Închide meniul
Video

FCSB are adversar de lux în Conference League. Detalii uluitoare despre Dunajska Streda înaintea meciului care va fi astăzi, de la 21:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 august 2022, 21:38 / Actualizat: 3 august 2022, 0:06

Reclamă

FCSB are adversar de lux în Conference League. Detalii uluitoare despre Dunajska Streda

FCSB a ajuns în Slovacia / Colaj Youtube

FCSB joacă împotriva unui adversar de lux, Dunajska Streda, în Slovacia, într-un orăşel care respiră fotbal! Toţi locuitorii încap în jumătate din Arena Naţională. Dar cele 13.000 de locuri ale stadionului lor sunt pline meci de meci. Va fi „infern” şi în această seară seară, de la 21:30, în direct la Antena 1 şi pe AntenaPLAY, în confruntarea din turul 3 preliminar al Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dunajska Streda, locul în care vor juca roş-albaştrii, are doar o stradă principală! Dar orasul de 23.000 de locuitori trăieşte prin fotbal.

FCSB are adversar de lux în Conference League

Pentru că majoritatea localnicilor sunt maghiari, guvernul lui Viktor Orban de la Budapesta ajută anual cu 25 de milioane de euro. Şi stadionul de 13.000 de locuri pe care va juca FCSB a fost construit, în 2019, de guvernul maghiar. Are şi o lojă impresionantă unde, cei care plătesc bilete scumpe, servesc mâncăruri fine: de la friptura de cerb, la coaste de porc în sosuri speciale.

E cel mai important meci din istoria echipei„, scrie pe site-ul oficial al lui Dunajska Streda. Niciodată orăşelul n-a fost vizitat de o fostă câştigătoare a Cupei Campionilor. Iar FCSB e văzută ca mare favorită în duelul care e în această seară, de la ora 21:30, în direct la Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

Am luptat tot sezonul pentru a avea un asemenea meci„, a declarat Yhoan Andzouana, atacantul congoleze de la Streda.

Reclamă
Reclamă 4

FCSB a ajuns în Slovacia pentru meciul cu Dunajska Streda

FCSB a ajuns în Slovacia, acolo unde se vor duela cu Dunajska Streda, în prima manşă a dublei din turul trei preliminar din Conference League. Trupa lui Nicolae Dică a fost surprinsă pe aeroportul din Bratislava, de unde a fost preluată de un autocar.

Primul cantonament sub comanda lui Nicolae Dică, în primul mandat al său pe banca celor de la FCSB în 2017, a avut loc în Slovacia, chiar la complexul unde sunt cazaţi jucătorii şi pentru partida cu Dunajska. Astfel, locul nu este unul necunoscut pentru tehnicianul instalat recent de către Gigi Becali, după plecarea lui Toni Petrea.

Delegația FCSB a aterizat marți, în jurul prânzului, la Bratislava, de unde roș-albaștrii au fost transportați cu autocarul către X-Bionic Sphere.

Reclamă

Complexul din Samorin nu reprezintă o necunoscută pentru echipa noastră, care a efectuat chiar acolo primul cantonament sub comanda lui Nicolae Dică în iunie 2017, la primul mandat al acestuia ca tehnician al FCSB„, se arată în comunicatul celor de la FCSB.

Nicolae Dică şi-a făcut tactica pentru Dunajska Streda – FCSB

Antrenorul roş-albaştrilor a fost prezent la conferinţa de presă alături de Florinel Coman. A oferit ultimele detalii înaintea partidei care are o miză importantă pentru FCSB.

Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă. Întâlnim o echipă într-o formă foarte bună, o echipă ofensivă, cu o dinamică bună. Care îşi doreşte să aibă o posesie bună. Jucători de la mijloc în sus care pot face diferenţa, un atacant în formă foarte bună. În benzi jucători de viteză, o echipă agresivă, care vine într-un pressing avansat. Pe teren propriu au un ritm şi mult mai bun pentru că au suporterii în spate şi îi încurajează. De asta spun că vom avea o partidă foarte grea. Trebuie să fim pregătiţi pentru treaba asta.

Este foarte important ca la meciul de mâine să scoatem un rezultat pozitiv pentru a ne păstra şansele de calificare la meciul retur. Dar trebuie să fim inteligenţi, conştienţi că ne aşteaptă o partidă grea şi că mai urmează încă un meci la Bucureşti„, a declarat Nicolae Dică.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:42

Alan Shearer mizează pe tricolori, la meciul România – Olanda! Argumentul dat de fostul mare atacant

14:22

LIVE VIDEOCursa de sprint din Marele Premiu de Formula 2 al Austriei e LIVE în AntenaPLAY! Kush Maini, pole position

14:17

Jucătorul dorit de Dinamo și Rapid a semnat în Liga 1! Lovitură pentru Andrei Nicolescu și Dan Șucu

13:49

Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 1 al Austriei!

13:35

VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei! Cursa a fost în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY

13:08

Croația, amendată de UEFA după eliminarea de la EURO 2024! Motivul pentru care a fost primită sancțiunea

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și