Închide meniul
Foto

FCSB a plecat spre Danemarca! Peluza Nord, în frunte cu Gheorghe Mustaţă, în acelaşi avion cu fotbaliştii!

Bogdan Stănescu Publicat: 15 august 2023, 19:44

Reclamă
FCSB a plecat spre Danemarca! Peluza Nord, în frunte cu Gheorghe Mustaţă, în acelaşi avion cu fotbaliştii!

FCSB a plecat spre Danemarca!

FCSB se îmbarcă spre Danemarca / AntenaSport

FCSB a plecat spre Danemarca! Echipa antrenată de Elias Charalambous o va întâlni joi, de la ora 20.00 (n.r.: ora României), în deplasare, pe Nordsjaelland, în meciul retur contând pentru turul 3 preliminar din Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În tur a fost 0-0. Nordsjaelland – FCSB va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

FCSB a plecat spre Danemarca!

Peluza Nord călătoreşte în acelaşi avion cu jucătorii spre Danemarca. Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, a pus la punct o organizare specială pentru meciul foarte important cu danezii.

Roş-albaştrii vor fi susţinuţi în Danemarca de fanii săi de tradiţie, care fac deplasarea cu echipa la fiecare meci.

Sunt aceiaşi fani care au primit invitaţii la revenirea lui FCSB în Ghencea, pentru meciul cu CFR Cluj, încheiat cu scorul de 1-0 pentru roş-albaştri.

Reclamă

FCSB a jucat cu CFR Cluj şi cu Nordsjaelland, pe Ghencea, cu stadionul aproape plin. Gigi Becali a încasat câteva sute de mii de euro din biletele vândute la aceste două meciuri.

FCSB – Nordsjaelland 0-0. Roş-albaştrii nu au putut câştiga cu un om în plus. Danezii au avut o bară în prelungiri!

FCSB – Nordsjaelland 0-0. Elevii lui Elias Charalambous au încheiat la egalitate primul meci din „dubla” cu Nordsjaelland, din turul 3 preliminar al Conference League.

Meciul de pe Stadionul Steaua a început cu o veste proastă pentru FCSB. Unul dintre titularii echipei, Adrian Şut, s-a accidentat chiar la încălzire şi a fost înlocuit cu Ovidiu Popescu. Compagno a trimis primul şut spre poartă încă din minutul 2, dar fără precizie, apoi Târnovanu a intervenit bine la lovitura de cap a lui Frese, din minutul 5.

Reclamă 4 / 0/3

După o primă repriză echilibrată, partea secundă a avut un moment culminant în minutul 60, când Adamo Nagalo a primit al doilea cartonaş galben – după o intervenţie la Octavian Popescu – fiind eliminat. Cu avantajul unui jucător în plus, bucureştenii au cerut de două ori penalti, la Olaru şi Djokovic, însă arbitrul muntenegrean Boskovic nu a acordat nimic. Nygren a trimis în bară o lovitură liberă în minutul 90+3, iar FCSB a încheiat meciul fără să trimită nici un şut pe spaţiul porţii.

Gigi Becali dă lovitura cu transferul lui Malcom Edjouma! Suma pe care o încasează pentru francez ar fi mai mare decât anunţa!

Gigi Becali dă lovitura cu transferul lui Malcom Edjouma! Potrivit jurnalistului francez Patrick Juillard, de la France24, Bari şi FCSB au ajuns la un acord pentru Edjouma.

Jurnalistul francez susţine că Edjouma va fi cedat mai întâi împrumut la Bari, dar că italienii vor avea o clauză de cumpărare obligatorie, pentru 1 milion de euro!

Malcom Edjouma o va părăsi pe FCSB pentru Bari, în Serie B. Cele două părți au ajuns la un acord de principiu pentru transferul mijlocașului francez de 26 de ani.

Trecut pe la Lorient, Red Star și apoi Chambly, fotbalistul din Toulous va fi cedat sub formă de împrumut cu clauză obligatorie de cumpărare de un milion de euro”, a scris Patrick Juillard pe Twitter.

Ce spunea Gigi Becali despre transferul lui Malcom Edjouma

Gigi Becali declara că este gata să accepte propunerea celor de la Bari, în privinţa unui transfer al lui Malcom Edjouma. Patronul de la FCSB a mărturisit că Bari vrea să-l împrumute pe mijlocaşul francez, iar suma plătită în schimbul său va fi de 200.000 de euro.

De asemenea, Becali a mai declarat faptul că, dacă va fi transferat definitiv Malcom Edjouma, italienii vor plăti suma de 600.000 de euro în schimbul său.

Reclamă

„Singurul jucător căruia i-am dat drumul e Malcom Edjouma. Voi lua 200.000 de euro pentru împrumut și 600.000 de euro pentru transfer definitiv. Nu mai pleacă nimeni! Nimic, nimic, nimic! Gata! Vreau să facă echipă tare”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și