Închide meniul

Chirie mai mare cerută de CSA Steaua, pentru ca FCSB – Nordsjaelland să se dispute în Ghencea! Suma plătită de Gigi Becali

Viviana Moraru Publicat: 10 august 2023, 16:50

Reclamă
Chirie mai mare cerută de CSA Steaua, pentru ca FCSB – Nordsjaelland să se dispute în Ghencea! Suma plătită de Gigi Becali

Gigi Becali, "ordin" pentru Edi Iordănescu înainte de România - Kosovo

Gigi Becali, în timpul unui interviu/ Profimedia

CSA Steaua a cerut o chirie mai mare celor de la FCSB, pentru ca vicecampioana să poată disputa meciul cu Nordsjaelland în Ghencea. Gigi Becali a fost nevoit să plătească o sumă mai mare de această dată, spre deosebire de cea achitată pentru derby-ul cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Nordsjaelland, duelul din turul trei preliminar din Conference League, va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 21:30.

Chirie mai mare cerută de CSA Steaua, pentru ca FCSB – Nordsjaelland să se dispute în Ghencea

Pentru ca derby-ul cu CFR Cluj să se dispute în Ghencea, în runda precedentă, Gigi Becali le-a achitat celor de la CSA Steaua suma de 37.000 de euro.

Lucrurile însă s-au schimbat atunci când FCSB a vrut să închirieze arena şi pentru meciul cu Nordsjaelland, din preliminariile Conference League. Conform gsp.ro, Gigi Becali a plătit o chirie de 45.000 de euro, pentru disputarea meciului cu danezii în Ghencea, suma care include şi sistemul de operare al arenei.

În ciuda faptului că suma este cu 8000 de euro mai mare, roş-albaştrii o vor acoperi în totalitate, pe urma faptului că, cel mai probabil, duelul cu Nordsjaelland se va disputa cu casa închisă.

Reclamă

În cazul în care se vor epuiza toate biletele, FCSB va încasa suma de aproximativ 340.000 de euro, ca urmare a disputării duelului cu Nordsjaelland pe stadionul din Ghencea.

La partida cu CFR Cluj, FCSB a stabilit un nou record de asistenţă pe noul stadion din Ghencea. Peste 28.000 de fani au fost în tribunele arenei, la duelul din ultima rundă de Liga 1.

Partida cu Nordsjaelland este prima pe care FCSB o dispută în Ghencea, în competiţiile europene, după o pauză de 11 ani. Pe 30 august 2012, roș-albaștrii îi învingeau pe lituanienii de la Ekranas cu scorul de 3-0, grație dublei reușite de Adi Rocha și a golului marcat de Andrei Dumitraș. Meciul se desfășura în returul play-off-ului din Europa League.

Reclamă 4 / 0/3

Jandarmeria a anunțat măsurile luate pentru FCSB – Nordsjaelland

Jandarmeria a anunțat măsurile luate pentru FCSB – Nordsjaelland. Reprezentanții forțelor de ordine au publicat un comunicat oficial în care s-a vorbit despre partida de pe stadionul Ghencea.

Și la această partidă suporterii celor de la FCSB vor fi protejați de forțele de ordine, în drumul spre stadion. În același comunicat de presă, reprezentanții Jandarmeriei au menționat locul în care este recomandat ca fanii vicecampioanei să se întâlnească, înaintea partidei.

„Spectatorii vor avea acces în stadion începând cu ora 19:00, doar pe baza biletelor sau invitațiilor puse la dispoziție de organizator, alături de un document de identitate (fizic sau în format electronic), după efectuarea unui control riguros efectuat de către Jandarmerie și societatea specializată de pază.

Suporterii echipei gazdă pot folosi ca loc de adunare platoul din fața fostului cinematograf Lira, situat la intersecția străzilor Mihail Sebastian și Calea 13 Septembrie, în intervalul orar 18:00-19:00, de unde se va face deplasarea către stadion sub protecția forțelor de ordine.

Pentru acest meci de fotbal, din rațiuni de siguranță, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor și persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât și a altor obiecte interzise de cadrul normativ în vigoare. Organizatorul recomandă ca accesul autovehiculelor în incinta complexului sportiv să se facă începând cu ora 20:30”, au scris reprezentanții forțelor de ordine.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și