Închide meniul

Helmut Duckadam nu este impresionat de transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB: „Ciorbă reîncălzită”

Alex Masgras Publicat: 26 iulie 2023, 12:20

Reclamă
Helmut Duckadam nu este impresionat de transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB: „Ciorbă reîncălzită

Helmut Duckadam nu este impresionat de transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB

Vlad Chiricheş / Profimedia

Helmut Duckadam nu este impresionat de transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB. Fostul mare portar al stelei nu crede că fundaşul de 33 de ani mai poate face diferenţa pentru formaţia roş-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duckadam consideră că revenirea lui Vlad Chiricheş la FCSB este ai mult o ambiţie a patronului Gigi Becali, chiar dacă această revenire o costă pe FCSB o sumă importantă de bani.

Helmut Duckadam nu este impresionat de transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB: „Ciorbă reîncălzită”

Helmut Duckadam nu crede că FCSB a făcut o afacere bună atunci când a semnat cu Vlad Chiricheş. Fostul portar al Stelei este de părere că aducerea fundaşului de 33 de ani la FCSB este ambiţia patronului Gigi Becali.

Mai mult, „Eroul de la Sevilla” consideră că patronul lui FCSB s-a grăbit în momentul în care a renunţat la Joonas Tamm.

„CV-uri impresionante atât pentru Chiricheş, cât şi pentru cel de la Cluj (n.r. Yevhen Konoplyanka). Dar, doar CV-ul, deocamdată, să-i vedem cum joacă, pentru că eu am preluat această vorbă a lui Mihai Stoica cu ciorba reîncălzită.

Reclamă

Cred că este o ambiţie a domnului Becali să-l ia pe Vlad Chiricheş, chiar dacă îl costă, il arde puţin la buzunare. Mai departe, nu ştiu, pentru că nu-l văd pe Vlad Chiricheş să facă diferenţa. Eu m-aş bucura să nu se accidenteze şi să joace.

Dar nu sunt neapărat dat pe spate cu acest transfer, pentru că ai avut un Tamm acolo, la care ai renunţat pentru două-trei mii de euro câte trebuia să-i mai dai la salariu. Îl aduci pe Vlad Chiricheş care nu prea a mai jucat”, a declarat Helmut Ducladam, potrivit playsport.ro.

Gabi Balint a râs de declaraţiile lui Gigi Becali despre transferul lui Vlad Chiricheş: „La noi merge pe amintiri”

După anunţul că Vlad Chiricheş revine la FCSB, Gabi Balint a analizat mutarea făcută de echipa lui Gigi Becali. Câştigătorul Cupei Campionilor Europeni în 1986 a început să râdă atunci când a vorbit despre declaraţiile patronului de la FCSB în legătură cu transferul lui Chiricheş şi a scos în evidenţă problemele medicale pe care le-a avut fundaşul în ultimii ani:

Reclamă 4 / 0/3

„Mie-mi place ca jucător. La el problema e cu accidentările! N-ai văzut motivarea deciziei lui Gigi Becali? De ce l-a luat? Că e un campionat mai lejer și o să joace pe vârfuri (n.r.- râde).

El a avut niște accidentări musculare, nu contează adversarul. Nici măcar gazonul. El a vrut doi ani și a insistat mult. Crezi că dacă-și găsea un contract mai bun, mai venea? S-au uitat toți, au văzut că are probleme. La noi merge pe amintiri”, a declarat Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

Vlad Chiricheș a fost inclus pe lista UEFA. Fotbalistul care a revenit la vicecampioana României va putea fi folosit de Elias Charalambous în preliminariile UEFA Conference League.

Vlad Chiricheș le va face galerie noilor săi colegi la Sofia și va fi utilizat, cel mai probabil, la returul de la București. Partida de miercuri va începe la ora 20:30 și va putea fi vâzută în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:30 LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen! „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 Vezi toate știrile
Citește și