Închide meniul
EXCLUSIV

Gheorghe Mustaţă l-a dat de gol pe Gigi Becali chiar în Bulgaria! FCSB mai pregăteşte un transfer de titlu: „Numai eu îl ştiu!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 iulie 2023, 20:29

Reclamă
Gheorghe Mustaţă l-a dat de gol pe Gigi Becali chiar în Bulgaria! FCSB mai pregăteşte un transfer de titlu: „Numai eu îl ştiu!

Gheorghe Mustaţă l-a dat de gol pe Gigi Becali chiar în Bulgaria

Gheorghe Mustaţă, în timpul unui interviu / AntenaSport

Gheorghe Mustaţă a făcut un anunţ surprinzător şi l-a dat de gol pe Gigi Becali chiar în Bulgaria. Liderul suporterilor FCSB-ului a dezvăluit că latifundiarul din Pipera mai pregăteşte un transfer de titlu, după ce l-a convins pe Vlad Chiricheş să semneze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mustaţă este în Bulgaria, alături de ultraşii din galeria vicecampioanei României. CSKA 1948 Sofia – FCSB, meciul din prima manşă a turului 2 preliminar din Conference League, va putea fi urmărit, de la ora 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Gheorghe Mustaţă l-a dat de gol pe Gigi Becali chiar în Bulgaria

Liderul fanilor de la FCSB anunţă că FCSB este gata să mai dea o lovitură pe piaţa transferurilor, în încercarea de a câştiga primul titlu după 9 ani de aşteptare!

Din punctul nostru de vedere, mai ales că s-a făcut acest transfer cu Chiricheş, mai aşteptăm un transfer care îl ştiu cred numai eu şi sperăm să se realizeze şi acest transfer. (Reporter: Din fotbalul intern?) Nu mai contează, important e să se realizeze şi după vedem.

Ne bucurăm foarte mult că a venit acasă Chiricheş, în meciurile viitoare sigur va juca. Echipa uşor uşor îşi revine şi anul ăsta trebuie să luăm campionatul obligatoriu.

Reclamă

(Reporter: Ar fi o dramă dacă FCSB nu s-ar califica?) Evident că ar fi o dramă, pentru că la pretenţiile pe care le avem la jucătorii actuali şi la jocul care este la ora asta, ar fi un eşec foarte mare. Un rezultat bun aici, un rezultat bun acasă şi ne calificăm fără probleme.

Mă bucur că Florinel Coman este în formă, că toată echipa joacă ce trebuie… sunt şi Băluţă şi Djokovic. La ora asta avem o echipă foarte bună!„, a declarat Gheorghe Mustaţă în exclusivitate pentru AS.ro.

FCSB va fi încurajată, din tribună, de 150 de fani. Este meciul de debut al roş-albaştrilor în noul sezon european.

Reclamă 4 / 0/3

Important e să câştigăm şi noi să fim alături de echipă. Steaua este foarte iubită pe oriunde merge, avem foarte mulţi suporteri în diaspora. În ţară la fel! Sperăm ca şi aici să ajungă mai mulţi stelişti. Noi am venit 150 de la Bucureşti şi sperăm să mai vină oameni de aici din Bulgaria. 150 buni, să ne încurajăm echipa este extraordinar! Noi venim să ne încurajăm echipa, nu vrem să instigăm la violenţă„, a mai spus liderul suporterilor de la FCSB.

Vlad Chiricheş, Alexandru Băluţă, Siyabonga Ngezana şi Damjan Djokovic sunt jucători transferaţi de FCSB în această vară.

Helmut Duckadam nu este impresionat de transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB

Helmut Duckadam consideră că revenirea lui Vlad Chiricheş la FCSB este mai mult o ambiţie a patronului Gigi Becali, chiar dacă această revenire o costă pe FCSB o sumă importantă de bani.

Mai mult, „Eroul de la Sevilla” consideră că patronul lui FCSB s-a grăbit în momentul în care a renunţat la Joonas Tamm.

CV-uri impresionante atât pentru Chiricheş, cât şi pentru cel de la Cluj (n.r. Yevhen Konoplyanka). Dar, doar CV-ul, deocamdată, să-i vedem cum joacă, pentru că eu am preluat această vorbă a lui Mihai Stoica cu ciorba reîncălzită.

Cred că este o ambiţie a domnului Becali să-l ia pe Vlad Chiricheş, chiar dacă îl costă, il arde puţin la buzunare. Mai departe, nu ştiu, pentru că nu-l văd pe Vlad Chiricheş să facă diferenţa. Eu m-aş bucura să nu se accidenteze şi să joace.

Dar nu sunt neapărat dat pe spate cu acest transfer, pentru că ai avut un Tamm acolo, la care ai renunţat pentru două-trei mii de euro câte trebuia să-i mai dai la salariu. Îl aduci pe Vlad Chiricheş care nu prea a mai jucat”, a declarat Helmut Ducladam, potrivit playsport.ro.

Reclamă

În vârstă de 33 de ani, Chiricheş a fost convins de Gigi Becali să revină la FCSB. Era liber de contract după despărţirea de Cremonese şi a decis să accepte oferta care l-a transformat în cel mai bine plătit jucător din Liga 1. Va câştiga un salariu anual de 400.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu Vezi toate știrile
Citește și