Închide meniul

FCSB a anunţat preţurile biletelor pentru partida cu Nordsjaelland, care se va disputa în Ghencea! Când se pun în vânzare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 august 2023, 13:57

Reclamă
FCSB a anunţat preţurile biletelor pentru partida cu Nordsjaelland, care se va disputa în Ghencea! Când se pun în vânzare

FCSB a anunţat preţurile biletelor pentru partida cu Nordsjaelland

Fanii FCSB, în timpul unui meci / Hepta

FCSB a anunţat preţurile biletelor pentru partida cu Nordsjaelland, care se va disputa în Ghencea. Cel mai ieftin bilet costă 30 de lei. FCSB – Nordsjaelland va fi joi, de la ora 21:30, în format live text pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Biletele se vor pune în vânzare, online, marţi de la ora 18:00. De asemenea, acestea se vor vinde şi la casele de bilete de la Stadionul Steaua joi, între orele 11:00 şi 21:30.

FCSB a anunţat preţurile biletelor pentru partida cu Nordsjaelland

„Bilete online pentru FCSB – FC Nordsjælland!

FCSB anunță că biletele pentru partida cu FC Nordsjælland, contând pentru turul 3 preliminar al UEFA Europa Conference League și care se va disputa pe Stadionul ”Steaua” (joi – 21:30), se vor pune în vânzare online pe www.bilete-fcsb.ro astăzi, începând cu ora 18:00.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

Reclamă

PELUZE – 30 LEI
TRIBUNA – 50 LEI
TRIBUNA 1 – Inel 2 – 100 LEI
TRIBUNA 1 – Inel 1 – 150 LEI
VIP – 250 LEI

Biletele vor fi disponibile și la casele de bilete de la Stadionul ”Steaua” joi, între 11:00 și 21:30.

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

Reclamă 4 / 0/3

Suporterii care se vor prezenta cu biletele în format digital, pe telefonul mobil, trebuie să respecte următoarele condiții, pentru a se asigura că acestea pot fi citite corect de turnichet:

1. Să seteze luminozitatea ecranului la maximum.
2. Codul QR să nu fie maximizat pe ecran.
3. Să procedeze la trecerea de turnichet numai după ce biletul a fost validat de acesta (afișajul devine verde).

E-ticketele pot fi achiziționate până joi, 10 august, la ora 19:00.
De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor și persoanelor cu dizabilități pe Stadionul Steaua:

1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.

2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete ale stadionului. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului.
Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului„, a anunţat FCSB într-un comunicat de presă.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:06 Daniel Niculae, OUT de la Rapid! „Am avut o discuţie cu Dan Şucu” 14:43 Andreea Mitu, eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros 14:29 „Ar fi prostesc să promit titlul” Neil Lennon şi-a setat obiectivul, după ce a preluat-o pe Rapid! Jucătorul care l-a impresionat 14:12 Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal! Decizie surprinzătoare la 34 de ani 14:11 Mihai Chiruţă s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 86 de sportivi calificaţi 13:25 Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă 13:25 Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1 13:01 Gigi Becali şi Dan Şucu, război total pentru transferul lui Louis Munteanu: „Intru în faliment” 12:40 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB 12:23 „Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda Vezi toate știrile
Citește și