Închide meniul

FCSB pune în vânzare biletele pentru meciul cu Viking! Mihai Stoica, promisiune uriaşă: „Tot atâţia vom fi şi când vom juca prima dată în Ghencea!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 august 2022, 23:04 / Actualizat: 16 august 2022, 0:11

FCSB pune în vânzare biletele pentru meciul cu Viking! Mihai Stoica, promisiune uriaşă: „Tot atâţia vom fi şi când vom juca prima dată în Ghencea!

Nicolae Dică şi Mihai Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB

Nicolae Dică şi Mihai Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

FCSB pune în vânzare biletele pentru meciul cu Viking, după ce UEFA a decis ca meciul să se joace doar cu peluzele închise. 30.000 de fani sunt aşteptaţi pe stadion, însă Mihai Stoica i-a consolat pe fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB pune în vânzare de marţi biletele pentru marele meci cu Viking. Doar 30.000 de fani vor putea să fie pe Arena Naţională. Mihai Stoica i-a consolat imediat pe fani.

Să aveți telefoanele încărcate chiar dacă vom fi doar 30.000! Consolați-vă cu ideea că tot atâția vom fi și când vom juca primul meci în Ghencea„, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

FCSB pune în vânzare biletele pentru meciul cu Viking. Cât costă

Cel mai ieftin bilet la FCSB – Viking costă 30 de lei. Biletele vor putea fi achiziţionate de marţi, de la ora 10:00, online. Casele se vor deschide de miercuri.

FCSB va avea ambele peluze închise la partida cu Viking, din playoff-ul Conference League

UEFA a luat decizia în privinţa prezenţei spectatorilor la FCSB – Viking. Astfel, FCSB va juca cu ambele peluze închise prima manșă din play-off-ul Conference League.
FCSB va avea ambele peluze închise la partida cu Viking, din playoff-ul Conference League. Mai mult, FCSB va trebuie să plătească şi o amendă de 30.000 de euro.

Reclamă

Din păcate, ambele peluze vor fi închise joi„, a anunţat şi Mihai Stoica. De asemenea, FCSB a fost amendată cu o sumă suplimentară de 15.250 de euro pentru alte incidente din timpul meciului, cum ar fi blocarea scărilor de acces în Peluza Nord, aruncarea de obiecte şi aprinderea de torţe.

La precedentul meci european, vicecampioana României a fost susținută de peste 40.000 de oameni, la returul cu Dunajska Streda (1-0) din turul 3 preliminar. Una dintre peluze a fost însă închisă, din cauza scandărilor rasiste ale fanilor de la meciul cu Saburtalo (4-2), din turul 2 preliminar.

Andrei Cordea: ”La adevărata Steaua întotdeauna se umple stadionul!”

Andrei Cordea a trimis „săgeţi” către rivali după FCSB – Dunajska Streda 1-0. Pe Arena Naţională au fost prezenţi 40.567 spectatori, un record în ultimii ani în România. La final, tânărul fotbalist le-a mulţumit acestora pentru sprijin.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost un meci foarte bun. Ţin să mulţumesc întregului public şi Peluzei Nord, care a fost alături 90 de minute. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Ieri, antrenorul secund mi-a spus să plec acasă, iar la ora 6 m-a sunat domnul MM să mă întorc. Sper să o ţinem aşa şi să ne revenim din campionat.

Victoria a fost a întregului public. Le mulţumesc! Fără ei nu reuşeam să ne calificăm. Lumea vine la stadion pentru că practicăm un joc foarte bun. La adevărata Steaua întotdeauna se umple stadionul”, a declarat Andrei Cordea, potrivit sport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și