Închide meniul
VIDEO

FCSB a ajuns în Slovacia! Imagini spectaculoase cu roş-albaştrii înainte de Dunajska Streda – FCSB, care va fi pe Antena 1 şi AntenaPLAY

Viviana Moraru Publicat: 2 august 2022, 18:43 / Actualizat: 2 august 2022, 21:24

FCSB a ajuns în Slovacia! Imagini spectaculoase cu roş-albaştrii înainte de Dunajska Streda – FCSB, care va fi pe Antena 1 şi AntenaPLAY

FCSB a ajuns în Slovacia, pentru partida cu Dunajska Streda

FCSB a ajuns în Slovacia, pentru partida cu Dunajska Streda/ FCSB TV

  • Dunajska – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30
  • Trupa lui Nicolae Dică a ajuns în Slovacia

FCSB a ajuns în Slovacia, pentru partida cu Dunajska Streda, care va fi mâine, de la ora 21:30, în direct la Antena 1 şi AntenaPLAY. Jucătorii lui Nicolae Dică au aterizat marţi, pe aeroportul din Bratislava.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela cu Dunajska Streda, în turul trei preliminar din Conference League. În turul secund, roş-albaştrii au eliminat-o pe Saburtalo, după 0-1 în tur, şi 4-2, în returul de la Bucureşti.

Imagini spectaculoase cu roş-albaştrii înainte de Dunajska Streda – FCSB, în direct Antena 1 şi AntenaPLAY

FCSB a ajuns în Slovacia, acolo unde se vor duela cu Dunajska Streda, în prima manşă a dublei din turul trei preliminar din Conference League. Trupa lui Nicolae Dică a fost surprinsă pe aeroportul din Bratislava, de unde a fost preluată de un autocar.

Reclamă

Primul cantonament sub comanda lui Nicolae Dică, în primul mandat al său pe banca celor de la FCSB în 2017, a avut loc în Slovacia, chiar la complexul unde sunt cazaţi jucătorii şi pentru partida cu Dunajska. Astfel, locul nu este unul necunoscut pentru tehnicianul instalat recent de către Gigi Becali, după plecarea lui Toni Petrea.

Reclamă

„Delegația FCSB a aterizat marți, în jurul prânzului, la Bratislava, de unde roș-albaștrii au fost transportați cu autocarul către X-Bionic Sphere.

Complexul din Samorin nu reprezintă o necunoscută pentru echipa noastră, care a efectuat chiar acolo primul cantonament sub comanda lui Nicolae Dică în iunie 2017, la primul mandat al acestuia ca tehnician al FCSB”, se arată în comunicatul celor de la FCSB.

Partida dintre Dunajska Streda şi FCSB va avea loc pe MOL Arena, stadion cu o capacitate de 12.700 de locuri.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB și-a aflat posibila adversară din play-off-ul Conference League

FCSB și-a aflat posibila adversară din play-off-ul Conference League. Dacă va trece de Dunajska Streda, în turul 3 preliminar, vicecampioana României va da piept cu învingătoarea duelului Viking (Norvegia) – Sligo Rovers (Irlanda).

Înaintea tragerii la sorți de la Nyon, Mihai Stoica a fost întrebat ce adversar și-ar dori să întâlească în play-off. Managerul general FCSB a recunoscut că visează să pice cu învingătoarea dintre Viking și Sligo, iar dorința lui a fost îndeplinită.

„Vreau în Norvegia, cu Viking. Sau cu Sligo Rovers. La Konyaspor avem un spion, pe Guilherme”, a spus Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

FCSB ar urma să joace pe teren propriu manșa tur din play-off, pe 18 august. Partida retur se va disputa o săptămână mai târziu, pe 25 august.

Viking este o echipă din Norvegia, care a încheiat pe locul 3 sezonul precedent, în spatele lui Bodo/Glimt și Molde. Valoarea actuală a lotului este de 9 milioane de euro.

Tot pe locul 3 a încheiat și Sligo Rovers, însă în campionatul Irlandei. Sligo are o valoare mult mai mică a lotului decât viitoarea adversară – 2,69 milioane de euro.

Bogdan Rusu poate debuta în Dunajska – FCSB, în direct la Antena 1 şi AntenaPLAY

Fostul antrenor al lui Bogdan Rusu, Alexandru Pelici, asigură că Bogdan Rusu poate fi titular în Slovacia. Jucătorul transferat surprinzător de patronul lui FCSB tocmai reuşise o dublă în Gruia, pe terenul campioanei CFR Cluj.

Reclamă

„La noi era foarte bine pregătit fizic, dovadă că a dat două goluri cu CFR Cluj, ne-a ajutat și în plan defensiv, unde nu cred că va avea atât de multe sarcini la FCSB. Din acest punct de vedere, îi va fi mai ușor la noua echipă, măcar în campionat, pentru că în Europa e alt ritm. Acum, depinde dacă cei de acolo îl consideră pregătit, cred că îl cunosc deja foarte bine pe Bogdan, mai ales domnul Dică, a venit la multe meciuri la noi, la Mioveni„, a declarat Alexandru Pelici pentru gsp.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat