Închide meniul

Gest scandalos în timpul minutului de reculegere pentru Regina Elisabeta a II-a. Huiduieli şi scandări obscene la Hearts – Istanbul Basaksehir 0-4

Reclamă

Publicat: 9 septembrie 2022, 8:59

Gest scandalos în timpul minutului de reculegere pentru Regina Elisabeta a II-a. Huiduieli şi scandări obscene la Hearts – Istanbul Basaksehir 0-4

Gest scandalos la Hearts - Istanbul Basaksehir 0-4

Profimedia

Gest scandalos în timpul minutului de reculegere pentru Regina Elisabeta a II-a. La începutul reprizei a doua, imediat după ce Casa Regală a anunţat decesul Majestăţii Sale, Regina Elisabeta a II-a, la partida din Conference League dintre Hearts şi Istanbul Basaksehir s-a ţinut un moment de reculegere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din păcate, fanii au „distrus” acest moment copleşitor. O parte dintre ei au început să huiduie în timpul minutului de reculegere, în timp ce alţii au făcut remarci obscene, scrie Daily Mail.

Gest scandalos în timpul minutului de reculegere pentru Regina Elisabeta a II-a

De asemenea, o parte dintre fani au început să cânte „God Save The Queen”, în semn de respect pentru ceea ce a însemnat Regina Elisabeta a II-a.

Vestea morţii Reginei Elisabeta a II-a a venit cu o oră înainte ca FCSB să joace în Anglia, cu West Ham, în grupele Conference League. Chiar dacă au existat zvonuri că meciul ar putea să fie amânat, oficialii UEFA au decis ca disputa să aibă loc.

West Ham şi-a schimbat fotografia de profil pe reţelele de socializare. De asemenea, „ciocănarii” au transmis şi un mesaj emoţionant.

Reclamă

Clubul West Ham United este profund întristat de moartea Reginei Elisabeta a II-a. Gândurile și sincerele noastre condoleanțe sunt alături de Familia Regală.

Ne alăturăm națiunii în doliu pentru pierderea ei. Odihnește-te în pace, Maiestate”, a transmis West Ham, clubul despre care s-a spus că era favoritul Reginei Elisabeta a II-a.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit la 96 de ani!

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit la 96 de ani. Anunţul momentului a fost făcut de Palatul Buckingham. Regina s-a stins din viaţă la Castelul Balmoral din Scoția. Era sub supraveghere medicală permanentă. ”Regina a murit paşnic la Balmoral în această după-amiază. Regele şi regina consoartă vor rămâne la Balmoral în această seară şi se vor întoarce la Londra mâine”, se arată în anunţul oficial.

Reclamă 4 / 0/3

Lewis Hamilton, cel care a fost făcut cavaler de Elisabeta a II-a la finalul anului 2020, postase un mesaj îngrijorător cu scurt timp înainte să fie făcut anunţul.

Este, cu siguranță, îngrijorător. Ea a fost un lider atât de puternic pentru atât de mult timp și a dat dovată de atât de multă rezistentă. Știu că a fost întotdeauna o adevărată luptătoare, așa că gândurile mele sunt la ea și la familie. Rugăciunile mele sunt cu ei„, a transmis Hamilton.

Ducele de Cambridge, Ducele de York, Contele şi Contesa de Wessex au sosit cu avionul la Balmoral

Un avion tocmai a aterizat pe aeroportul Aberdeen, aeronavă care a transportat şapte membri ai familiei regale, potrivit The Guardian. Între pasageri: Ducele de Cambridge, Ducele de York şi Contele şi Contesa de Wessex. Ducii de Sussex nu se află între aceştia, potrivit BBC.

Imediat după ora 12.30, în această după-amiază, Palatul Buckingham a emis un comunicat în care spunea că medicii Reginei sunt îngrijoraţi de sănătatea ei, recomandând că ea să rămână sub supraveghere medicală.

La scurt timp după aceea, toţi copiii Reginei fie erau deja cu ea la Castelul Balmoral din Scoţia, fie călătoreau pentru a fi cu ea.

Prinţul Charles, Camilla şi Prinţesa Anne se află la Balmoral.

Prinţul William, nepotul cel mai mare al Reginei şi al doilea în linia de succesiune la tron, este pe drum acolo, în timp ce soţia sa Kate, ducesa de Cambridge, a rămas la Windsor.

Reclamă

Fratele Prinţului William, Prinţul Harry, şi soţia sa Meghan se află de câteva zile în Marea Britanie pentru angajamente şi acum călătoresc către Scoţia.

Marţi, noul premier numit al Marii Britanii Liz Truss a mers la Balmoral pentru a fi numită de regina, o acţiune neobişnuită, deoarece suverana ar fi trebuit să o numească în mod normal la Londra. Dar Regina a suferit recent de probleme de mobilitate şi astfel întâlnirea a fost mutată la Balmoral.

Recomandări
  • Gest scandalos în timpul minutului de reculegere pentru Regina Elisabeta a II-a
  • Scene reprobabile în Hearts – Istanbul Basaksehir 0-4

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și