Închide meniul

FCSB, CFR Cluj şi Sepsi au aflat când vor juca în turul 2 preliminar din Conference League! Programul celor trei echipe

Alex Masgras Publicat: 15 iulie 2023, 16:42

Reclamă
FCSB, CFR Cluj şi Sepsi au aflat când vor juca în turul 2 preliminar din Conference League! Programul celor trei echipe

FCSB a anunţat oficial că derby-ul cu Dinamo se va disputa pe arena Arcul de Triumf

Jucătorii lui FCSB / Profimedia

FCSB, CFR Cluj şi Sepsi au aflat când vor juca în turul 2 preliminar din Conference League! După ce Farul Constanţa a debutat în cupele europene, atunci când a întâlnit-o pe Sheriff Tiraspol în prima manşă a turului 1 preliminar al Ligii Campionilor, urmează ca celelalte trei reprezentante ale României să joace preliminariile Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, CFR Cluj şi Sepsi vor evolua în turul 2 din Conference League. FCSB, vicecampioana României, va juca cu bulgarii de la CSKA 1948, CFR Cluj va juca cu Adana Demirspor, în timp ce Sepsi va juca contra celor de la CSKA Sofia.

FCSB, CFR Cluj şi Sepsi au aflat când vor juca în turul 2 preliminar din Conference League! Programul celor trei echipe

Prima echipă care va juca în preliminariile Conference League este FCSB. Vicecampioana României va disputa partida tur, la Sofia, pe 26 iulie, de la ora 20:30. O zi mai târziu, pe 27 iulie, vor evolua şi celelalte două echipe româneşti din Conference League.

Sepsi va juca tot în deplasare, contra celor de la CSKA Sofia, de la ora 20:00, în timp ce CFR Cluj va primi vizita celor de la Adana Demirspor, de la ora 20:30.

În ceea ce priveşte manşa retur, toate cele trei echipe româneşti vor evolua pe 3 august. FCSB – CSKA 1948 şi Sepsi – CSKA Sofia vor avea loc de la ora 20:00, în timp ce Adana Demirspor – CFR Cluj se va disputa de la ora 21:00.

Reclamă

Mihai Stoica anunţă că FCSB – Dinamo e în pericol să nu se joace pe Ghencea. Oficialul crede că s-a ajuns într-un impas

Mihai Stoica anunţă că FCSB – Dinamo e în pericol să nu se joace pe Ghencea. Managerul general al vicecampioanei a dezvăluit principala problemă care pune în pericol disputarea partidei pe stadionul „Steaua”.

Echipa lui Gigi Becali a jucat ultima partidă pe stadionul „Steaua” în luna martie a anului 2015, împotriva celor de la Viitorul Constanța. Atunci, echipa pregătită de Costel Gâlcă se impunea în fața clubului lui Gică Hagi cu scorul de 4-1.

Oficialul de la FCSB crede că negocierile au ajuns într-un impas. „MM” Stoica a vorbit despre situația de la negocierile pentru închirierea stadionului „Steaua”, dar și despre declarațiile lui Răzvan Bichir, care a menționat că totul depinde de semnătura celor de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu m-am dus pe fentă și chiar am crezut că jucăm acolo. Există o solicitate care nu poate fi sub nicio formă satisfăcută. Niciun broker de asigurări nu semnează o poliță de un milion dacă se deteriorează o suprafață de joc. Nimeni nu poate să facă așa ceva.

Chestia asta nu a existat în discuțiile preliminare. Există un proces verbal unde nu a existat așa ceva. Solicitarea este absurdă. Există și alte două solicitări de asigurări, pentru vandalism, ca la orice meci. Dar asta, cu gazonul… nu știi dacă îți dă cineva măcar 200.000 de euro.

Gazonul e făcut pentru jocurile de fotbal. Ah, dacă se instalează o scenă sau ceva, cum a fost astăzi, cu Universitatea Tehnică de Construcții, era altceva. Nu știu ce sumă au dat azi.

Cu noi s-a ajuns într-un impas. Am înțeles din declarațiile date de domnul Bichir, se așteaptă ca noi să semnăm draftul. Noi nu am primit niciun draft, nu avem ce să semnăm.

Nu mai știu nimic, nu mai înțeleg nimic. Am crezut că bucureștenii pot vedea derby-ul fotbalului pe un stadion cu locuri multe, jumătate din Arena Națională și încă 5.000. La momentul ăsta nu este nimic clar”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și