Închide meniul

FCSB – Saburtalo 4-2! Dică îi ridică! FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Conference League, după un meci uluitor! Revenire incredibilă într-un final dramatic

Antena Sport Publicat: 28 iulie 2022, 22:00

FCSB – Saburtalo 4-2! Dică îi ridică! FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Conference League, după un meci uluitor! Revenire incredibilă într-un final dramatic

Risto Radunovic a marcat golul calificării pentru FCSB

Hepta

  • FCSB – Saburtalo 3-2
  • FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Conference League

FCSB – Saburtalo 4-2.  Echipa lui Nicolae Dică s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference League. Dawa, Edjouma, Coman şi Radunovic au marcat golurile unei reveniri fabuloase pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a calificat în turul al treilea preliminar al Conference League, iar Gigi Becali speră în continuare la banii din Conference League.

FCSB – Saburtalo 4-2! Dică îi ridică! FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Conference League, după un meci uluitor! Revenire incredibilă într-un final dramatic.

Reclamă

Dawa a deschis scorul în minutul 44, când a înscris cu o lovitură de cap la cornerul executat de Cordea. În startul reprizei secunde, Octavian Popescu a trimis în bară (minutul 47), iar în minutul 56 tot Octavian Popescu a pasat pentru Edjouma şi acesta a marcat pentru 2-0.

Sikharulidze a înscris în minutul 69 primul gol al georgienilor, iar Iuri Tabatadze a adus egalarea cu un gol pe contraatac, în minutul 77.

Reclamă
Trei minute mai târziu a urmat golul lui Florin Coman, din centrarea lui Radunovic, care a readus-o pe FCSB în avantaj 3-2. În minutul 86, Radunovic a transformat un penalty acordat pentru un fault asupra lui Cordea şi a închis tabela la 4-2, scor care o califică pe FCSB în turul al treilea preliminar al Conference League.

FCSB – Saburtalo 4-2! Echipa lui Nicolae Dică s-a calificat

Min. 90+7: Final de meci! FCSB a revenit formidabil şi s-a calificat în turul al treilea preliminar din Conference League!

Min. 90+3: Andrei Cordea a fost eliminat!

Min. 87: GOOOL FCSB! Risto Radunovic a marcat din penalty, cu o execuţie sigură!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 86: Penalty pentru FCSB! Andrei Cordea a obţinut un penalty!

Min. 80: GOOOL FCSB! Florinel Coman a marcat cu o lovitură de cap, după o pauză de un an.

Min. 78: Sikharulidze a egalat! Dezastru pentru FCSB!

Min. 76: Ocazie uriaşă a lui Florinel Coman. Portarul Megrelishvili a respins şutul din 6 metri al căpitanului de la FCSB!

Min. 75: Fază controversată pe Arena Naţională!

Min. 71: Ocazie uriaşă pentru FCSB! Radunovic a ratat incredibil, din 6 metri, după o pasă perfectă a lui Darius Olaru.

Min. 69: GOOOL Saburtalo! Sikharulidze a redus din diferenţă. 

Reclamă

Min. 59: Prima schimbare făcută de Nicolae Dică, de la revenirea de la FCSB! L-a scos pe Ianis Stoica şi l-a introdus pe Adrian Şut.

Min. 54:  GOOOL FCSB! Gol Malcom Edjouma! Mijlocaşul adus de la Botoşani a marcat cu un şut superb de la marginea careului. Nebunie totală pe Arena Naţională!

Min. 46: Bară FCSB! Tavi Popescu a tras din careu, însă şutul său deviat a lovit bara. La faza imediat următoare, Andrei Cordea a fost aproape de gol.

Min. 46: Dică nu a făcut nicio schimbare la pauză.

Min. 45: Pauză pe Arena Naţională!

Min. 44: GOOOL FCSB! Dawa a deschis scorul cu o lovitură de cap, din centrarea perfectă a lui Cordea din corner.

Min. 38: Ocazie pentru Saburtalo! Guliashvili a tras de la marginea careului, puţin pe lângă poarta lui Târnovanu!

Min. 32: Darius Olaru primeşte cartonaşul galben.

