Închide meniul

Florinel Coman, pregătit să-i rupă plasa lui West Ham: „Mă simt 100% refăcut!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 septembrie 2022, 22:37

Florinel Coman, pregătit să-i rupă plasa lui West Ham: „Mă simt 100% refăcut!

Toni Petrea îl vrea pe Florinel Coman la Chindia

Florinel Coman, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Florinel Coman vrea să-i rupă plasa lui West Ham, în primul meci al meci al celor de la FCSB din grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mbappe de România” se simte mai bine ca niciodată după ce a trecut peste coșmarul accidentărilor. Florinel Coman e cea mai bună formă pentru duelul cu West Ham.

Florinel Coman, vedeta de la FCSB, vrea să-i rupă plasa lui West Ham

„(n.r – Ce ar însemna pentru tine să marchezi pe London Stadium?) Îmi doresc să marchez cu orice echipă joc. Cu atât mai bine dacă o fac împotriva lor. Da, chiar mă simt 100% refăcut. Am încredere, am o formă bună, am reușit să am realizări în ultimele meciuri, așa că sunt pe un drum bun.

Va fi un meci greu cu o echipă din cel mai puternic campionat. N-am venit aici în vacanță, am venit să facem un meci foarte bun și să obținem un rezultat pozitiv. Presiune există. Jucăm în Europa și va exista tot timpul presiune la acest club, dar să fie presiune pozitivă. Un meci frumos, pe un stadion frumos, totul depinde doar de noi și cred că putem să optăm la un rezultat foarte bun.

E o grupă foarte grea pentru noi, dar e un plus. Ne vedem valoarea, jucăm cu echipe puternice, iar obiectivul e să încercăm să jucăm fotbal cu oricine. Sunt mai bine cotați decât noi, e normal, joacă în Premier League. Ce pot să spun? Dar nu am venit aici în vacanță, ci să facem un meci bun, am venit să jucăm fotbal. De aceea suntem aici, d-aia ne-am apucat de fotbal, ca să jucăm meciurile astea în Europa”, a spus Florinel Coman, la conferința de presă dinaintea meciului.

Reclamă

Ce a declarat Nicolae Dică înainte de West Ham – FCSB

Dică i-a lăudat pe adversarii din Premier League, dar e gata să producă surpriza în capitala Angliei. Se aşteaptă ca jucătorii săi să facă un meci memorabil.

Mă bucur că am ajuns în grupele Conference League și că jucăm împotriva unei echipe ca West Ham. Știți foarte bine cât au investit, cred că sunt pe locul trei în această vară. Nu trebuie să greșim deloc pentru a obține un rezultat bun, dar am încredere în echipă.

Noi o să atacăm cu întreaga echipă şi ne apăram cu întreaga echipă. Adversarul nu trebuie să mai marcheze din ocaziile pe care noi i le dăm. Probabil voi vă așteptați să primim multe goluri, dar am încredere în băieții mei că putem face un meci perfect și să obținem punct sau puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt mândru că antrenez în Conference League, în mandatul trecut am fost și în Europa League. Nu știu câți antrenori se pot mândri cu așa ceva. Pentru mine este o bucurie că pot antrena echipa în astfel de meciuri. Când întâlnești un asemenea adversar și cu 60.000 de fani în tribune, nu este greu să motivezi jucătorii. Pentru mine este greu să motivez echipa în meciurile cu Mioveni cu Hermannstadt, acum este mai ușor. Dacă am ajuns aici nu trebuie să facem doar prezență, trebuie să dăm totul pentru echipă. Este o mândrie pentru noi și pentru România că jucăm aici!”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

West Ham are un lot de 400 de milioane de euro

Echipa londoneză are un lot cotat la aproape 400 de milioane de euro. Gruparea pregătită de David Moyes a ajuns în semifinalele Europa League în stagiunea precedentă și a terminat pe poziția a șaptea în Premier League.

Cel mai valoros jucător de la West Ham este englezul Declan Rice, căpitanul echipei, cotat la 80 de milioane de euro. Cehul Tomas Soucek e evaluat la 45 de milioane de euro, englezul Jarrod Bowen e cotat la 42 de milioane de euro.

Antrenorul David Moyes, în vârstă de 59 de ani, o pregătește pe West Ham din decembrie 2019. De-a lungul carierei le-a mai pregătit pe Sunderland, Real Sociedad, Manchester United, Everton și Preston.

Londonezii s-au mai întâlnit de două ori cu o echipă românească, pe Astra, în preliminariile Europa League, și au pierdut de fiecare dată.

Recomandări
  • Florinel Coman, pregătit să-i rupă plasa lui West Ham
  • Ce a spus „Mbappe de România”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și