Închide meniul

FCSB – Viking, în playoff-ul Conference League. Când se joacă meciurile

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 august 2022, 22:54 / Actualizat: 12 august 2022, 8:36

FCSB – Viking, în playoff-ul Conference League. Când se joacă meciurile

FCSB - Viking în playoff-ul Conference League

Hepta

FCSB – Viking, în playoff-ul Conference League. FCSB a trecut de Dunajska Streda cu o dublă victorie: 1-0. De cealaltă parte, Viking a trecut de cei de la Sligo Rovers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formaţia din Norvegia s-a calificat după ce a trecut de cei de la Sligo Rovers. După victoria din tur, scor 5-1, cei de la Viking au pierdut manşa secundă, cu scorul de 1-0.

FCSB – Viking, în playoff-ul Conference League. Totul despre norvegieni

FCSB va întâlni în play-off-ul Conference League pe cei de la Viking. Viking este o echipă din Norvegia, care a încheiat pe locul 3 sezonul precedent, în spatele lui Bodo/Glimt și Molde. Valoarea actuală a lotului este de 9 milioane de euro.

FCSB va juca pe teren propriu manșa tur din play-off, pe 18 august. Partida retur se va disputa o săptămână mai târziu, pe 25 august.

Andrei Cordea, „săgeţi” către rivali după FCSB – Dunajska Streda 1-0

„A fost un meci foarte bun. Ţin să mulţumesc întregului public şi Peluzei Nord, care a fost alături 90 de minute. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Ieri, antrenorul secund mi-a spus să plec acasă, iar la ora 6 m-a sunat domnul MM să mă întorc. Sper să o ţinem aşa şi să ne revenim din campionat.

Reclamă

Victoria a fost a întregului public. Le mulţumesc! Fără ei nu reuşeam să ne calificăm. Lumea vine la stadion pentru că practicăm un joc foarte bun. La adevărata Steaua întotdeauna se umple stadionul”, a declarat Andrei Cordea, potrivit sport.ro.

Nicolae Dică, în genunchi la golul lui Andrei Cordea

Nicolae Dică s-a pus în genunchi la golul lui Andrei Cordea din FCSB – Dunajska Streda. Acesta a deschis scorul în minutul 29, după o fază începută de la Octavian Popescu. „Perla” FCSB a dat o pasă de geniu cu exteriorul.

FCSB a început tare confruntarea cu Dunajska Streda. În faţa a aproximativ 35.000 de suporteri, roş-albaştrii au luat cu asalt poarta lui Daniel Veszelinov.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a deschis scorul în minutul 29. Octavian Popescu a dat o pasă de geniu cu exteriorul, iar mingea a ajuns la Bogdan Rusu, care a trimis în bară.

Mingea a sărit la Andrei Cordea, care a înscris din 6 metri, în poarta goală. Nicolae Dică a fost în culmea fericirii. Antrenorul s-a pus în genunchi pe parcursul fazei la care echipa sa a marcat!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani Vezi toate știrile
Citește și