Închide meniul

Gică Hagi surprinde după rezultatele înregistrate de FCSB şi CFR Cluj în Conference League: „Amândouă s-au descurcat foarte bine!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 septembrie 2022, 14:38

Gică Hagi surprinde după rezultatele înregistrate de FCSB şi CFR Cluj în Conference League: „Amândouă s-au descurcat foarte bine!

Gică Hagi surprinde după rezultatele înregistrate de FCSB şi CFR Cluj în Conference League

Gică Hagi, în timpul conferinţei de presă / Antena Sport

  • Gică Hagi le felicită pe FCSB şi CFR Cluj
  • Discursul „Regelui” după meciurile românilor în Conference League

Gică Hagi surprinde după meciurile jucate de FCSB şi CFR Cluj în grupele Conference League. „Regele” este mulţumit de ceea ce au arătat echipele din România rămase în competiţiile europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi nu crede că Dan Petrescu trebuie criticat după Ballkani – CFR Cluj, scor 1-1, meci în care Yuri a stabilit egalitatea în minutul 90+1.

Gică Hagi surprinde după rezultatele înregistrate de FCSB şi CFR Cluj în Conference League

Acţionarul şi managerul Farului a felicitat-o pe FCSB, care a pierdut cu 1-3 în deplasarea cu West Ham. „Regele” e convins că experienţa europeană a roş-albaştrilor a făcut diferenţa în prima jumătate de oră, până să apară problemele fizice la jucătorii lui Nicolae Dică.

Reclamă

„Bine, chiar dacă CFR a făcut un rezultat… toată lumea se gândea că poate să câştige. Sunt echipe de cupe europene, nu e uşor. Eu cred că amândouă s-au descurcat foarte bine. Steaua (n.r. FCSB) a avut o şansă extraordinară. Din punctul meu de vedere cred că tot ce s-a văzut la acel meci a arătat că are o experienţă foarte mare. Clar că i-a depăşit pe cei de la West Ham din punct de vedere al experienţei, faţă de ei care nu au experienţă europeană. Un club foarte mare din Anglia, dar un club care nu are meciuri în Europa, nu ştie ce înseamnă Europa.

Steaua (n.r. FCSB) cred eu că a jucat mai bine, a făcut un meci foarte bun. Păcat… cred că în ultimele 30 de minute s-a văzut că au fost puţin depăşiţi de ritmul jocului. Probabil s-a terminat benzina, dar 60 de min au făcut faţă.

Reclamă

CFR bine că a egalat, nu e uşor să joci în deplasare. Da, trebuia să câştige, dar cu siguranţă o vor face acasă”, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

FCSB a sperat că poate produce surpriza pe „London Stadium”. Trupa lui Nicolae Dică a intrat cu avantaj la pauză în faţa englezilor, după golul superb marcat de Andrei Cordea, din pasa lui Darius Olaru.

Ulterior, la startul reprizei secunde, antrenorul lui West Ham a efectuat trei schimbări. În minutul 68, „Ciocănarii” au beneficiat de un penalty controversat comis de Ştefan Târnovanu, şi au egalat prin Jarrod Bowen.

Reclamă 4 / 0/3

Şapte minute mai târziu, West Ham a preluat conducerea. Emerson a înscris şi i-a adus pe englezi în avantaj. Spre finalul partidei, victoria a fost securizată de Michail Antonio, care a înscris în minutul 90.

Nicolae Dică, reproşuri pentru jucători după West Ham – FCSB 3-1

Nicolae Dică a avut mai multe reproşuri pentru jucători după West Ham – FCSB 3-1. „Dicanio” a sperat o repriză la Londra, însă echipa sa a pierdut în debutul din UEFA Conference League.

”Păcat că le-a făcut cadou acel penalty, am făcut un joc foarte bun, defensiv am stat foarte bine, am avut ocaziile noastre și un gol. Până la acel penalty, nu și-au creat nicio șansă. A venit acea greșeală și au mai venit încă două goluri. Am luat golul 2 foarte repede, ăsta a fost jocul.

70 de minute ne-am ridicat la nivelul lor, jucători plătiți cu zeci de milioane de euro. Dar trebuie să jucăm 95 de minute. Facem aceste greșeli, le facem și în campionat.

Îi felicit pe spectatori că au venit și ne-au susținut, dar cred că sunt mulțumiți de ce au văzut. Trebuie să fim pregătiți să jucăm din 3 în 3 zile. Și ei joacă la fel. În campionat nu e ok să avem o victorie în 7 etape, trebuie să începem să învingem și să urcăm în clasament”, a spus Dică, la Pro Arena.

Dan Petrescu ştie de ce a reuşit doar o remiză în Kosovo

Dan Petrescu ştie de ce a reuşit doar o remiză în FC Ballkani – CFR Cluj 1-1, la debutul campioanei României în grupele Conference League. Antrenorul grupării din Gruia este convins că jucătorii săi sunt afectaţi de numărul mare de meciuri avut în ultima perioadă.

Campioana României s-a făcut de râs la debutul în UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu s-a chinuit în Kosovo, unde a obţinut doar un rezultat de egalitate. Armend Thaci a deschis scorul în minutul 65, iar CFR Cluj a egalat în prelungiri, în minutul 90+1, prin Yuri Matias.

Reclamă

”Au avut posesia mingii mai mult, dar, cred că au avut două șuturi sau trei maxim pe poartă și au marcat un gol frumos. Am avut niște ocazii, nu am reușit să marcăm. E clar că nu am făcut cel mai bun meci al nostru, dar încă suntem neînvinși în Europa.

E un punct bun pentru moral. Când marchezi în ultimul minut nu poți să fii supărat. E un pas înainte un punct, sperăm joi să câștigăm. Să facem patru puncte în două meciuri e un pas bun pentru calificare.

Toată lumea a spus că noi suntem favoriți. Să egalezi în ultimul minut trebuie să fii mulțumit. Îți dai seama dacă pierdeam… Pentru mine e mai bine să faci un egal decât să nu pierzi.

La ora asta suntem aici încă… Zburăm… Când să-i antrenez? Mâine? La două zile înainte de meci. Foarte puțin pot să-i antrenez. Când? Vor fi iar 7-8 schimbări la meciul cu Craiova, meci important, după care joi vrem să câștigăm.

Degeaba te antrenezi bine, cu meciurile te afli în forme. Iar jucătorii care au venit, nu au 90 de minute, poate doar o repriză și trebuie să-i pregătim și pe ei„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite
Liga 1 • 14:40
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”