Închide meniul

Rareș Ilie, felicitat de Lucien Favre, după pasa de gol din partida Nice – Torino 1-0: „A intrat și a fost decisiv”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 31 iulie 2022, 8:22

Rareș Ilie, felicitat de Lucien Favre, după pasa de gol din partida Nice – Torino 1-0: „A intrat și a fost decisiv

Rareş Ilie va avea coechipier un fost campion din Premier League. Kasper Schmeicher a semnat cu Nice

Rareș Ilie, în timpul unui interviu / OGN Nice

Rareș Ilie a fost felicitat de Lucien Favre, după pasa de gol reușită în partida Nice – Torino 1-0. Antrenorul francezilor a avut doar cuvinte de laudă pentru prestația mijlocașului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareș Ilie a bifat al doilea amical pentru noua sa echipă, Nice. Transferat în această vară de clubul francez de la Rapid, mijlocașul a fost introdus pe teren în minutul 71 al partidei cu Torino.

Rareș Ilie, felicitat de Lucien Favre, după pasa de gol din partida Nice – Torino 1-0

Rareș Ilie și-a făcut simțită prezența pe teren, la 7 minute după ce a fost introdus de către Lucien Favre. Mijlocașul a pasat decisiv la golul marcat de Calvin Stengs, după o fază frumoasă construită în careu.

La finalul partidei, antrenorul lui Nice a analizat jocul echipei sale, și a lăudat prestația reușită de Rareș Ilie. Lucien Favre este de părere că mijlocașul român a fost unul dintre jucătorii care au făcut diferența în ultimul amical disputat de Nice.

La pauză, le-am spus jucătorilor că am pierdut multe mingi ușoare. Le-am spus să-și ia mai mult timp în posesie, să-și pregătească acțiunile. În repriza a doua, mingea a circulat mult mai bine.

Reclamă

Jucătorii care au intrat pe parcurs au făcut diferența, e un lucru foarte important. Am muncit mult pentru această victorie. Față de precedentele meciuri amicale, cu Benfica, cu Roma, am reușit să corectăm anumite aspecte din joc.

Am văzut multe lucruri pozitive în repriza a doua. Am driblat, am verticalizat și ne-am creat trei-patru ocazii foarte bune. Toată lumea e fericită că am câștigat. Începe campionatul, vor fi multe meciuri, cinci meciuri în luna august.

Este greu să spun acum cine va juca duminică (n.r. – pe 7 august, în meciul cu Toulouse, în prima etapă din Ligue 1). Avem jucători buni pe toate pozițiile. Sunt mulțumit de mulți jucători după meciul de azi.

Reclamă 4 / 0/3

Rareș (n.r. Ilie) a intrat foarte bine, a driblat, un-doi, apoi i-a dat pasă de gol lui Stengs. E foarte bine! Sunt bucuros. Avem un nou recrut, Rareș (n.r. Ilie), care a intrat și a fost decisiv. Iată că avem un jucător care poate să îmbunătățească echipa. Perioada de transferuri nu s-a încheiat, dar nu este ușor să găsești jucători buni”, a declarat Lucien Favre într-un interviu, după amicalul Nice – Torino, pentru OGC Nice TV.

A fost a doua partidă bifată de Rareș Ilie pentru Nice, după transferul din această vară. Românul a debutat ca titular în partida contra Romei, antrenate de Jose Mourinho, meci încheiat la egalitate, scor 1-1. Nice urmează să debuteze în Ligue 1, pe 7 august, într-o partidă contra celor de la Toulouse.

Rareş Ilie, pasă de gol în amicalul Nice – Torino 1-0

Rareş Ilie a bifat 20 de minute în ultimul amical al echipei sale, Nice. Românul a fost introdus în teren de către Lucien Favre în minutul 71, iar 7 minute mai târziu a oferit un assist.

Rareş Ilie a intrat în careu, după un un-doi creat cu francezul Amine Gouiri, şi a pasat ulterior spre marcatorul golului, Calvin Stengs, care era cu poarta goală.

Rareș Ilie a fost transferat la Nice în această vară, de la Rapid, în schimbul sumei de cinci milioane de euro. Transferul lui Rareş Ilie intră în topul celor mai scumpi jucători din istoria Rapidului, fiind pe locul 2. Lider în această ierarhie este Cristi Săpunaru, vândut de giuleşteni, la Porto, pe 6 milioane de euro, în 2008-2009.

Conform surselor Antena Sport, Rareş Ilie va avea un salariu anual de 500.000 de euro la noua echipă, acolo unde se va lupta, în Ligue 1, cu Lionel Messi, Neymar sau Kylian Mbappe.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și