Închide meniul

Gică Hagi, spectacol total după Farul – HJK Helsinki 2-1: „Sunt şi fericit, dar sunt şi supărat”

Bogdan Stănescu Publicat: 24 august 2023, 22:33 / Actualizat: 24 august 2023, 23:54

Reclamă
Gică Hagi, spectacol total după Farul – HJK Helsinki 2-1: „Sunt şi fericit, dar sunt şi supărat

Gică Hagi pregătește noi transferuri la Farul

Gică Hagi, la finalul unui meci/ Profimedia Images

Gică Hagi, spectacol total după Farul – HJK Helsinki 2-1. Antrenorul şi patronul lui Farul a şi râs, s-a şi enervat în conferinţa de presă de după victoria contra finlandezilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a fost condusă cu 1-0, după golul lui Toivio, din minutul 50, dar a întors rezultatul. Rivaldinho a marcat în minutul 58, iar Mihai Popescu, proaspăt introdus în teren, a adus victoria constănţenilor în minutul 82. Budescu a fost autorul assist-urilor la ambele goluri ale lui Farul.

Gică Hagi, spectacol total după Farul – HJK Helsinki 2-1: „Sunt şi fericit, dar sunt şi supărat”

Sunt şi fericit, dar sunt şi supărat pentru că fiecare trebuie să fie responsabil, să asculte mai mult.

Tot ceea ce pregătim trebuie să se facă şi sper ca lucrurile să fie ok de acum încolo.

Am arătat că am avut caracter. Fiecare a dat ce a putut mai bine, din minutul 60 am jucat ce trebuia.

Reclamă

Bineînţeles că şi cei care au intrat au făcut-o foarte bine. Cred că de asta am şi câştigat.

Cu siguranţă ne aşteaptă un meci greu (n.r: la retur).

„Am fost fericit că am reacţionat ca o echipă mare”

Băieţii au făcut diferenţa, i-am felicitat. Am fost fericit că am reacţionat ca o echipă mare şi într-un moment foarte dificil.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r.: se enervează) Îmi dă palpitaţii. Nu învăţ eu fotbal, învăţaţi voi. Echipa a arătat că are caracter. Am jucat ce trebuie din minutul 60.

Trebuie să fim compacţi, scurţi, e de abecedar. Distanţele erau foarte mari între jucători. Trebuie să fim compacţi, scurţi, cum am fost din minutul 65.

Farul anul trecut a sufocat adversarele din minutul 1 şi aşa am luat campionatul.

„Ne aşteaptă un meci foarte-foarte greu”

Sunt momente şi momente, fericirea e mare, ne bucură că am câştigat, dar sunt conştient că ne aşteaptă un meci foarte-foarte greu.

E foarte important să jucăm şi ofensiv şi defensiv, fiecare are sarcinile lui. Nu o să stau eu să-l alerg, cred că am fost inspirat la pauză că l-am pus 9 fals (n.r.: pe Budescu).

Am schimbat foarte mult în timpul jocului, sistemul, poziţia jucătorilor, lucru care dezechilibrează adversarul. Cred că de asta am şi câştigat meciul.

Sunt o echipă foarte bună, sunt disciplinaţi, pasează foarte bine, te mănâncă fiindcă sunt puternici.

Reclamă

„Nu contează cum începi, contează cum termini”

Noi trebuia să facem jocul nostru, tranziţie negativă, ce am făcut din minutul 60.

Vin şi vă zic filozofia mea, nu contează cum începi, contează cum termini. Sper să câştigăm şi la ei.

Mă interesează să fim o echipă puternică, să jucăm un fotbal aşa cum l-am jucat anul trecut, să fim cu picioarele pe pământ. Un campion e motivat încontinuu, asta îi transmit echipei. Ştiu că e foarte greu, neobişnuit pentru Farul, de mult timp nu s-a mai jucat aşa. În fiecare meci învăţăm ceva.

Louis o să ne ajute mult, are calitate multă. E un jucător abil, nouar, combină. Nu era just din partea mea să îl opresc (n.r.: Alibec). Plecarea lui m-a făcut să fiu mai slab, dar asta este”, a spus Gică Hagi la conferinţa de presă de după meciul Farul – HJK Helsinki 2-2.

Farul – HJK Helsinki 2-1

Farul Constanța – HJK Helsinki 2-1. Duelul de la Ovidiu s-a încheiat cu victoria echipei lui Gică Hagi, după ce Farul a fost condusă. Meciul a fost live text pe as.ro.

Miza financiară este una extrem de importantă pentru campioana României. În conturile Farului vor intra aproape 3 milioane de euro, dacă echipa lui Hagi va ajunge în grupele Conference League. Chiar dacă a trecut de trei tururi preliminare în Europa, Farul nu stă strălucit în Liga 1, acolo unde a înregistrat trei eşecuri consecutive, fiind pe locul 10. De partea cealaltă, HJK e pe 2 în Finlanda, cu 40 de puncte după 20 de etape disputate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și