Închide meniul

Gheorghe Hagi îşi mobilizează jucătorii, înaintea returului cu Flora Tallinn: „Nu putem să ne uităm în spate”

Alex Masgras Publicat: 15 august 2023, 20:21

Reclamă
Gheorghe Hagi îşi mobilizează jucătorii, înaintea returului cu Flora Tallinn: „Nu putem să ne uităm în spate

Gheorghe Hagi îşi mobilizează jucătorii, înaintea returului cu Flora Tallinn

Gheorghe Hagi, antrenor Farul Constanţa / Hepta

Gheorghe Hagi îşi mobilizează jucătorii, înaintea returului cu Flora Tallinn. Campioana României este la un pas de a obţine calificarea în play-off-ul Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanţa a câştigat partida tur cu Flora Tallin de la Ovidiu, scor 3-0. Acum, Gheorghe Hagi vrea o victorie şi în meciul din deplasare.

Gheorghe Hagi îşi mobilizează jucătorii, înaintea returului cu Flora Tallinn: „Nu putem să ne uităm în spate”

Gheorghe Hagi nu se mai gândeşte la victoria din partida tur cu Flora Tallinn. Campioana României a câştigat cu 3-0 duelul de la Ovidiu şi este foarte aproape de calificarea în play-off-ul Conference League.

Antrenorul celor de la Farul Constanţa nu se mai gândeşte însă la succesul din urmă cu o săptămână şi aşteaptă o nouă victorie mâine seară:

„E un meci care începe de la 0-0. Trebuie să facem un meci bun pentru că întâlnim o echipă puternică. Am venit aici ca să câștigăm. Nu putem să ne uităm în spate. Sper ca toți să înțeleagă asta. Ne-am cunoscut la Costanța ambele echipe. Meciul a fost echilibrat. Calitatea jucătorilor a făcut diferența. Și ei au avut ocazii bune.

Reclamă

Noi avem cea mai bună academie din România. Baza clubului e făcută prin academie. Promovăm jucători tineri foarte mult. Trebuie să îi dai curaj și să fii alături de jucătorul tânăr!”, a declarat Gheorghe Hagi, potrivit digisport.ro.

Andrei Borza a fost prezentat la Rapid

Andrei Borza a fost prezentat la Rapid. Tânărul de 17 ani a plecat de la Farul Constanţa şi a semnat cu formaţia din Giuleşti. El ar putea debuta chiar împotriva echipei cu care a cucerit titlul sezonul trecut, Farul Constanţa.

Rapid l-a prezentat oficial pe Andrei Borza în cursul zilei de marţi. Giuleştenii au plătit pentru acest transfer suma de 800.000 de euro, iar Farul va primi un procent de 15% dintr-un eventual transfer al tânărului de 17 ani, potrivit gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă simt foarte bine să fiu aici, a venit momentul să fac pasul către o echipă de tradiție și sunt foarte mândru de mine.

Suporterii sunt nemaipomeniți. Stadionul și suporterii m-au determinat să fac această alegere și sunt foarte mândru de acest pas.

Sunt un jucător foarte serios și o să o demonstrez aici, în Templul din Giulești. Am foarte mult obiective. Pe unele dintre ele le-am atins deja, pe celelalte îmi doresc să le îndeplinesc aici. A fost doar un vis pentru mine să realizez atâtea lucruri până la vârsta de 17 ani”, a spus Andrei Borza, potrivit fcrapid.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” Vezi toate știrile
Citește și