Închide meniul

Gică Hagi şi Gică Popescu, reacţii imediate când au fost întrebaţi despre viitorul lui Ianis Hagi: „Nu ni-l permitem”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 august 2023, 23:39

Gică Hagi şi Gică Popescu, reacţii imediate când au fost întrebaţi despre viitorul lui Ianis Hagi: „Nu ni-l permitem

Gică Popescu și Gică Hagi, reacţie despre viitorul lui Ianis Hagi

Hepta

Gică Hagi şi Gică Popescu au avut reacţii imediate când au fost întrebaţi despre viitorul lui Ianis Hagi. Dacă „Regele” a refuzat vehement să vorbească despre viitorul fiului său, Gică Popescu a vorbit pe larg despre Ianis Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele celor de la Farul a spus că Ianis Hagi este un jucător pe care campioana României nu şi-l permite. Gică Popescu a mai spus că Ianis Hagi nu duce lipsă de oferte şi că îi este greu să aleagă. Ianis Hagi şi-a manifestat public nemulţumirea că nu joacă la Rangers şi ar putea pleca în această vară.

Gică Hagi şi Gică Popescu, reacţii imediate când au fost întrebaţi despre viitorul lui Ianis Hagi

Ar fi senzațional să ne permitem să aducem un jucător de talia lui Ianis, însă din păcate nu. Sunt convins că Ianis va reveni la cel mai înalt nivel, la o echipă foarte, foarte bună. Nivelul lui este unul extraordinar și sunt convins că lucrurile vor intra pe un făgaș normal cât mai repede.

Din câte știu, sunt (n.r. – oferte). Și nu sunt puține. Întotdeauna, când ai de unde alege, este foarte greu. Eu sunt convins că va alege bine și îl vom vedea la forma cea mai bună cât de curând”, a spus Gică Popescu la sport.ro.

În schimb, Hagi a evitat vehement răspunsul când a fost întrebat despre viitorul fiului său. ”Altă întrebare! Altă întrebare”, a spus Hagi pentru sursa mai sus citată.

Reclamă

Şase echipe, pe urmele lui Ianis Hagi!

6 echipe se află pe urmele lui Ianis Hagi, care poate pleca de la Rangers chiar la finalul acestei veri. Asta mai ales după ce antrenorul Michael Beale a ales să nu-l treacă pe lista trimisă la UEFA pentru dubla cu PSV Eindhoven, din play-off-ul Ligii Campionilor.

Cei de la Football Scotland susţin că există şase cluburi interesate de jucătorul român care nu a prins decât 35 de minute în cele două partide disputate în tricoul lui Rangers în acest sezon.

Publicaţia anunţă că Celta Vigo, Galatasaray, Al Ettifaq, Lecce, Lazio și Genk sunt echipele unde Hagi ar putea ajunge chiar la finalul perioadei de transferuri din această vară. Chiar şi antrenorul Michael Beale a vorbit despre posibilitatea despărţirii de Ianis.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu, avertisment pentru Ianis Hagi

Actualul tehnician al lui Dinamo Kiev este sigur că, în cazul în care Ianis ar semna cu gruparea din Istanbul, evoluţiile mijlocaşului de 24 de ani ar fi comparate cu cele ale lui Gică Hagi.

Nu cunosc exact situaţia lui Ianis Hagi. Gică îl poate sfătui cel mai bine, are tot ce-i trebuie pentru a consilia bine un jucător, nu eu. E un jucător foarte talentat. Poate nu şi-a găsit antrenorul sau mediul lui.

Am îndoieli în privința posibilității ca el să se simtă bine la Galatasaray. Hagi a lăsat amintiri extraordinare acolo şi Ianis ar fi permament comparat cu ceea ce a reuşit Gică. Gică face parte din istoria Galatei. Nu cred că a fost un jucător mai influent, e de tipul lui Messi sau Ronaldo. Am fost acolo şi ştiu cum era. A stat cinci ani în Turcia şi mare parte din titlurile echipei i se datorează lui. Toţi jucătorii de acolo îl ascultau„, a declarat Mircea Lucescu pentru playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și