Închide meniul

Andrei Borza a fost prezentat la Rapid: „Stadionul și suporterii m-au determinat să fac această alegere”

Alex Masgras Publicat: 15 august 2023, 17:03

Reclamă
Andrei Borza a fost prezentat la Rapid: „Stadionul și suporterii m-au determinat să fac această alegere

Andrei Borza a fost prezentat la Rapid

Andrei Borza, în tricoul Rapidului / Facebook Rapid

Andrei Borza a fost prezentat la Rapid. Tânărul de 17 ani a plecat de la Farul Constanţa şi a semnat cu formaţia din Giuleşti. El ar putea debuta chiar împotriva echipei cu care a cucerit titlul sezonul trecut, Farul Constanţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid l-a prezentat oficial pe Andrei Borza în cursul zilei de marţi. Giuleştenii au plătit pentru acest transfer suma de 800.000 de euro, iar Farul va primi un procent de 15% dintr-un eventual transfer al tânărului de 17 ani, potrivit gsp.ro.

Andrei Borza a fost prezentat la Rapid: „Stadionul și suporterii m-au determinat să fac această alegere”

Rapid a anunţat că tânărul de 17 ani a semnat un contract valabil pentru următoarele patru sezoane cu formaţia din Giuleşti. La scurt timp după ce a semnat cu Rapid, Borza a dezvăluit că a fost determinat să facă această alegere de stadionul şi suporterii echipei din Giuleşti:

„Mă simt foarte bine să fiu aici, a venit momentul să fac pasul către o echipă de tradiție și sunt foarte mândru de mine.

Suporterii sunt nemaipomeniți. Stadionul și suporterii m-au determinat să fac această alegere și sunt foarte mândru de acest pas.

Reclamă

Sunt un jucător foarte serios și o să o demonstrez aici, în Templul din Giulești. Am foarte mult obiective. Pe unele dintre ele le-am atins deja, pe celelalte îmi doresc să le îndeplinesc aici. A fost doar un vis pentru mine să realizez atâtea lucruri până la vârsta de 17 ani”, a spus Andrei Borza, potrivit fcrapid.ro.

„Ar putea debuta chiar contra Farului. Nu are nicio clauză în contract conform căreia nu ar putea juca contra Farului”, a spus Daniel Niculae la fanatik.ro.

Cotat la un milion de euro pe transfermarkt.com, Andrei Borza a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de la Farul Constanţa sezonul trecut, în anul în care echipa de la malul mării a cucerit trofeul. El a jucat în 36 de meciuri pentru Farul în toate competiţiile din sezonul trecut, reuşind să înscrie 3 goluri şi să ofere 3 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Borza a fost dorit şi de Gigi Becali

Andrei Borza a fost dorit şi de Gigi Becali. Patronul de la FCSB a dezvăluit şi suma pe care ar fi fost dispus să o plătească pentru fundaşul stânag de 17 ani al lui Hagi.

„Nu sunt sigur că fac faţă la noi. Mazilu, în locul lui? Poate juca în faţa lui Tavi sau a lui Coman? Niciodată în viaţa lui. Vor juca amândoi în benzi. Borza îmi place, dar nu sunt încă convins că joacă titular la noi, în locul lui Radunovic.

Dacă îl iei cu un milion, risc un milion. El vrea mai mult. Nu merită să dai două milioane şi nu ştii dacă iei 100.000. Mai aşteptăm. Eu dau un milion când cred că valorează 10 milioane de euro. Eu plătesc 10%”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și