de euro pentru a plăti restanţele salariale din perioada mai-iulie, dar şi restanţele şi primele de obiectiv din sezonul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, conform gsp.ro, vorbim despre salariile de pe lunile mai, iunie şi iulie, dar şi despre primele din stagiunea precedentă, când ardelenii aveau promişi 1000 de euro la fiecare victorie, inclusiv în play-off.

CFR Cluj a achitat o sumă uriaşă către jucători

Mai mult, la jucători a ajuns şi bonusul pentru calificarea în grupele Conference League, în valoare de 5.000 de euro. Promisiunea fusese făcută înaintea returului cu Maribor, din play-off-ul competiţiei.

Datoriile conducerii către staff şi jucători nu s-au stins aici. Varga va mai avea de plătit până la finalul lui octombrie primele pentru câştigarea titlului, care, în funcţie de contracte şi de numărul de meciuri al jucătorilor, vor varia între 10.000 şi 50.000 de euro.

CFR Cluj nu se mai opreşte din transferuri

CFR Cluj nu se mai opreşte din transferuri. Campioana României a anunţat că l-a adus pe portughezul Jose „Ze” Gomes, fostbalist care între 2016 şi 2021 a jucat pentru Benfica. Echipa antrenată de Dan Petrescu de a anunţat, sâmbătă, că a obţinut semnătura atacantului în vârstă de 23 de ani. Este al 10-lea transfer făcut de CFR Cluj pentru acest sezon.

Reclamă

Jose “Ze” Gomes a crescut la academia celor de la Benfica Lisabona, iar mai apoi a fost împrumutat în primele ligi din Polonia şi Bulgaria. Ultima dată, el a jucat în Italia.

11 transferuri făcute de CFR în această vară

În urmă cu trei zile, CFR Cluj l-a achiziţionat şi pe Rangelo Janga, atacant în vârstă de 30 de ani. Fotbalistul a început fotbalul în ţara natală Olanda, unde a evoluat pentru Excelsior, Willem ll şi Dordrecht. Apoi a mai jucat la AS Trencin în Slovacia, la Gent în Belgia, Astana, Lugano, NEC Nijmegen, iar în ultimul sezon a evoluat în Cipru la Apollon Limassol. În prezent, Janga reprezintă echipa naţională a statului Curacao, pentru care a bifat 27 de meciuri şi a marcat de 13 ori.

Jefte Betancor, Vito Hammershoy-Mistrati, Christopher Braun, Karlo Brucic, Denis Kolinger, Cephas Malele, Simone Scuffet, Karlo Muhar, Jean-Claude Billong, Rangelo Janga şi Jose „Ze” Gomes sunt jucătorii transferaţi de CFR Cluj după ce a câştigat cel de-al 5-lea titlu la rând în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
Vezi toate știrile
Citește și