Închide meniul

6 echipe, pe urmele lui Ianis Hagi! Anunţul făcut de scoţieni. Transferul poate veni chiar în această vară

Dan Roșu Publicat: 22 august 2023, 8:58

Reclamă
6 echipe, pe urmele lui Ianis Hagi! Anunţul făcut de scoţieni. Transferul poate veni chiar în această vară

6 echipe, pe urmele lui Ianis Hagi

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Profimedia Images

6 echipe se află pe urmele lui Ianis Hagi, care poate pleca de la Rangers chiar la finalul acestei veri. Asta mai ales după ce antrenorul Michael Beale a ales să nu-l treacă pe lista trimisă la UEFA pentru dubla cu PSV Eindhoven, din play-off-ul Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la Football Scotland susţin că există şase cluburi interesate de jucătorul român care nu a prins decât 35 de minute în cele două partide disputate în tricoul lui Rangers în acest sezon.

6 echipe, pe urmele lui Ianis Hagi

Publicaţia anunţă că Celta Vigo, Galatasaray, Al Ettifaq, Lecce, Lazio și Genk sunt echipele unde Hagi ar putea ajunge chiar la finalul perioadei de transferuri din această vară. Chiar şi antrenorul Michael Beale a vorbit despre posibilitatea despărţirii de Ianis.

„El vrea să joace titular meci de meci. Vom vedea care va fi situația lui până la finalul ferestrei de transferuri. Consider că a jucat bine când a intrat în ultimul meci.

Lui i-a lipsit fotbalul timp de un an. L-am readus în echipă sezonul trecut, însă era clar că nu era pregătit. De-a lungul verii a muncit foarte mult pentru a fi din nou pregătit. Nu aș spune că acum este într-o condiție fizică optimă. I-am spus și lui asta, am avut niște discuții oneste. E un jucător cu care am o relație personală puternică.

Reclamă

Dorința lui e să fie titular în fiecare meci, însă nimeni nu are această garanție aici, la Rangers. El luptă pentru acest rol cu Todd Cantwell și Sam Lammers, iar Tom Lawrence revine și el.

Trebuie să vedem de ce are nevoie după ce a lipsit un an din cauza accidentării de la ligamentele încrucișate. În culise s-au întâmplat multe lucruri – Ianis și agentul lui au căutat diferite soluții”, a spus antrenorul Michael Beale.

Gică Hagi îl vrea pe Ianis la Farul

În contextul menţionat mai sus, chiar şi Gică Hagi ar dori ca fiul său să revină la Farul, asta chiar dacă mutarea ar putea fi considerată ca un pas înapoi făcut de internaţionalul român.

Reclamă 4 / 0/3

Hagi aşteaptă să vadă care va fi decizia celor de la Rangers în cazul fiului său. Ianis Hagi nu va juca în dubla contra olandezilor, deoarece Rangers nu l-a trecut pe lista UEFA pentru cele două meciuri.

La finalul săptămânii trecute, după meciul din Cupa Ligii, românul şi-a exprimat nemulţumirea legată de numărul scăzut de minute pe care le-a primit în ultima perioadă.

Ce a declarat Ianis Hagi, după meciul din Cupa Ligii Scoţiei

Ianis Hagi a recunoscut că este dezamăgit de situaţia în care se află şi, deşi nu este de acord cu deciziile luate de antrenorul Michael Beale în ceea ce îl priveşte, le respectă. După ce s-a refăcut după accidentare, Ianis Hagi nu a reuşit să se mai impună în prima echipă de la Rangers. Ianis Hagi ar putea pleca în aceste condiţii de la Rangers.

„Oamenii se așteaptă să creez și să creez haos în apărarea adversă, atacuri ofensive, știu ce trebuie să fac.

Cred că fiecare fotbalist își dorește să joace, în mod clar sunt dezamăgit de situația în care mă aflu, dar știți, respect deciziile, nu înseamnă că sunt de acord cu ele, dar le respect. E antrenorul acestui club, sunt un băiat simplu, iubesc fotbalul. Mă antrenez zilnic la 100%, vin după o accidentare de un an, știu cine sunt, îmi cunosc istoria la acest club, ce am făcut, vreau doar să joc fotbal.

Nu sunt în poziția de a demonstra ceva cuiva, știu cine sunt ca jucător, știu ce am făcut aici când am jucat, ce am câștigat la acest club, atât trofee individuale cât și colective. Așa cum am spus sunt doar un băiat simplu, iubesc să joc fotbal, asta am făcut încă de când am început să merg, sunt fericit să fiu pe teren, să joc. Nu m-am simțit niciodată mai bine. Vreau să mă bucur de fotbal”, a spus Ianis Hagi.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și