Închide meniul

Gigi Becali s-a împăcat cu Octavian Popescu. „Perla” de 19 ani, căpitan în FCSB – Silkeborg

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 octombrie 2022, 21:00

Gigi Becali s-a împăcat cu Octavian Popescu. „Perla de 19 ani, căpitan în FCSB – Silkeborg

Octavian Popescu, căpitan în FCSB - Silkeborg

Octavian Popescu, la finalul unui meci / Hepta

Gigi Becali s-a împăcat cu Octavian Popescu, iar mijlocaşul va fi căpitan în duelul dintre FCSB şi Silkeborg. Meciul va fi de la ora 22:00, în format live text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu profită de absenţa lui Florinel Coman, şi a preluat banderola de căpitan în FCSB – Silkeborg. După umilinţa din tur, Gigi Becali anunţase că „perla” de 19 ani nu va mai reprezenta o variantă de căpitan.

Gigi Becali s-a împăcat cu Octavian Popescu. „Perla” de 19 ani, căpitan în FCSB – Silkeborg

Gigi Becali a fost dezamăgit de evoluţia lui Octavian Popescu, din umilinţa suferită de FCSB pe terenul celor de la Silkeborg. După acel meci, patronul roş-albaştrilor a decis să nu-i mai acorde banderola de căpitan mijlocaşului de 19 ani, drept pedeapsa după gafa de la unul dintre golurile danezilor.

La o săptămână distanţă, Gigi Becali s-a răzgândit, iar Octavian Popescu va fi liderul din teren al celor de la FCSB, în partida de pe Arena Naţională, cu Silkeborg.

Florinel Coman, căpitanul de bază, nu este nici măcar rezervă în duelul din runda a patra cu Silkeborg. Mijlocaşul roş-albaştrilor este accidentat, iar Nicolae Dică a decis să nu îl forţeze în meciul cu Silkeborg.

Reclamă

Pe lângă Florinel Coman, Joonas Tamm, Joyskim Dawa şi Risto Radunovic lipsesc, fiind înlocuiţi în primul 11 de Rachid Bouhenna, Denis Haruţ, respectiv Alexandru Pantea.

Ce decizie a luat Gigi Becali în privinţa lui Octavian Popescu

Gigi Becali l-a taxat dur pe Octavian Popescu, pentru greşeala din meciul cu Silkeborg. Patronul FCSB-ului i-a amintit mijlocaşului că şi în meciul cu West Ham, acesta a gafat decisiv la unul dintre golurile londonezilor.

Astfel, Gigi Becali a anunţat că Octavian Popescu nu va mai purta banderola de căpitan, nici măcar în lipsa lui Florinel Coman. Motivul invocat de patronul echipei este atitudinea relaxată a mijlocaşului.

Reclamă 4 / 0/3

Cu Silkeborg, Tavi Popescu a cam fost singurul care a încercat ceva, de unul singur, dar nu trebuie să uităm că de la el a pornit faza din care s-a marcat primul gol. A greșit.

Cum a greșit și cu West Ham, când a dat o pasă aiurea și apoi am luat gol. Brambureala de la el a plecat.

Am remarcat o relaxare în jocul său în acest sezon. Trebuie să-i luăm banderola, nu va mai fi căpitan”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Nicolae Dică a anunţat care sunt jucătorii care vor lipsi din meciul FCSB – Silkeborg

Nicolae Dică a anunţat care sunt jucătorii care vor lipsi din meciul FCSB – Silkeborg, din grupele UEFA Conference League. Florinel Coman, Joyskim Dawa, Joonas Tamm şi Risto Radunovic nu vor fi pe teren pe Arena Naţională.

„Ne aşteaptă o partidă foarte grea, cu un adversar foarte bun, care joacă un fotbal ofensiv. Îmi arată o echipă cum rar am văzut în ultima perioadă să aibă posesie şi agresivitate. Ne aşteaptă o partidă grea, trebuie să fim pregătiţi pentru joc. Trebuie să facem totul perfect.

Este clar că ştiu şi ei acum că nu vom mai folosi aceeaşi echipă ca în Danemarca. Am avut şi ghinion că am luat două goluri în primele 7 minute. Dacă mâine obţinem victoria, ne putem gândi şi la paşii următori.

Când pierdem, pierdem toţi. Când câştigăm, câştigăm toţi. Am avut reacţie şi am reuşit să câştigăm la Ploieşti.
Avem câţiva jucători indisponibili. Dawa, Tamm, Radunovic au unele probleme, Billel care nu e pe listă. Este separat şi Florinel Coman. Am decis ca pentru meciul de mâine să nu fie în lot. Sper ca în două zile să îi recuperăm. Pentru meciul de mâine nu sunt sută la sută”, a spus Nicolae Dică, la conferinţă.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și