Închide meniul

FCSB, început dezastruos cu Silkeborg! Andrei Cordea a gafat uluitor, iar danezii au deschis scorul în minutul 11 pe Arena Naţională

Viviana Moraru Publicat: 13 octombrie 2022, 22:39

FCSB, început dezastruos cu Silkeborg! Andrei Cordea a gafat uluitor, iar danezii au deschis scorul în minutul 11 pe Arena Naţională

FCSB, condusă încă din minutul 11 de Silkeborg, după o gafă uluitoare a lui Andrei Cordea

Primul gol mrcat de Silkeborg, în partida cu FCSB/ Captură Pro Arena

  • FCSB, condusă încă din minutul 11 de Silkeborg
  • Andrei Cordea a gafat uluitor

FCSB a început dezastruos partida cu Silkeborg. Roş-albaştrii au încasat gol încă din minutul 11, pe Arena Naţională, după o greşeală comisă de Andrei Cordea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kasper Kusk a deschis scorul pentru Silkeborg, după ce a profitat de o gafă în apărarea lui Nicolae Dică. Andrei Cordea a pierdut balonul, iar atacantul danez a profitat ulterior de spaţiul liber din centrul defensivei roş-albastre.

FCSB, început dezastruos cu Silkeborg. Andrei Cordea, gafă uluitoare

FCSB a început cum nu se putea mai rău returul cu Silkeborg, de pe Arena Naţională. După doar 11 minute, trupa lui Nicolae Dică s-a văzut condusă cu 1-0.

Reclamă

Andrei Cordea a pierdut balonul la o distanţă considerabilă faţă de poarta roş-albaştrilor, iar danezii s-au aruncat în atac. Kasper Kusk a reuşit să marcheze, profitând de o gaură în defensiva celor de la FCSB, cât şi de neînţelegerea dintre Denis Haruţ şi Ştefan Târnovanu.

Golul încasat de FCSB, în partida cu Silkeborg
Golul încasat de FCSB, în partida cu Silkeborg/ Captură Pro Arena

La meciul cu Silkeborg, Nicolae Dică nu s-a putut baza pe titularii de bază din defensivă. Joonas Tamm, Joyskim Dawa şi Risto Radunovic, accidentaţi, au fost înlocuiţi de către Rachid Bouhenna, Denis Haruţ şi Risto Radunovic.

Reclamă

Gigi Becali s-a împăcat cu Octavian Popescu. „Perla” de 19 ani, căpitan în FCSB – Silkeborg

Octavian Popescu profită de absenţa lui Florinel Coman, şi a preluat banderola de căpitan în FCSB – Silkeborg. După umilinţa din tur, Gigi Becali anunţase că „perla” de 19 ani nu va mai reprezenta o variantă de căpitan.

Gigi Becali a fost dezamăgit de evoluţia lui Octavian Popescu, din umilinţa suferită de FCSB pe terenul celor de la Silkeborg. După acel meci, patronul roş-albaştrilor a decis să nu-i mai acorde banderola de căpitan mijlocaşului de 19 ani, drept pedeapsa după gafa de la unul dintre golurile danezilor.

La o săptămână distanţă, Gigi Becali s-a răzgândit, iar Octavian Popescu va fi liderul din teren al celor de la FCSB, în partida de pe Arena Naţională, cu Silkeborg.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman, căpitanul de bază, nu este nici măcar rezervă în duelul din runda a patra cu Silkeborg. Mijlocaşul roş-albaştrilor este accidentat, iar Nicolae Dică a decis să nu îl forţeze în meciul cu Silkeborg.

Gigi Becali anunţase iniţial că Octavian Popescu nu va mai purta banderola de căpitan, nici măcar în lipsa lui Florinel Coman. Motivul invocat de patronul echipei este atitudinea relaxată a mijlocaşului.

„Cu Silkeborg, Tavi Popescu a cam fost singurul care a încercat ceva, de unul singur, dar nu trebuie să uităm că de la el a pornit faza din care s-a marcat primul gol. A greșit.

Cum a greșit și cu West Ham, când a dat o pasă aiurea și apoi am luat gol. Brambureala de la el a plecat.

Am remarcat o relaxare în jocul său în acest sezon. Trebuie să-i luăm banderola, nu va mai fi căpitan”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat