Închide meniul

FCSB, Sepsi și Universitatea Craiova și-au aflat adversarele din turul 2 preliminar al Conference League

Cosmin Cioboată Publicat: 14 iulie 2022, 23:50

FCSB, Sepsi și Universitatea Craiova și-au aflat adversarele din turul 2 preliminar al Conference League

Tragere la sorți | FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi își află azi adversarele

Conference League, a 3-a competiție inter-cluburi din Europa / UEFA

  • FCSB, Sepsi și Universitatea Craiova și-au aflat adversarele din turul 2 preliminar al Conference League
  • Echipele românești visează la calificarea în grupe

FCSB, Sepsi și Universitatea Craiova și-au aflat adversarele din turul 2 preliminar al Conference League. FCSB va da piept cu Saburtalo Tbilisi (Georgia) , Sepsi va evolua contra celor de la Olimpija Ljubljana (Slovenia), în timp ce Universitatea Craiova se va duela cu Vllaznia (Albania).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipele din România iau cu asalt preliminariile Conference League. FCSB, Sepsi și Universitatea Craiova intra în cursă în turul 2. La rândul ei, CFR Cluj va evolua în turul respectiv al competiției, după eliminarea-șoc din preliminariile UEFA Champions League.

FCSB, Sepsi și Universitatea Craiova și-au aflat adversarele din turul 2 preliminar al Conference League

Meciurile tur se vor disputa pe 21 iulie, în timp ce returul va avea loc pe 28 iulie.

Reclamă

Dacă Universitatea Craiova își cunoștea deja adversarul din turul 2 al Conference League, FCSB și Sepsi au fost nevoite să aștepte rezultatele din turul 1 pentru a afla cu cine vor juca.

Joi seară, Saburtalo Tbilisi s-a calificat la loviturile de departajare, după un meci dramatic cu Partizani, scor 1-1 (5-4 d.l.d.). Saburtalo a încheiat campionatul Georgiei pe locul 5, la 12 puncte în spatele campioanei Dinamo Batumi.

Reclamă

Formația din Tbilisi s-a revanșat în Cupă, reușind să câștige trofeul după o finală cu Samgurali, scor 1-0. Grație succesului din Cupa Georgiei, FC Saburtalo a obținut „biletele” pentru primul tur preliminar din UEFA Conference League.

Tot astăzi, Olimpija Ljubljana a trecut de luxemburghezii de la Differdange, scor 3-2, după prelungiri. Olimpija a încheiat sezonul precedent din Slovenia pe locul 3, în spatele celor de la Maribor și Koper. Viitoarea adversară a lui Sepsi a cucerit două titluri de campioană de-a lungul timpului, precum și trei Cupe ale Sloveniei.

Vllaznia, viitoarea adversară a Universității Craiova, și-a asigurat locul direct în turul 2 preliminar din Conference League după ce a câștigat Cupa Albaniei în sezonul trecut. De-a lungul timpului, Vllzania a devenit de 9 ori campioană în Albania, reușind să câștige și 8 Cupe.

Reclamă 4 / 0/3

Campioana României, CFR Cluj, va juca în turul 2 preliminar din Conference League, ruta campioanelor, cu cei de la Inter Club d’Escaldes, formație semi-profesionistă care a cucerit titlul în Andorra.

Gigi Becali bagă frica în jucătorii FCSB-ului: „Puneți, bă, biciul pe ei!”

Gigi Becali a criticat aspru atitudinea unora dintre jucătorii in Liga 1, despre care spune că sunt plătiți „regește” și, totuși, nu au atitudinea potrivită în timpul antrenamentelor și meciurilor.

Latifundiarul din Pipera s-a referit în primul rând la jucătorii săi, de la care se așteaptă să vadă o altă atitudine decât cea a CFR-ului. Campioana României a fost eliminată rușinos încă din primul tur preliminar al Champions League, de FC Pyunik, la loviturile de departajare, scor 2-2 (3-4 d.l.d.).

„Totul pleacă de la antrenori și preparatori fizici. Puneți, bă, biciul pe ei și scoateți untul din ei. Ăsta e un mesaj în primul rând pentru ăștia ai mei. Păi tu crezi că ăștia ai mei sunt mai breji?

Ei s-au învățat să câștige mii de euro pe lună cu doar două ore pe zi de muncă. Păi ce este asta? Ăia în fabrică cât trag, săracii ? Stau la muncă două ore și primesc peste 10.000 de euro pe lună? Ăia muncesc, tată! Sau ăia care muncesc pe șantier câte ore muncesc și câți bani câștigă?

Vreau și eu să le transmit ăstora ai mei să aibă grijă să nu ne facem și noi de râs în Europa. Nu vreau să pățim ce a pățit CFR. Vreau să văd atitudine, dăruire și să aud că se pregătesc foarte bine la antrenamente”, a spus Gigi Becali, pentru Prosport.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 22:22 LIVE VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Meci „de foc” pentru Istvan Kovacs 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB Vezi toate știrile
Pe același subiect
Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova
Liga 1 • 22:48
Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!