Închide meniul
UPDATE

FCSB va avea ambele peluze închise la partida cu Viking, din playoff-ul Conference League. Amenda pe care o va plăti Gigi Becali

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 august 2022, 19:45 / Actualizat: 19 februarie 2024, 15:38

FCSB va avea ambele peluze închise la partida cu Viking, din playoff-ul Conference League. Amenda pe care o va plăti Gigi Becali

FCSB a umplut stadionul în Europa

Fanii FCSB, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

UEFA a luat decizia în privinţa prezenţei spectatorilor la FCSB – Viking, Astfel, FCSB va juca cu ambele peluze închise  partida cu Viking din prima manșă din play-off-ul Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a scăpat ieftin şi va juca cu spectatori partida tur cu Viking.

FCSB va avea ambele peluze închise la partida cu Viking, din playoff-ul Conference League

Update: FCSB va avea ambele peluze închise la partida cu Viking, din playoff-ul Conference League. Mai mult, FCSB va trebuie să plătească şi o amendă de 30.000 de euro.

Din păcate, ambele peluze vor fi închise joi„, a anunţat şi Mihai Stoica.

De asemenea, FCSB a fost amendată cu o sumă suplimentară de 15.250 de euro pentru alte incidente din timpul meciului, cum ar fi blocarea scărilor de acces în Peluza Nord, aruncarea de obiecte şi aprinderea de torţe.

Reclamă

Conform gsp.ro, UEFA i-a transmis FCSB-ului să amâne punerea în vânzare a biletelor până la un verdict final. Mihai Stoica susține că Comisia de Apel a forului de la Nyon va judeca azi speța vicecampioanei României.

UEFA a blocat vânzarea biletelor la FCSB – Viking

FCSB e judecată de UEFA din cauza unui steag din Peluza Nord care a afișat un simbol considerat neo-nazist. În minutul 18, observator UEFA a cerut ca obiectul respectiv să fie scos din peluză.

Reclamă 4 / 0/3

Roș-albaștrii riscă să fie amendați sau, în cel mai negru scenariu, vor juca cu porțile închise sau pe un stadion din afara Bucureștiului.

Dacă până la urmă va fi lăsată să joace cu spectatori, FCSB va începe procedura de vânzare a biletelor imediat după verdictul primit de la UEFA.

La precedentul meci european, vicecampioana României a fost susținută de peste 40.000 de oameni, la returul cu Dunajska Streda (1-0) din turul 3 preliminar. Una dintre peluze a fost însă închisă, din cauza scandărilor rasiste ale fanilor de la meciul cu Saburtalo (4-2), din turul 2 preliminar.

Mihai Stoica: „Avem probleme cum nu vă puteți imagina!”

Mihai Stoica speră ca UEFA să fie „blândă” cu FCSB și să-i permită să evolueze cu spectatori în tribune.

„Când Olaru făcea al 250-lea sprint, epuizat, căzut pe gazon, zeci de mii de oameni au aprins torțele telefoanelor, că altfel (n.r. cu torțe reale) eram suspendați pe viață. Și-așa avem probleme cum nu vă puteți imagina.

A fost un steag, pur și simplu, observatorul și ofițerul de securitate au zis să fie scos din peluză în minutul 18. Nu e o cruce celtică, e un simbol care n-are legătură. Și un suporter cu cagulă. Am citit azi despre crucea celtică, nu e un simbol neo-nazist. Pur și simplu e o confuzie, sper să înțeleagă. Peluza Nord a fost la înălțime, nici măcar o scandare care să poate fi interpretată ca xenofobă”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Andrei Cordea: ”La adevărata Steaua întotdeauna se umple stadionul!”

Andrei Cordea a trimis „săgeţi” către rivali după FCSB – Dunajska Streda 1-0. Pe Arena Naţională au fost prezenţi 40.567 spectatori, un record în ultimii ani în România. La final, tânărul fotbalist le-a mulţumit acestora pentru sprijin.

Reclamă

„A fost un meci foarte bun. Ţin să mulţumesc întregului public şi Peluzei Nord, care a fost alături 90 de minute. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Ieri, antrenorul secund mi-a spus să plec acasă, iar la ora 6 m-a sunat domnul MM să mă întorc. Sper să o ţinem aşa şi să ne revenim din campionat.

Victoria a fost a întregului public. Le mulţumesc! Fără ei nu reuşeam să ne calificăm. Lumea vine la stadion pentru că practicăm un joc foarte bun. La adevărata Steaua întotdeauna se umple stadionul”, a declarat Andrei Cordea, potrivit sport.ro.

 

Recomandări
  • UEFA a blocat vânzarea biletelor pentru meciul cu Viking
  • FCSB riscă să joace făra spectatori în play-off-ul Conference League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și