Închide meniul

FCSB – Nice, posibilul „coşmar” pentru Gigi Becali din UEFA Conference League! Roş-albaştrii pot da peste echipa lui Rareş Ilie în drumul spre grupe

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 august 2022, 14:33

FCSB – Nice, posibilul „coşmar pentru Gigi Becali din UEFA Conference League! Roş-albaştrii pot da peste echipa lui Rareş Ilie în drumul spre grupe

FCSB - Nice, posibilul "coşmar" pentru Gigi Becali din UEFA Conference League

Colaj Hepta / Twitter Nice

FCSB – Nice este posibilul „coşmar” pentru Gigi Becali din UEFA Conference League. Roş-albaştrii pot da peste echipa lui Rareş Ilie, fotbalistul vândut de Rapid în Franţa, în drumul spre grupe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB poate avea un adversar de top dacă ajunge în play-off-ul Conference League. În turul trei preliminar, gruparea roş-albastră o va întâlni pe DAC Dunajska Streda.

FCSB – Nice, posibilul „coşmar” pentru Gigi Becali din UEFA Conference League

Dacă va trece de adversara din Slovacia, FCSB poate întâlni mai mulţi adversari dificili. Cel mai sonor nume este Nice, grupare din Ligue. Recent, francezii l-au transferat pe Rareş Ilie de la Rapid pentr o sumă uriaşă – 5 milioane de euro.

Posibile adversare ale lui FCSB în play-off-ul Conference League:

Nice (Franţa)
Vitória de Guimarães (Portugalia) – Hajduk Split (Croaţia)
Viking (Norvegia) – Sligo Rovers (Irlanda)
Konyaspor (Turcia) – Vaduz (Liechtenstein)

Reclamă

Rareș Ilie pasă de gol în Nice – Torino 1-0

Rareș Ilie a bifat al doilea amical pentru noua sa echipă, Nice. Transferat în această vară de clubul francez de la Rapid, mijlocașul a fost introdus pe teren în minutul 71 al partidei cu Torino.

Rareș Ilie și-a făcut simțită prezența pe teren, la 7 minute după ce a fost introdus de către Lucien Favre. Mijlocașul a pasat decisiv la golul marcat de Calvin Stengs, după o fază frumoasă construită în careu.

La finalul partidei, antrenorul lui Nice a analizat jocul echipei sale, și a lăudat prestația reușită de Rareș Ilie. Lucien Favre este de părere că mijlocașul român a fost unul dintre jucătorii care au făcut diferența în ultimul amical disputat de Nice.

Reclamă 4 / 0/3

„La pauză, le-am spus jucătorilor că am pierdut multe mingi ușoare. Le-am spus să-și ia mai mult timp în posesie, să-și pregătească acțiunile. În repriza a doua, mingea a circulat mult mai bine. Jucătorii care au intrat pe parcurs au făcut diferența, e un lucru foarte important. Am muncit mult pentru această victorie. Față de precedentele meciuri amicale, cu Benfica, cu Roma, am reușit să corectăm anumite aspecte din joc.

Am văzut multe lucruri pozitive în repriza a doua. Am driblat, am verticalizat și ne-am creat trei-patru ocazii foarte bune. Toată lumea e fericită că am câștigat. Începe campionatul, vor fi multe meciuri, cinci meciuri în luna august. Este greu să spun acum cine va juca duminică (n.r. – pe 7 august, în meciul cu Toulouse, în prima etapă din Ligue 1). Avem jucători buni pe toate pozițiile. Sunt mulțumit de mulți jucători după meciul de azi.

Rareș (n.r. Ilie) a intrat foarte bine, a driblat, un-doi, apoi i-a dat pasă de gol lui Stengs. E foarte bine! Sunt bucuros. Avem un nou recrut, Rareș (n.r. Ilie), care a intrat și a fost decisiv. Iată că avem un jucător care poate să îmbunătățească echipa. Perioada de transferuri nu s-a încheiat, dar nu este ușor să găsești jucători buni”, a declarat Lucien Favre într-un interviu, după amicalul Nice – Torino, pentru OGC Nice TV.

Rareș Ilie, al doilea cel mai scump transfer din istoria Rapidului

Rareș Ilie a fost transferat la Nice în această vară, de la Rapid, în schimbul sumei de cinci milioane de euro.

Transferul lui Rareş Ilie intră în topul celor mai scumpi jucători din istoria Rapidului, fiind pe locul 2. Lider în această ierarhie este Cristi Săpunaru, vândut de giuleşteni, la Porto, pe 6 milioane de euro, în 2008-2009.

Conform surselor Antena Sport, Rareş Ilie va avea un salariu anual de 500.000 de euro la noua echipă, acolo unde se va lupta, în Ligue 1, cu Lionel Messi, Neymar sau Kylian Mbappe.

Reclamă
Recomandări
  • FCSB – Nice, posibilul „coşmar” pentru Gigi Becali din UEFA Conference League
  • Roş-albaştrii pot da peste echipa lui Rareş Ilie în drumul spre grupe

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:03 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și