Închide meniul

FCSB s-a rătăcit în Georgia! Probleme pentru roș-albaștri înaintea meciului cu Saburtalo: „Șoferul a greșit drumul!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 iulie 2022, 20:29

FCSB s-a rătăcit în Georgia! Probleme pentru roș-albaștri înaintea meciului cu Saburtalo: „Șoferul a greșit drumul!

FCSB s-a rătăcit înaintea meciului cu Saburtalo

Autocarul lui FCSB, la plecarea în Georgia / as.ro

FCSB s-a rătăcit în Georgia înaintea meciului cu Saburtalo din turul 2 preliminar al Conference League. Roș-albaștrii au greșit drumul spre stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a plecat în Georgia pentru prima manșă din turul al 2 preliminar din Conference League, pentru meciul cu FC Saburtalo. Vicecampioana României a avut însă parte de o deplasare cu peripeții.

FCSB s-a rătăcit în Georgia! Probleme pentru roș-albaștri înaintea meciului cu Saburtalo

La conferința de presă dinaintea partidei, ofițerul de presă al FCSB, Cătălin Făiniși, a anunțat că șoferul autocarului roș-albaștrilor a greșit drumul la stadion. Echipa din Berceni a întârziat mai mult de o oră la conferință.

„Ne cerem scuze pentru întârziere. Nu e vina noastră. Din păcate, șoferul autobuzului a greșit drumul spre stadion. Am stat în autobuz mai mult de o oră, ceea ce nu e confortabil pentru noi”, a spus Cătălin Făiniși.

Saburtalo – FCSB se joacă joi, de la ora 19:00, LIVE TEXT pe www.as.ro. Partida se va juca pe stadionul Boris Paichadze Dinamo Arena, din Tbilisi.

Reclamă

FCSB și Saburtalo nu s-au mai întâlnit niciodată până acum într-un meci direct.

Toni Petrea: „Ne așteaptă o partidă dificilă!”

Antrenorul lui FCSB a antenționat că roș-albaștrii vor avea viață grea în Georgia.

Primul meci pentru noi în Europa, ne așteaptă o partidă dificilă, cu o echipă care s-a calificat dramatic, la penalty-uri. Ei au învins în deplasare, ceea ce ne pune pe gânduri și ne face să tratăm meciul foarte serios. Sper să ne ridicăm la nivelul partidei, ne dorim să controlam jocul, pentru asta trebuie să facem efort și să fim pregătiți din toate punctele de vedere.

Reclamă 4 / 0/3

Nu cred că există favorite, mai ales la începutul ăsta de sezon. Trebuie să fim foarte serios și să tratam meciul foarte serios. Nu cred că este o favorită certă.

Am văzut, am urmărit și am analizat aceste două jocuri ale adversarilor. Suntem pregătiți pentru orice se va întâmpla. Trebuie să ne adaptăm și să ne impunem stilul.

Nu putem să vorbim de procente, suntem la debutul sezonului, e normal să nu fim 100% fit. Ei au jucat două meciuri oficiale, noi am jucat unul. Nivelul fizic nu este cel pe care ni-l dorim”, a spus și Toni Petrea, la conferința de presă dinaintea partidei.

Gigi Becali a confirmat transferul lui Florin Tănase în China

Gigi Becali a confirmat transferul lui Florin Tănase în China. Căpitanul FCSB i-a scos din minți pe patron și pe Mihai Stoica și își poate face bagajele pentru noua sa echipă.

În urma vânzării căpitanului, FCSB va încasa 3 milioane de euro. Florin Tănase era cel mai bine plătit jucător al vicecampioanei, cu un salariu lunar de 30.000 de euro.

”Cred că o să plece, nu știu. În 3-4 zile. El deja e ca și plecat. Trei milioane de euro am luat pe el. Când e, e ca și gata. Acum spun că 90%, dar 10% nu se știe”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Potrivit gsp.ro, viitoarea echipă a lui Florin Tănase este Shanghai Port.

Reclamă

În afară de oferta din China, Florin Tănase a fost dorit și de Ferencvaros, însă mutarea a picat. Campioana Ungariei a oferit 2 milioane de euro pentru golgheterul României, dar s-a lovit de refuzul lui Becali.

Recomandări
  • FCSB s-a rătăcit în Georgia
  • Probleme pentru roș-albaștri înaintea meciului cu Saburtalo

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și