Închide meniul
UPDATE

FCSB a modificat prețul biletelor pentru meciurile din Conference League. Cât costă acum cel mai ieftin tichet

Alexandru Ivan Publicat: 2 septembrie 2022, 20:15

FCSB a modificat prețul biletelor pentru meciurile din Conference League. Cât costă acum cel mai ieftin tichet

FCSB va juca în grupele Conference League cu Silkeborg, West Ham și Anderlecht

Bucurie a jucătorilor lui FCSB, după un meci / Hepta

  • FCSB a anunțat prețul biletelor pentru meciurile din Conference League
  • Cât costă cel mai ieftin tichet

FCSB a anunțat prețul biletelor pentru meciurile de pe teren propriu din Conference League. Roș-albaștrii au scumpit tichetele față de partidele din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 20.00: FCSB a revenit și a modificat prețul biletelor la peluză, după ce fanii s-au plâns că sunt prea scumpe. Acum, un tichet la peluză costă 50 de lei, în loc de 100, prețul anunțat inițial. Restul biletelor se vor vinde cu prețul stabilit.

Reclamă

Știrea inițială

….

Reclamă

În grupe, FCSB a picat cu West Ham, Anderlecht și Silkeborg. Ca să-i vadă pe adversarii vicecampioanei României la București, fanii roș-albaștrilor vor trebui să scoată din buzunar o sumă considerabilă. Cel mai ieftin bilet este 100 de lei, la peluză.

FCSB a anunțat prețul biletelor pentru meciurile din Conference League

Biletele pentru fiecare meci în parte vor fi disponibile pe www.bilete-fcsb.ro.

Programul lui FCSB în grupele Conference League:

Reclamă 4 / 0/3
  • Runda 1: 8 septembrie, 22:00: West Ham – FCSB
  • Runda 2: 15 septembrie, 22:00: FCSB – Anderlecht
  • Runda 3: 6 octombrie, 19:45: Silkeborg – FCSB
  • Runda 4: 13 octombrie, 22:00: FCSB – Silkeborg
  • Runda 5: 27 octombrie, 19:45: Anderlecht – FCSB
  • Runda 6: 3 noiembrie, 22:00: FCSB – West Ham

În Conference League, prima clasată se califică direct în optimi, unde va juca returul acasă, în timp ce locul doi merge în „șaisprezecimi”, unde înfruntă echipele venite de pe locul 3 din Europa League.

Antrenorul lui West Ham, David Moyes, se teme de FCSB în Conference League

Antrenorul scoțian a recunoscut că West Ham nu va avea viață ușoară cu FCSB, în special la meciul de la București.

„Tocmai am văzut tragerea și e bine! Aștept cu nerăbdare meciurile. Sunt câteva echipe bune în grupă. Am avut o tragere destul de dificilă, dar aşteptăm cu nerăbdare partidele.

Am stat la Silkeborg miercuri seara (n.r. – West Ham i-a întâlnit joi pe danezii de la Viborg în Conference, 3-0, 6-1 la general), nici la București nu este niciodată un joc ușor. Nu va fi ușor, dar abia aștept partidele.

Sunt foarte bine. Mă plâng un pic de acest program, meciuri joi-duminică, dar în general sunt încântat că ne-am întors în Europa. Suporterii au șansa de a ajunge în străinătate și de a ne privi live partidele”, a spus David Moyes, citat de gsp.ro.

Gigi Becali, în culmea fericirii după ce FCSB a picat în „grupa morții” în Conference League

Gigi Becali a dezvăluit că Mihai Stoica a ghicit două din echipele cu care FCSB va juca în grupa B din Conference League. Managerul general al FCSB a mizat pe faptul că FCSB va pica în grupă cu West Ham şi Anderlecht.

Mi-a zis MM că și-ar dori Anderlecht și West Ham. Ca valoare ce? Nu mi-e teamă de nicio echipă. Merg ca la teatru. Importanți au fost banii. O să vedeți. Mai bine de atât nu se putea. Eram amărât? Atunci aveam 3 milioane minus banii lui Tănase, aveam un milion de euro salariul lui Tănase, mai sunt încă șase-șapte milioane de euro cât am acum. E mai bine cu 10 milioane de euro în buzunar. Voi nu vă dați seama ce înseamnă un milion de euro. Când e vorba să-i dai pe ăia pe care îi ai, e gravă treabă. Problema e că Dumnezeu nu îți dă banii așa„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15
apr.
0:07
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului
15
apr.
0:02
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
23:47 Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci” 23:46 Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?” 23:29 Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat 23:21 Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor! 23:00 CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană! 22:41 VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY 22:40 Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce” 22:30 VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei Vezi toate știrile
Pe același subiect
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
Liga 1 • 15 apr., 0:02
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului
Liga 1 • 23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: "Păi noi suntem idioţi?"
Liga 1 • 23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj - FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
Liga 1 • 23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: "Am luat atacant"! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
Liga 1 • 23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!