Min. 11: Ratare uriaşă FCSB! Cordea a încercat un şut plasat în locul unuia în forţă!

Min. 6: Cartonaş galben pentru Florinel Coman.

Min. 2: Încă o ocazie uriaşă pentru Ianis Stoica. Atacantul FCSB nu a reuşit să înscrie, cu capul, din 6 metri. Început furios pentru echipa lui Nicolae Dică.

Min. 1:  Ocazie uriaşă pentru Ianis Stoica în secunda 11. Atacantul nu a ajuns la centrarea lui Cordea.

Min. 1: A început partida.

FCSB – Saburtalo LIVE TEXT. Nicolae Dică sună adunarea. Echipa de start

FCSB (4-2-3-1): Târnovanu – Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Edjouma – Cordea, Oct. Popescu, Coman – Ianis Stoica

Rezerve: Ducan, A. Vlad – Haruț, Șut, Tănasă, Lixandru, Achim, Oaidă, Pantea, Bouhenna, Musi

Antrenor: Nicolae Dică

Saburtalo: Megrelishvili – Guliashvili, Kakubava, Chaduneli, Jinjolava – S. Nonikashvili, Kardava, L. Nonikashvili – Guliashvili, Sikharulidze, Tabatadze

Rezerve: Kurdadze – Mamageishvili, Goshteliani, Mamageishvili, Geguchadze, Da Fonseca, Kokosadze, Mioc

Antrenor: Lasha Nazadze

Update 19.25: Interes uriaş al fanilor vicecampioanei României. Peste 20.000 de suporteri ai lui FCSB vor fi prezenţi pe Arena Naţională. Cu mai bine de o oră înainte de startul partidei aceştia au luat cu asalt cel mai mare stadion din ţară.

FCSB - Saburtalo
Peste 20.000 de fani vor fi pe Arena Naţională la FCSB – Saburtalo

Update 19.00: Aceasta este echipa de start a lui FCSB

View this post on Instagram


A post shared by FCSB (@fcsbofficial)

Nicolae Dică sună adunarea înainte de FCSB – FC Saburtalo. Echipa roş-albastră a fost învinsă în confruntarea tur, scor 0-1, şi este obligată să marcheze pentru a spera la calificare. Un singur gol a reuşit gruparea roş-albastră până acum, în trei meciuri disputate.

„Am doar două zile la dispoziție pentru a antrena echipa, dar este normal să gândim că trebuie să mergem mai departe în Europa. Avem un meci foarte greu, cu o echipă bună, dar trebuie să intrăm cu gândul că putem să ne calificăm mai departe.

Trebuie să fim o echipă, jucătorii trebuie să înțeleagă că am nevoie de un grup. Un jucător poate să-mi câștige 2-3 meciuri, dar pentru a câștiga campionatul și a merge în grupe trebuie să fim o echipă.

La cele două antrenamente am lucrat tactic foarte mult, și ofensiv și defensiv. Am încercat să umblu la moralul lor. Trebuie să aibă încredere în ei, fiindcă au valoare. Trebuie să-și depășească nivelul de anul trecut. Asta le cer, asta îmi doresc de la ei”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Cum a aflat Nicolae Dică de transferul lui Florin Tănase

Antrenorul FCSB a aflat cu 15 minute înainte de antrenament că Florin Tănase se va transfera în China. Chiar dacă va pleca abia peste 10 zile de la vicecampioană, căpitanul nu va evolua în duelul cu Saburtalo.

„Luni, când am vorbit cu patronul echipei, mi-a spus că Tănase va pleca după meciul cu cei din Georgia, dar am aflat aseară că ar putea pleca de astăzi. Pierdem un jucător important, golgheterul campionatului, căpitanul echipei, dar i-am spus și patronului că «Asta este viața, este spre binele lui și al clubului».

Acum, cu 15 minute înainte de antrenament, am aflat că nu se va antrena nici astăzi. Știam de aseară că va pleca, dar nu știam 100% că avea să plece astăzi. Mă voi gândi astăzi cine vor fi cei 3 căpitani. Noi, staff-ul, vom decide”, a declarat Nicolae Dică.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat