Închide meniul

Gheorghe Mustaţă face apel la calm, înainte de FCSB – Nordsjaelland! Câte bilete mai sunt disponibile pentru duelul din Ghencea

Viviana Moraru Publicat: 10 august 2023, 17:53

Reclamă
Gheorghe Mustaţă face apel la calm, înainte de FCSB – Nordsjaelland! Câte bilete mai sunt disponibile pentru duelul din Ghencea

Gheorghe Mustaţă, explicaţii după protestul peluzei FCSB-ului

Gheorghe Mustaţă, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Gheorghe Mustaţă face apel la calm, înainte de FCSB- Nordsjaelland, din Ghencea. Liderul galeriei roş-albastre le-a interzis fanilor să folosească torţe la duelul cu danezii, pentru a se evita incidentele. De asemenea, Mustaţă a dezvăluit şi câte bilete mai sunt disponibile, cu câteva ore înaintea meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Nordsjaelland, duelul din turul trei preliminar din Conference League, va fi în această seară, de la ora 21:30, în format live text, pe AS.ro.

Gheorghe Mustaţă face apel la calm, înainte de FCSB – Nordsjaelland, din Ghencea

Gheorghe Mustaţă vrea ca fanii FCSB-ului să umple arena din Ghencea, la ora de start a duelului cu danezii. Liderul galeriei roş-albastre a dezvăluit că, cu doar câteva ore înainte de startul partidei, mai sunt disponibile 2000 de bilete.

De asemenea, Mustaţă a mai transmis faptul că, la fel ca la derby-ul cu CFR luj, fanii nu au voie să introducă pe stadion torţe sau fumigene, pentru ca arena să nu aibă de suferit după acest lucru.

Pe de altă parte, liderul galeriei FCSB-ului a mai dezvăluit că a fost şi la baza de pregătire a jucătorilor roş-albaştri, şi le-a transmis acestora un mesaj. Mustaţă i-a asigurat pe elevii lui Elias Charalambous că vor avea parte de toată susţinerea, la duelul cu Nordsjaelland.

Reclamă

„Le transmit așa: fără țorțe, fără fumingene, să ne comportăm ca atare, pentru că nu vrem să beneficiem de o sancțiune sau să ni se taie dreptul de a mai juca pe Ghencea.

Ca să demonstrăm că suntem încă și mai mulți, pentru că în momentul ăsta în care vorbim s-au vândut peste 26.000 de bilete. Să dea Dumnezeu să terminăm cu un rezultat foarte bun, pentru că nu sunt de neglijat danezii, am văzut câteva meciuri și e un meci greu.

Important e să câștigăm, să facem un rezultatul bun și să ne calificăm. Jucătorilor le-am transmis când am fost la bază. Le-am spus că în spatele lor sunt zeci de mii de oameni, care vin alături de ei pe stadion, vom cânta 90 de minute alături de ei, indiferent de rezultat”, a declarat Gheorghe Mustaţă, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Chirie mai mare cerută de CSA Steaua, pentru ca FCSB – Nordsjaelland să se dispute în Ghencea

CSA Steaua a cerut o chirie mai mare celor de la FCSB, pentru ca vicecampioana să poată disputa meciul cu Nordsjaelland în Ghencea. Gigi Becali a fost nevoit să plătească o sumă mai mare de această dată, spre deosebire de cea achitată pentru derby-ul cu CFR Cluj.

Pentru ca derby-ul cu CFR Cluj să se dispute în Ghencea, în runda precedentă, Gigi Becali le-a achitat celor de la CSA Steaua suma de 37.000 de euro.

Lucrurile însă s-au schimbat atunci când FCSB a vrut să închirieze arena şi pentru meciul cu Nordsjaelland, din preliminariile Conference League. Conform gsp.ro, Gigi Becali a plătit o chirie de 45.000 de euro, pentru disputarea meciului cu danezii în Ghencea, suma care include şi sistemul de operare al arenei.

În ciuda faptului că suma este cu 8000 de euro mai mare, roş-albaştrii o vor acoperi în totalitate, pe urma faptului că, cel mai probabil, duelul cu Nordsjaelland se va disputa cu casa închisă.

În cazul în care se vor epuiza toate biletele, FCSB va încasa suma de aproximativ 340.000 de euro, ca urmare a disputării duelului cu Nordsjaelland pe stadionul din Ghencea.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și